Н У Х Т

Широке коло питань обговорили учасники науково-практичної конференції «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

26 квітня 2021

Широке коло питань обговорили учасники науково-практичної конференції «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

21-22 квітня 2021 р. в університеті працювала ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах». Активними учасниками заходу стали викладачі, аспіранти, здобувачі бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти кафедри економіки праці та менеджменту, яка організувала та провела конференцію.

У центрі уваги учасників наукового заходу були питання управління стратегічним розвитком підприємств в умовах євроінтеграції, забезпечення продовольчої безпеки,  розвитку підприємств в умовах конструкції нової економіки, а також сучасні теорії та механізми управління персоналом підприємства.

Учасники конференції з великою зацікавленістю заслухали й активно обговорили ґрунтовну доповідь «Економічні аспекти забезпечення продовольчої безпеки країни» доктора економічних наук, професора кафедри економіки праці та менеджменту Віктора Ємцева.

Не менше зацікавлення у присутніх викликала доповідь про стан і тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України, з якою виступив заступник генерального директора ТОВ «Хлібні інвестиції», президент Всеукраїнської асоціації пекарів Олександр Тараненко.

Кандидатка економічних наук, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник порушила у своїй доповіді дуже актуальну тему щодо психофізіологічних аспектів мотивації діяльності в умовах карантинних обмежень.

Також своїми науковими здобутками поділилися аспіранти кафедри Андрій Гармаш і Маріанна Маршаленко. Їх доповіді стосувалися питань застосування IT в управлінні підприємствами та існуючих стандартів написання нефінансових звітів, зокрема найбільш популярних у готельній індустрії.

Підводячи підсумки, учасники конференції наголосили на важливості та необхідності проведення подібних заходів, де визнані науковці можуть презентувати результати своїх досліджень, практики – окреслити проблеми та шляхи розвитку підприємств харчової промисловості, а молодь, у свою чергу, поділиться своїм баченням вирішення нагальних проблем, що стоять перед економікою України, та світових викликів.

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє

У межах вивчення навчальних дисциплін «Барна справа та організація роботи сомельє» й «Етнічні кухні» лекторки, доцентки Ольга Пушка і Лариса Шаран організували для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» online-лекторій «Супернова історія шампанського в Україні». Гостьовий спікер – професійний сомельє, член А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє 15 грудня 2023

Уряд визначив осіб, які сформують склад НАЗЯВО…

Кабмін затвердив персональний склад Конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Відповідне розпорядження було прийняте 31 січня 2018 року під час засідання Уряду, - інформує прес-служба Міносвіти. До складу комісії увійшли 9 осіб – представники європейських організацій, асоціації студентів, роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд визначив осіб, які сформують склад НАЗЯВО… 02 лютого 2018

Спортивна профорієнтація

Для профорієнтації в нагоді стає все. І спорт також. У м. Сміла на відкритому баскетбольному майданчику відбувся міський товариський турнір із стрітболу (баскетбол 3 на 3) за участю команд «Освіта-1», «Освіта-2», «Коледж-1», «Коледж-2». Учасників змагань підтримала танцювальна група «ШТОРМ». У наполегливій та цікавій боротьбі переможцем стала ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивна профорієнтація 29 червня 2021

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції тісно співпрацює з колегами із закладів вищої освіти України. На запрошення професорки Наталії Фролової доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного  університету Галина Дубова прочитала гостьову лекцію « Нові аспекти застосування рослинних ферментів в природн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових 01 квітня 2024