Н У Х Т

Високо оцінили викладацьку майстерність завідувачки кафедри технології цукру і підготовки води колеги та здобувачі-магістри

04 листопада 2020

Високо оцінили викладацьку майстерність завідувачки кафедри технології цукру і підготовки води колеги та здобувачі-магістри

3 листопада 2020 року на кафедрі технології цукру і підготовки води у режимі Zoom-конференції відбулася відкрита лекція з навчальної дисципліни «Оформлення результатів експерименту та наукова презентація», яку для здобувачів 1 курсу освітнього ступеню «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» денної форми навчання прочитала завідувачка кафедри, професорка Наталія Гусятинська.

Лекція, присвячена надзвичайно цікавій темі «Оброблення результатів експерименту в технологічних дослідженнях», була вдало проілюстрована мультимедійною презентацією. Треба зазначити, що лекторка постійно підтримувала діалог зі студентами та впродовж заняття обговорювала актуальні питання відповідно до теми лекції, зокрема, застосування методів системного аналізу в наукових дослідженнях технологічних процесів.

Лекцію відвідали викладачі кафедри технології цукру і підготовки води, а також здобувачі магістратури 2 року денної та заочної форм навчання.

Усі присутні високо оцінили викладацьку майстерність лекторки, відзначили постійний контакт із аудиторією та доступність подання такого непростого для сприйняття матеріалу.

Опублікований: 04-11-2020
Читайте також:
На День української писемності та мови в університеті стартував І етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Щороку в Україні відзначають державне свято – День української писемності та мови. До його святкування традиційно долучається і наш університет. Так, крім написання диктанту національної єдності, на заняттях викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели тематичні бесіди «Помилкаріум». Студенти та викладачи активно ділилися інформацією про те, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На День української писемності та мови в університеті стартував І етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 30 жовтня 2023

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології комплексного збагачення хлібних виробів ізолятами рослинних білків» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом Валерієм Махинько. Науковим консу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження 29 грудня 2018

Збагаченням харчовими волокнами популярних серед населення продуктів харчування займаються наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження впливу висівок, жмиху та кріопорошків на структурно-механічні та органолептичні показники картопляного тіста та готових виробів» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збагаченням харчовими волокнами популярних серед населення продуктів харчування займаються наші молоді науковці 09 квітня 2019

В університеті завершилися фахові вступні випробування

Сьогодні в університеті завершилися фахові вступні випробування для вступників на перший (зі скороченим терміном) або другий та третій курси навчання (з нормативним терміном на вакантні місця) денної та заочної форм навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», а також на основі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті завершилися фахові вступні випробування 30 липня 2021