Н У Х Т

Віртуальна подорож до НУХТ

02 жовтня 2021

Віртуальна подорож до НУХТ

2 жовтня відбувся перший у цьому навчальному році День відкритих дверей нашого університету. Через карантинні обмеження плани довелося скоригувати, й цього разу зустріч відбулася онлайн. Проте, це не стало на заваді активному спілкуванню майбутніх вступників із фахівцями Приймальної комісії, підготовчого відділення, дирекцій навчально-наукових інститутів, деканатів факультетів, випускових кафедр.

Розпочали з уже традиційного перегляду відеофільму, який детально знайомить з університетом – його історією, структурними підрозділами, навчанням, науковою діяльністю, студентським кампусом, дозвіллям, спортом.

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Вадим Серпученко надав детальну інформацію щодо вступу до закладу вищої освіти для випускників шкіл, коледжів і бакалаврату. Гості університету дізналися про усі нюанси – від термінології до того, як підвищити свій конкурсний бал.

Завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна поділилася порадами щодо вибору ЗВО, а також проінформувала про підготовку до складання ЗНО і вступу на бюджетну форму навчання на підготовчих курсах НУХТ.

Після загальноуніверситетської презентації, учасники нашого івенту могли, хоч і віртуально, побувати у кожному навчальному підрозділі, дізнатися про їх діяльність, освітні програми, за якими вони навчатимуться після вступу до НУХТ, ознайомитися з матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу й наукових досліджень, задати свої запитання директорам інститутів, деканам факультетів, завідувачам випускових кафедр, викладачам, здобувачам освіти старших курсів.

Перед учнями випускних класів шкіл, ліцеїв, гімназій, студентами старших курсів коледжів і випускниками бакалаврату вже зараз постало питання, де продовжити навчання, сподіваємося, сьогоднішня зустріч у нашому університеті допоможе їм зробити правильний вибір. Ті ж, хто не зміг бути гостем НУХТ цього дня, зможуть завітати на наступні Дні відкритих дверей, потрібно просто слідкувати за нашими анонсами.

Опублікований: 02-10-2021
Читайте також:
Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та Юлія Бондаренко на запрошення викладачки Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ Ольги Дем’яненко взяли ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу 19 січня 2021

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності «Харчові технології» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ забезпечують викладачі комісії технологічних дисциплін шляхом проведення дослідницьких лабораторних робіт. На занятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності «Харчові технології» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 11 березня 2019

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах: доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко. Стажування відбулося на базі університету HAS Hogeschool за підтр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах 27 червня 2018

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

Карантинні обмеження не завадили організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи. З урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, з використанням дистанційних технологій 1 лютого 2021 р. здобувачі освітнього ступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти 02 березня 2021