Н У Х Т

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем працівників харчової промисловості

15 жовтня 2023

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем працівників харчової промисловості

vitannia

Опублікований: 15-10-2023
Читайте також:
Новий досвід для студентів і викладачів – модульний контроль online

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології намагаються максимально адаптувати навчальний процес під сучасні реалії: організовують online-лабораторні роботи, проводять практичні та лекційні заняття, ну і звичайно, не забувають про контроль знань здобувачів освіти. Звичний для них модульний тиждень, який раніше проходив усно і в університеті, ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий досвід для студентів і викладачів – модульний контроль online 06 листопада 2020

Зустріч з учнями спеціалізованої загальноосвітньої школи №302

24 вересня у київській школі №302 відбулася профорієнтаційна зустріч, в якій взяли участь асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар і завідувачка кафедри фізики та професійної безпеки, доцентка Світлана Літвінчук. Учні старших класів змогли дізнатися більше про можливості, які пропонує наш університет, та перспективи навчання н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч з учнями спеціалізованої загальноосвітньої школи №302 26 вересня 2024

Берпі у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 вересня 2019 року о 12 годині 30 хвилин студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Берпі», який одночасно проводився у всіх закладах вищої освіти України. Берпі – кроссфіт, що поєднує кілька послідовних рухів – присідання, упор лежачи й стрибок. Організували та провели флеш-моб в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Берпі у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 20 вересня 2019

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій, під час якого підвели підсумки локального моніторингу реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм, за якими здійснюють підготовку фахівців в інституті. Навчально-методичною комісією здійснено аналіз забезпечення якості надання освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій 20 лютого 2023