Н У Х Т

Високо оцінили викладацьку майстерність завідувачки кафедри технології цукру і підготовки води колеги та здобувачі-магістри

04 листопада 2020

Високо оцінили викладацьку майстерність завідувачки кафедри технології цукру і підготовки води колеги та здобувачі-магістри

3 листопада 2020 року на кафедрі технології цукру і підготовки води у режимі Zoom-конференції відбулася відкрита лекція з навчальної дисципліни «Оформлення результатів експерименту та наукова презентація», яку для здобувачів 1 курсу освітнього ступеню «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» денної форми навчання прочитала завідувачка кафедри, професорка Наталія Гусятинська.

Лекція, присвячена надзвичайно цікавій темі «Оброблення результатів експерименту в технологічних дослідженнях», була вдало проілюстрована мультимедійною презентацією. Треба зазначити, що лекторка постійно підтримувала діалог зі студентами та впродовж заняття обговорювала актуальні питання відповідно до теми лекції, зокрема, застосування методів системного аналізу в наукових дослідженнях технологічних процесів.

Лекцію відвідали викладачі кафедри технології цукру і підготовки води, а також здобувачі магістратури 2 року денної та заочної форм навчання.

Усі присутні високо оцінили викладацьку майстерність лекторки, відзначили постійний контакт із аудиторією та доступність подання такого непростого для сприйняття матеріалу.

Опублікований: 04-11-2020
Читайте також:
Викладачі університету оцінюють роботи учнів-членів МАН

11 лютого 2024 року, у Міжнародний день жінок і дівчат у науці, відбувся Другий етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у секції «Фінанси, банківська справа та страхування». Очолює секцію старша викладачка кафедри економічної теорії нашого університету Тетяна Швед. До складу журі, що оцінювало захи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету оцінюють роботи учнів-членів МАН 13 лютого 2024

Із користю використовують час карантину викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Карантин – серйозне випробування для багатьох, але для освітян це – час для самовдосконалення і саморозвитку. Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування не тільки дистанційно працюють зі студентами, але й беруть участь у вебінарах, проходять онлайн-курси, що пропонуються відомими американськими та британськими університетами, користую...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із користю використовують час карантину викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 26 березня 2020

Студенти-винороби відвідали Музей історії НУХТ

Студенти групи ТБ-4-11 разом із викладачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали Музей історії НУХТ, про який чули  багато позитивних відгуків. Працівники Музею відмінно попрацювали для того, щоб показати студентам і викладачам, що історія нашого університету дуже цікава і має глибоке коріння, а також ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-винороби відвідали Музей історії НУХТ 04 квітня 2018

Сучасні тренди ресторанного ринку у фокусі уваги викладачів і здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За активної підтримки завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, викладачів і наставників кафедри здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» відвідали професійну виставку сучасних технологій та обладнання для інду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди ресторанного ринку у фокусі уваги викладачів і здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 вересня 2023