Н У Х Т

Вітання з успішним захистом приймають магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого 2022

Вітання з успішним захистом приймають магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» денної форми навчання.

Екзаменаційну комісію очолила керівниця ТОВ «Расаяна», докторка медичних наук Алла Дмитрієва. До складу комісії увійшли: професорка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, докторка технічних наук Наталія Фролова, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, кандидатка технічних наук

Наталія Ющенко, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, кандидатка технічних наук Ірина Силка та асистентка кафедри Ганна Березова (секретарка ЕК).

Комісія відзначила високий рівень представлених до захисту кваліфікаційних робіт, актуальність і широкий діапазон тематик, ґрунтовність презентацій здобувачів та їх впевнені, чіткі й аргументовані відповіді на запитання.

За результатами публічного захисту всім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр». Вітаємо випускників! 

Опублікований: 15-02-2022
Читайте також:
Студент факультету автоматизації і комп’ютерних систем представлятиме НУХТ у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова»

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова» для студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем. Олімпіада відбувалася в два етапи: письмовий та усний. У письмовому етапі взяв участь ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент факультету автоматизації і комп’ютерних систем представлятиме НУХТ у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова» 16 березня 2018

Магістранти освітньої програми «Прикладна механіка» відвідали ПрАТ «Оболонь»

Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки приділяє велику увагу практичній підготовці здобувачів вищої освіти. Не виключенням стала і цьогорічна переддипломна практика магістрантів другого курсу. Магістранти під час практики ознайомились із технологіями та обладнанням одного із провідних підприємств країни з випуску пива та безалкогольни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Прикладна механіка» відвідали ПрАТ «Оболонь» 17 листопада 2023

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із Х Всеукраїнською конференцією студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності». Заходи відбувалися у зміша...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 08 червня 2021

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів із використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій відбулися успішні захисти здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перероб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 21 лютого 2022