Н У Х Т

Вітання з успішним захистом приймають магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого 2022

Вітання з успішним захистом приймають магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» денної форми навчання.

Екзаменаційну комісію очолила керівниця ТОВ «Расаяна», докторка медичних наук Алла Дмитрієва. До складу комісії увійшли: професорка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, докторка технічних наук Наталія Фролова, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, кандидатка технічних наук

Наталія Ющенко, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, кандидатка технічних наук Ірина Силка та асистентка кафедри Ганна Березова (секретарка ЕК).

Комісія відзначила високий рівень представлених до захисту кваліфікаційних робіт, актуальність і широкий діапазон тематик, ґрунтовність презентацій здобувачів та їх впевнені, чіткі й аргументовані відповіді на запитання.

За результатами публічного захисту всім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр». Вітаємо випускників! 

Опублікований: 15-02-2022
Читайте також:
Біотехнології навколо нас: завершальний день Біотехнологічних студій

Останній день Біотехнологічних студій, організованих кафедрою біотехнології і мікробіології, став неперевершеним досвідом і залишив незабутні враження у всіх присутніх. Під керівництвом висококваліфікованих викладачів учасники отримали можливість побачити, як біотехнологія впливає на наш повсякденний світ. Практичні демонстрації та лабораторні експ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології навколо нас: завершальний день Біотехнологічних студій 23 травня 2023

Постійний професійний розвиток викладачів

Протягом вересня 2023-січня 2024 викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування проходили в онлайн-форматі навчання за курсами в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що функціонує за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Слухачі опанували навички успішного тренера, знанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійний професійний розвиток викладачів 29 січня 2024

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи

На запрошення голови культурно-мистецького сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і студентки 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи Діани Милки до університету завітав топ-бариста. Олександр Климчук – півфіналіст престижного чемпіонату «Ukrainian Nationals Cup Tasters’25», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи 01 листопада 2024

Освітню траєкторію на наступне півріччя спланували здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки спланували свою освітню траєкторію на наступне півріччя. На традиційній зустрічі, ініційованій гарантом бакалаврської освітньо-професійної програми «Прикладна механіка», доцентом Сергієм Токарчуком, вони ознайомилися з переліком дисциплін вільного вибору, особливостями процедури їх обрання та мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітню траєкторію на наступне півріччя спланували здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 20 квітня 2023