Н У Х Т

Висока якість освіти підтверджується збільшенням ліцензійного обсягу

24 липня 2024

Висока якість освіти підтверджується збільшенням ліцензійного обсягу

Приємна новина надійшла з одного зі структурних підрозділів навчально-наукового комплексу нашого університету – відповідно до рішення Міністерства освіти і науки України (наказ від 10.07.2024 №472-л) для Волинського фахового коледжу НУХТ збільшено ліцензійний обсяг за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення» з 60 до 90 осіб.

Зауважимо, Відокремлений структурний підрозділ «Волинський фаховий коледж НУХТ» – єдиний заклад Волинської області, який забезпечує підготовку за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення» на рівні фахової передвищої освіти. І це рішення МОН є визнанням високої якості освіти, яку надає наш коледж, та зростаючого попиту на фахівців у галузі програмної інженерії.

Збільшення ліцензійного обсягу дозволить прийняти на навчання до коледжу більше талановитих здобувачів освіти, розширити можливості для практичного навчання, посилити співпрацю з IT-компаніями регіону. Це досягнення – результат наполегливої праці всього колективу закладу освіти – викладачів, адміністрації та здобувачів освіти.

Вітаємо наших колег та запрошуємо вступників скористатися цією чудовою можливістю й приєднатися до нашої спільноти майбутніх IT-фахівців! Нагадаємо, після закінчення коледжу, його випускники можуть продовжити здобуття вищої освіти за ступенями «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук» в нашому університеті. При чому, у бакалавраті вони навчатимуться за скороченою формою.

За детальною інформацією щодо вступу звертайтеся до приймальної комісії коледжу.

Опублікований: 24-07-2024
Читайте також:
Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму

У Торгово-промисловій палаті України відбувся Національний виноробний форум, участь у якому вже традиційно взяли фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц, доцент Марина Білько, асистент Олена Циганкова, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму 05 листопада 2018

Майстер-клас для студентів від відомого бренд-шефа

21 лютого 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав шеф-кухар відомих у місті та за його межами ресторанів «Sazha», «La Spezia», «Verde by La Spezia» Сергій Коробка. Відомий бренд-шеф провів майстер-клас з приготування стейків для студентів групи 3-хп-06 спеціальності «Виробництво харчової продукції». Майстер кухарської сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для студентів від відомого бренд-шефа 21 лютого 2018

Уряд допомагатиме вишам створювати комфортні умови для проживання здобувачів освіти у гуртожитках

На виконання Указу Президента України Володимира Зеленського, 26 серпня 2021 року Уряд схвалив Концепцію Державної цільової соціальної програми відновлення та розбудови мережі гуртожитків для проживання здобувачів освіти закладів вищої освіти на 2022-2026 роки. Відповідно до Концепції програма буде спрямована на розв’язання проблем із покращення у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд допомагатиме вишам створювати комфортні умови для проживання здобувачів освіти у гуртожитках 28 серпня 2021

Кондитерський digital-марафон від студентів факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

3 травня з нагоди Дня кондитера студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка ініціювала гастрономічний digital-марафон «Pastry Chef» на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram. Учасниками марафону стали талановиті здобувачі освіти спеціальностей «Харчові технології» (освітньої програми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кондитерський digital-марафон від студентів факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 06 травня 2025