18-23 червня 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної форми здобуття освіти.
До складу екзаменаційної комісії увійшли в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентка Інна Карпович (голова ЕК), професорка кафедри Наталія Гусятинська, доцентки кафедри Ірина Крапивницька та Світлана Шульга (секретарка ЕК).
Здобувачі детально розкрили практичну цінність своїх кваліфікаційних робіт, упевнено та обґрунтовано відповідали на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень фахової підготовки.
Серед представлених до захисту робіт – проєкт технічного переоснащення сокоочисного відділення ТОВ «Цукорагропром» Жданівський цукровий завод з метою підвищення ефекту очищення дифузійного соку Іллі Стороженка, проєкт станції підготовки артезіанської води на ТОВ «Манзана-Фуд» потужністю 10 м3/год із застосуванням реагентного знезалізнення для фасованих вод Дениса Лукія, проєкт технічного переоснащення кристалізаційного відділення ТОВ «Краєвид» Згурівського цукрового заводу з метою підвищення виходу цукру та покращення його якості Артема Прокопця, проєкт технічного переоснащення відділення підготовки води на ПрАТ «Абінбев Ефест Україна» зі впровадженням установок мембранного фільтрування Олександра Карпенка.
Колектив кафедри технології цукру і підготовки води щиро вітає випускників із успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр» та чекає їх на вступних іспитах до магістратури кафедри!