Н У Х Т

Для зручності здобувачів викладачі випускових кафедр переводять навчальні посібники у електронний формат

13 квітня 2022

Для зручності здобувачів викладачі випускових кафедр переводять навчальні посібники у електронний формат

Усупереч російській агресії, навчальний процес у навчальних закладах України триває. Триває він і у нашому університеті. Адміністрація, викладачі і співробітники роблять усе можливе аби полегшити здобувачам освіти доступ до фахових знань.

Наразі викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління для полегшення вивчення матеріалу здобувачами три навчальні посібники, раніше видані в паперовому вигляді, зробили доступними в електронному варіанті.

Посібники «Програмування промислових контролерів в Unity PRO», «Промислові мережі та інтеграційні технології в автоматизованих системах» і «Розроблення людино-машинних інтерфейсів та систем збирання даних із використанням програмних засобів SCADA/HMI» переведені у зручний для читання формат, у тому числі на мобільних пристроях. Без реєстрації, безкоштовно, назавжди.

Сподіваємося, наші здобувачі не забаряться скористатися цією можливістю. Бажаємо успіху в опануванні фаху, а викладачам – наснаги й терпіння. 

Опублікований: 13-04-2022
Читайте також:
Продовжується наукове консультування нашими викладачами підприємств, установ, організацій

За ініціативи проректорки з науково-педагогічної та виховної роботи, професорки Лариси Арсеньєвої продовжується наукове консультування викладачами університету підприємств, установ, організацій. Зокрема відповідно до договору між ТОВ «ЕСМАШ-3», що спеціалізується на вирощуванні овочів, баштанних культур, коренеплодів, бульбоплодів і грибів, універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується наукове консультування нашими викладачами підприємств, установ, організацій 12 листопада 2024

Розробка магістрантки закріплена патентом України

Магістрантка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ольга Степанова спільно з науковцями кафедри отримала патент на корисну модель. Патент закріплює права на багатофункціональну картонну упаковку для стаканчиків із йогуртом, яка легко складається та перероблюється, тому що виготовлена фальцюванням без склеювання. На додачу у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробка магістрантки закріплена патентом України 13 вересня 2023

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу 12 жовтня 2022

Останні викладацькі настанови перед літніми канікулами

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів Ірина Ясінська та Світлана Камінська провели останню у навчальному році кураторську годину. Разом зі здобувачами вони обговорили результати літньої заліково-екзаменаційної сесії, алгоритми ліквідації академічних заборгованостей та поділилися враженнями від навчання у дистанційному форматі. У чергов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні викладацькі настанови перед літніми канікулами 03 липня 2020