Н У Х Т

Високий рівень фахової підготовки підтверджено!

26 червня 2025

Високий рівень фахової підготовки підтверджено!

18-23 червня 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної форми здобуття освіти.

До складу екзаменаційної комісії увійшли в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентка Інна Карпович (голова ЕК), професорка кафедри Наталія Гусятинська, доцентки кафедри Ірина Крапивницька та Світлана Шульга (секретарка ЕК).

Здобувачі детально розкрили практичну цінність своїх кваліфікаційних робіт, упевнено та обґрунтовано відповідали на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень фахової підготовки.

Серед представлених до захисту робіт – проєкт технічного переоснащення сокоочисного відділення ТОВ «Цукорагропром» Жданівський цукровий завод з метою підвищення ефекту очищення дифузійного соку Іллі Стороженка, проєкт станції підготовки артезіанської води на ТОВ «Манзана-Фуд» потужністю 10 м3/год із застосуванням реагентного знезалізнення для фасованих вод Дениса Лукія, проєкт технічного переоснащення кристалізаційного відділення ТОВ «Краєвид» Згурівського цукрового заводу з метою підвищення виходу цукру та покращення його якості Артема Прокопця, проєкт технічного переоснащення відділення підготовки води на ПрАТ «Абінбев Ефест Україна» зі впровадженням установок мембранного фільтрування Олександра Карпенка.

Колектив кафедри технології цукру і підготовки води щиро вітає випускників із успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр» та чекає їх на вступних іспитах до магістратури кафедри!

Опублікований: 26-06-2025
Читайте також:
Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє

У межах вивчення навчальних дисциплін «Барна справа та організація роботи сомельє» й «Етнічні кухні» лекторки, доцентки Ольга Пушка і Лариса Шаран організували для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» online-лекторій «Супернова історія шампанського в Україні». Гостьовий спікер – професійний сомельє, член А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє 15 грудня 2023

Гідно презентували кваліфікаційні роботи здобувачі освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу»

Радісна академічна подія відбулася в нашому університеті! Завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми здобуття освіти спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу». У цей визначальний для країни час особливо надихають молоді фахівці, які невпинно здобувають знання та ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідно презентували кваліфікаційні роботи здобувачі освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» 20 лютого 2025

Здобувачі набувають практичні навички проведення досліджень у сфері енергетики

У рамках лабораторного практикуму з дисципліни «Котельні установки» здобувачами групи ТЕ-3-5 12 вересня 2024 року виконана лабораторна робота на тему «Визначення теплоти згоряння твердого палива» (викладач – доцент Володимир Бойко). Мета роботи – вивчити методику визначення теплоти згорання твердого палива і визначити теплоту згорання палива на ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі набувають практичні навички проведення досліджень у сфері енергетики 13 вересня 2024

У МОН проаналізували новації вступу-2018

Три чверті вступників цього року отримали бюджетне місце за 1 та 2 пріоритетністю – це один із найбільших здобутків широкого конкурсу. Про це розповіла міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час прес-конференції щодо підсумків вступної кампанії 2018 року сьогодні, 9 серпня 2018 року, – повідомляє прес-служба МОН. «Приємна тенденція, яку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН проаналізували новації вступу-2018 09 серпня 2018