Н У Х Т

Висока якість освіти підтверджується збільшенням ліцензійного обсягу

24 липня 2024

Висока якість освіти підтверджується збільшенням ліцензійного обсягу

Приємна новина надійшла з одного зі структурних підрозділів навчально-наукового комплексу нашого університету – відповідно до рішення Міністерства освіти і науки України (наказ від 10.07.2024 №472-л) для Волинського фахового коледжу НУХТ збільшено ліцензійний обсяг за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення» з 60 до 90 осіб.

Зауважимо, Відокремлений структурний підрозділ «Волинський фаховий коледж НУХТ» – єдиний заклад Волинської області, який забезпечує підготовку за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення» на рівні фахової передвищої освіти. І це рішення МОН є визнанням високої якості освіти, яку надає наш коледж, та зростаючого попиту на фахівців у галузі програмної інженерії.

Збільшення ліцензійного обсягу дозволить прийняти на навчання до коледжу більше талановитих здобувачів освіти, розширити можливості для практичного навчання, посилити співпрацю з IT-компаніями регіону. Це досягнення – результат наполегливої праці всього колективу закладу освіти – викладачів, адміністрації та здобувачів освіти.

Вітаємо наших колег та запрошуємо вступників скористатися цією чудовою можливістю й приєднатися до нашої спільноти майбутніх IT-фахівців! Нагадаємо, після закінчення коледжу, його випускники можуть продовжити здобуття вищої освіти за ступенями «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук» в нашому університеті. При чому, у бакалавраті вони навчатимуться за скороченою формою.

За детальною інформацією щодо вступу звертайтеся до приймальної комісії коледжу.

Опублікований: 24-07-2024
Читайте також:
Насичений попередній захист магістрантів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

4 лютого 2022 року відбувся попередній захист магістерських робіт на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів. У режимі онлайн, оцінюючи готовність магістрантів до захисту, плідно працювала комісія у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного та викладачів кафедри – професорки Ірини Шевченко, доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений попередній захист магістрантів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 лютого 2022

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty»

3 жовтня 2023 року здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із її гарантом Олегом Кузьміним і викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Вимірювання освіти за межами академічного навчання» Андреаса Шлейхера директора з питань освіти та навич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty» 09 жовтня 2023

Із особливостями виробництва твердих лікарських засобів на ПрАТ «Дарниця» познайомилися практиканти-біотехнологи

Ще після першого знайомства з ПрАТ «Дарниця» студенти-біотехнологи вирішили, що хочуть більше дізнатися не лише про технології виробництва лікарських засобів, а також про їх впровадження та вдосконалення. Для того, щоб краще засвоїти почуте і побачене вони розділилися на дві групи: перша – вже ділилася отриманою інформацією про цех ампульних лікарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із особливостями виробництва твердих лікарських засобів на ПрАТ «Дарниця» познайомилися практиканти-біотехнологи 13 лютого 2018