Н У Х Т

Віртуальна подорож до НУХТ

02 жовтня 2021

Віртуальна подорож до НУХТ

2 жовтня відбувся перший у цьому навчальному році День відкритих дверей нашого університету. Через карантинні обмеження плани довелося скоригувати, й цього разу зустріч відбулася онлайн. Проте, це не стало на заваді активному спілкуванню майбутніх вступників із фахівцями Приймальної комісії, підготовчого відділення, дирекцій навчально-наукових інститутів, деканатів факультетів, випускових кафедр.

Розпочали з уже традиційного перегляду відеофільму, який детально знайомить з університетом – його історією, структурними підрозділами, навчанням, науковою діяльністю, студентським кампусом, дозвіллям, спортом.

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Вадим Серпученко надав детальну інформацію щодо вступу до закладу вищої освіти для випускників шкіл, коледжів і бакалаврату. Гості університету дізналися про усі нюанси – від термінології до того, як підвищити свій конкурсний бал.

Завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна поділилася порадами щодо вибору ЗВО, а також проінформувала про підготовку до складання ЗНО і вступу на бюджетну форму навчання на підготовчих курсах НУХТ.

Після загальноуніверситетської презентації, учасники нашого івенту могли, хоч і віртуально, побувати у кожному навчальному підрозділі, дізнатися про їх діяльність, освітні програми, за якими вони навчатимуться після вступу до НУХТ, ознайомитися з матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу й наукових досліджень, задати свої запитання директорам інститутів, деканам факультетів, завідувачам випускових кафедр, викладачам, здобувачам освіти старших курсів.

Перед учнями випускних класів шкіл, ліцеїв, гімназій, студентами старших курсів коледжів і випускниками бакалаврату вже зараз постало питання, де продовжити навчання, сподіваємося, сьогоднішня зустріч у нашому університеті допоможе їм зробити правильний вибір. Ті ж, хто не зміг бути гостем НУХТ цього дня, зможуть завітати на наступні Дні відкритих дверей, потрібно просто слідкувати за нашими анонсами.

Опублікований: 02-10-2021
Читайте також:
Рік французької мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

2018-2019 рік оголошений Роком французької мови в Україні. З вересня 2018 р. до серпня 2019 р. в Україні спільно з партнерами з франкомовних країн проводяться різні заходи і проекти, присвячені французькій мові. Рік французької мови сприятиме поширенню інтересу до вивчення французької мови. Щоб посилити інтерес до французької мови, кафедра іноземн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рік французької мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 березня 2019

Вирішення важливих питань сьогодення сфери гостинності під час виїзного засідання кафедри готельно-ресторанної справи

Важливою складовою освітнього процесу з підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності J2/241 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»/«Готельно-ресторанна справа» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» є плідна співпраця викладачів кафедри готельно-ресторанної справи з фахівцями-практиками сфери гостинності у різних напрямках. Зокрема при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вирішення важливих питань сьогодення сфери гостинності під час виїзного засідання кафедри готельно-ресторанної справи 14 жовтня 2025

Тиждень кольорових емоцій

З 8 по 12 вересня 2025 року у Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбувся яскравий і натхненний флешмоб «Тиждень кольорових емоцій». Протягом п’яти днів студенти та працівники долучалися до акції, одягаючи одяг певного кольору, що символізував настрій і позитивні емоції. Понеділок – червоний. День енергії, сили та впевненості. Вівторок – жовтий. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень кольорових емоцій 12 вересня 2025

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для учасників сертифікатної програми відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на кафедрі технології молока і молочних продуктів під керівництвом доцента Тетяни Осьмак. Слухачі ознайомилися з технологічними етапами виробництва морозива і особливостями роботи фризера періодичної дії. Вони розрахували рецептуру і виготовили легк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 29 жовтня 2018