Н У Х Т

Високий рівень фахової підготовки підтверджено!

26 червня 2025

Високий рівень фахової підготовки підтверджено!

18-23 червня 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної форми здобуття освіти.

До складу екзаменаційної комісії увійшли в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентка Інна Карпович (голова ЕК), професорка кафедри Наталія Гусятинська, доцентки кафедри Ірина Крапивницька та Світлана Шульга (секретарка ЕК).

Здобувачі детально розкрили практичну цінність своїх кваліфікаційних робіт, упевнено та обґрунтовано відповідали на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень фахової підготовки.

Серед представлених до захисту робіт – проєкт технічного переоснащення сокоочисного відділення ТОВ «Цукорагропром» Жданівський цукровий завод з метою підвищення ефекту очищення дифузійного соку Іллі Стороженка, проєкт станції підготовки артезіанської води на ТОВ «Манзана-Фуд» потужністю 10 м3/год із застосуванням реагентного знезалізнення для фасованих вод Дениса Лукія, проєкт технічного переоснащення кристалізаційного відділення ТОВ «Краєвид» Згурівського цукрового заводу з метою підвищення виходу цукру та покращення його якості Артема Прокопця, проєкт технічного переоснащення відділення підготовки води на ПрАТ «Абінбев Ефест Україна» зі впровадженням установок мембранного фільтрування Олександра Карпенка.

Колектив кафедри технології цукру і підготовки води щиро вітає випускників із успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр» та чекає їх на вступних іспитах до магістратури кафедри!

Опублікований: 26-06-2025
Читайте також:
Вступники вже подали до НУХТ понад 8 тисяч заяв

В Україні продовжується активна фаза вступної кампанії до закладів вищої освіти. За даними Інформаційної системи ВступОСВІТА.ua станом на четверту ранку 17 липня цьогорічні вступники вже подали до нашого університету 8344 заяв про вступ на навчання на програмах бакалавра і магістра. Аналізуючи дані системи ВступОСВІТА.ua вступники і батьки мають м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники вже подали до НУХТ понад 8 тисяч заяв 17 липня 2019

Вийшла друком колективна монографія науковців кафедри маркетингу

Вийшла друком колективна монографія «Поведінка споживачів у реально-віртуальному середовищі» науковців кафедри маркетингу, професора Олени Сологуб, доцентів Лариси Капінус, Наталії Скригун, Ольги Крайнюченко, Тетяни Белової, Світлани Розумей та аспіранта Катерини Семененко. Дослідження, подані в монографії, формують розуміння основ теорії поведінк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла друком колективна монографія науковців кафедри маркетингу 22 лютого 2018

На питання «Чого хоче жінка?» шукали відповідь у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

6 березня у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня. З вітальним словом до присутніх звернувся директор навчального закладу Юрій Барилюк. У святковому концерті брали участь тільки студенти-юнаки. За сценарієм вони прагнули дати відповідь на питання «Чого хоче жінка?». Кохання, радість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На питання «Чого хоче жінка?» шукали відповідь у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 06 березня 2020

Проводити генетичні дослідження вчилися здобувачі-біотехнологи

Для викладачів кафедри біотехнології і мікробіології вже стало традицією проведення лабораторних занять з генетики в режимі відеоконференції. Звісно, здобувачі беруть участь дистанційно, проте мають змогу побачити весь процес виконання роботи на власні очі. Нещодавно була проведена робота, яка стосувалася дослідження частоти виникнення спонтанних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проводити генетичні дослідження вчилися здобувачі-біотехнологи 24 листопада 2020