Н У Х Т

Високі позиції НУХТ у вітчизняних рейтингах

03 серпня 2022

Високі позиції НУХТ у вітчизняних рейтингах

Портал Освіта.ua оприлюднив свій щорічний Консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти.

У 2022 році до рейтингу увійшли 250 закладів вищої освіти. Також Консолідований рейтинг містить 10 тематичних підрейтингів: «Найкращі класичні університети України», «Найкращі технічні виші», «Найкращі аграрні виші»,«Найкращі педагогічні виші»,  «Найкращі медичні виші», «Найкращі мистецькі виші», «Найкращі приватні виші», а також «Найкращі київські виші», «Найкращі виші регіонів України» і «Найкращі виші областей».

Як і в минулі роки, ранжування вишів здійснювалося на основі рейтингів «Топ-200 Україна», «Scopus» і «Бал ЗНО на контракт».

Приємно, що попри всі складнощі й виклики сьогодення, наш колектив утримує високі позиції у вітчизняних рейтингах. За результатами Консолідованого рейтингу 2022 року НУХТ посідає 38 місце з 250 закладів вищої освіти, представлених у рейтингу, і 10 місце у підрейтингу «Найкращі київські виші», до якого увійшли 66 закладів вищої освіти столиці. 

Опублікований: 03-08-2022
Читайте також:
Англомовний захід до 120-річчя від дня народження академіка Володимира Вернадського

17 березня 2023 року старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук провели захід, присвячений 120-річчю від дня народження Володимира Івановича Вернадського, науковця та філософа, одного із засновників Української академії наук, її дійсного члена (від 1918 року) та першого голови-президента (від 1 сі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовний захід до 120-річчя від дня народження академіка Володимира Вернадського 20 березня 2023

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного року навесні наставники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ проводять тематичні заходи, метою яких є патріотичне виховання молоді та поглиблення знань з історії рідного краю. Згідно з планом роботи кафедри тема цьогорічного заходу –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 травня 2020

Магістранти-хімтехнологи продовжують ділитися враженнями від проходження переддипломної практики на провідних підприємствах харчової галузі

Магістранти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» продовжують ділитися враженнями від проходження переддипломної практики на провідних підприємствах харчової галузі. Зокрема, Оксана Васильченко (керівник – д.т.н. Тамара Носенко) проходила практику на ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» (ТМ «М'ясна гільдія», «Добрич»). ТОВ «Житомирський...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-хімтехнологи продовжують ділитися враженнями від проходження переддипломної практики на провідних підприємствах харчової галузі 04 листопада 2019

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

Студентка 4 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Анастасія Божко (науковий керівник – к.т.н. Анастасія Чорна) виборола призове 3 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science». Цей конкурс щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів 14 квітня 2020