Н У Х Т

Широке коло питань обговорили учасники науково-практичної конференції «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

26 квітня 2021

Широке коло питань обговорили учасники науково-практичної конференції «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

21-22 квітня 2021 р. в університеті працювала ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах». Активними учасниками заходу стали викладачі, аспіранти, здобувачі бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти кафедри економіки праці та менеджменту, яка організувала та провела конференцію.

У центрі уваги учасників наукового заходу були питання управління стратегічним розвитком підприємств в умовах євроінтеграції, забезпечення продовольчої безпеки,  розвитку підприємств в умовах конструкції нової економіки, а також сучасні теорії та механізми управління персоналом підприємства.

Учасники конференції з великою зацікавленістю заслухали й активно обговорили ґрунтовну доповідь «Економічні аспекти забезпечення продовольчої безпеки країни» доктора економічних наук, професора кафедри економіки праці та менеджменту Віктора Ємцева.

Не менше зацікавлення у присутніх викликала доповідь про стан і тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України, з якою виступив заступник генерального директора ТОВ «Хлібні інвестиції», президент Всеукраїнської асоціації пекарів Олександр Тараненко.

Кандидатка економічних наук, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник порушила у своїй доповіді дуже актуальну тему щодо психофізіологічних аспектів мотивації діяльності в умовах карантинних обмежень.

Також своїми науковими здобутками поділилися аспіранти кафедри Андрій Гармаш і Маріанна Маршаленко. Їх доповіді стосувалися питань застосування IT в управлінні підприємствами та існуючих стандартів написання нефінансових звітів, зокрема найбільш популярних у готельній індустрії.

Підводячи підсумки, учасники конференції наголосили на важливості та необхідності проведення подібних заходів, де визнані науковці можуть презентувати результати своїх досліджень, практики – окреслити проблеми та шляхи розвитку підприємств харчової промисловості, а молодь, у свою чергу, поділиться своїм баченням вирішення нагальних проблем, що стоять перед економікою України, та світових викликів.

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
Повноваження наших викладачів-членів науково-методичних комісій МОН продовжені

1 квітня 2022 року Міністерство освіти і науки України продовжило повноваження персонального складу та науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН на 3 місяці після припинення або скасування воєнного стану. Нагадаємо, що до персонального складу науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Повноваження наших викладачів-членів науково-методичних комісій МОН продовжені 04 квітня 2022

Стартуємо у підготовку до вступної кампанії 2025

Ще  триває вступна кампанія 2024 року до нашого університету, а ми вже розпочали активно готуватися до наступної. Сьогодні наш університет знову гостинно відчинив свої двері для всіх, хто прагне зробити усвідомлений і правильний вибір свого майбутнього. На гостей нашого першого у цьому навчальному році Дня вступника чекало, як і завжди, багато цік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартуємо у підготовку до вступної кампанії 2025 21 вересня 2024

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія)

За програмою підтримки науковців із України в Японії триває стажування асистентки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті. Університет заснований у 1877 році як перший Імператорський університет. У складі університету 12 факультетів, на яких навчаються близько 28 тисяч студентів. Токійський університет вхо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія) 05 липня 2022

Науково-технічна бібліотека зустрічає здобувачів вищої освіти першого курсу

Уже стало доброю традицією, що на початку навчального року колектив Науково-технічної бібліотеки університету радо зустрічає своїх нових користувачів-першокурсників. Із метою підвищення рівня інформаційної культури для здобувачів-першокурсників проводяться заняття, на яких вони ознайомлюються з бібліотечно-інформаційними послугами та сервісами, ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека зустрічає здобувачів вищої освіти першого курсу 05 жовтня 2022