Н У Х Т

Високі позиції НУХТ у вітчизняних рейтингах

03 серпня 2022

Високі позиції НУХТ у вітчизняних рейтингах

Портал Освіта.ua оприлюднив свій щорічний Консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти.

У 2022 році до рейтингу увійшли 250 закладів вищої освіти. Також Консолідований рейтинг містить 10 тематичних підрейтингів: «Найкращі класичні університети України», «Найкращі технічні виші», «Найкращі аграрні виші»,«Найкращі педагогічні виші»,  «Найкращі медичні виші», «Найкращі мистецькі виші», «Найкращі приватні виші», а також «Найкращі київські виші», «Найкращі виші регіонів України» і «Найкращі виші областей».

Як і в минулі роки, ранжування вишів здійснювалося на основі рейтингів «Топ-200 Україна», «Scopus» і «Бал ЗНО на контракт».

Приємно, що попри всі складнощі й виклики сьогодення, наш колектив утримує високі позиції у вітчизняних рейтингах. За результатами Консолідованого рейтингу 2022 року НУХТ посідає 38 місце з 250 закладів вищої освіти, представлених у рейтингу, і 10 місце у підрейтингу «Найкращі київські виші», до якого увійшли 66 закладів вищої освіти столиці. 

Опублікований: 03-08-2022
Читайте також:
Крок у світ 3D-друку разом з викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

Старший викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко в лютому-березні 2025 року прочитав серію гостьових лекцій на тему «Створення моделей для 3D-друку» здобувачам відокремлених структурних підрозділів університету – Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ, Вінницького фахового коледжу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок у світ 3D-друку разом з викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування 27 березня 2025

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів навчальний рік для здобувачів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 вересня 2021

Наставництво – це на все життя

Попри складний період в Україні через пандемію коронавірусу, здобувачі освіти та викладачі продовжують дистанційно проводити заплановані заняття за допомогою сучасних мультимедійних засобів. Це ж стосується і роботи наставників академічних груп студентів. Зокрема, асистент кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Удимович постійно тримає зв'яз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наставництво – це на все життя 26 листопада 2020

Квіти Катерини Білокур – емоційне перезавантаження від Профкому

24 травня 2025 року, попри нічну атаку на Київ, 47 викладачів і співробітників нашого університету вирушили у одноденний тур «Квіти Катерини Білокур», організований Профкомом співробітників НУХТ. Маршрут пролягав через Київ, Богданівку та Яготин, пропонуючи учасникам відпочинок у місці спокою та гармонії, а екскурсоводкою виступила доцентка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квіти Катерини Білокур – емоційне перезавантаження від Профкому 27 травня 2025