Н У Х Т

Широке коло питань обговорили учасники науково-практичної конференції «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

26 квітня 2021

Широке коло питань обговорили учасники науково-практичної конференції «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

21-22 квітня 2021 р. в університеті працювала ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах». Активними учасниками заходу стали викладачі, аспіранти, здобувачі бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти кафедри економіки праці та менеджменту, яка організувала та провела конференцію.

У центрі уваги учасників наукового заходу були питання управління стратегічним розвитком підприємств в умовах євроінтеграції, забезпечення продовольчої безпеки,  розвитку підприємств в умовах конструкції нової економіки, а також сучасні теорії та механізми управління персоналом підприємства.

Учасники конференції з великою зацікавленістю заслухали й активно обговорили ґрунтовну доповідь «Економічні аспекти забезпечення продовольчої безпеки країни» доктора економічних наук, професора кафедри економіки праці та менеджменту Віктора Ємцева.

Не менше зацікавлення у присутніх викликала доповідь про стан і тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України, з якою виступив заступник генерального директора ТОВ «Хлібні інвестиції», президент Всеукраїнської асоціації пекарів Олександр Тараненко.

Кандидатка економічних наук, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник порушила у своїй доповіді дуже актуальну тему щодо психофізіологічних аспектів мотивації діяльності в умовах карантинних обмежень.

Також своїми науковими здобутками поділилися аспіранти кафедри Андрій Гармаш і Маріанна Маршаленко. Їх доповіді стосувалися питань застосування IT в управлінні підприємствами та існуючих стандартів написання нефінансових звітів, зокрема найбільш популярних у готельній індустрії.

Підводячи підсумки, учасники конференції наголосили на важливості та необхідності проведення подібних заходів, де визнані науковці можуть презентувати результати своїх досліджень, практики – окреслити проблеми та шляхи розвитку підприємств харчової промисловості, а молодь, у свою чергу, поділиться своїм баченням вирішення нагальних проблем, що стоять перед економікою України, та світових викликів.

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
На зміну Інституту модернізації змісту освіти прийде Український інститут розвитку освіти

Новостворений Український інститут розвитку освіти має стати новою впроваджувальною агенцією для реалізації освітньої реформи, яка поступово перебере на себе функції Інституту модернізації змісту освіти. Про це сказала міністр освіти Лілія Гриневич в ході спілкування з користувачами Facebook. За її словами, сьогодні Інститут модернізації змісту ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зміну Інституту модернізації змісту освіти прийде Український інститут розвитку освіти 16 серпня 2019

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв. Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв 15 грудня 2021

З'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката НМТ

На сайті ЄДЕБО з'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката національного мультипредметного тесту. Відповідний сервіс доступний за посиланням. Для пошуку треба зазначити номер та рік сертифіката, а також прізвище та ім'я його власника. Доступ до сервісу насамперед дуже важливий для працівників приймальних комісій, адже цього року бага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката НМТ 11 серпня 2022

Досягнення науки і технологій – в життя людства

4 грудня 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася Х студентська науково-практична конференція «Пізнаємо світ. Досягнення науки і технологій – в життя людства». У заході взяли участь викладачі та студенти коледжу, представники підприємств міста. Учасники конференції прослухали наукові доповіді: «Перспективи розвитку сонячн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнення науки і технологій – в життя людства 04 грудня 2019