Н У Х Т

Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу

29 квітня 2020

Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу

Професійно, пізнавально, захоплююче та цікаво 28 квітня 2020 року пройшов вебінар «Особливості продажу турів до Чехії на прикладі Праги та Карлових Вар» від співзасновниці TPG Олени Бойко.

Захід організований за ініціативи кафедри туристичного та готельного бізнесу у рамках дисциплін «Країнознавство» та «Організація екскурсійної діяльності».

Організатори вдячні гості, студентам і викладачам НУХТ, структурних підрозділів університету – коледжів з Луцька, Сваляви та Івано-Франківська, а також КНТЕУ, ОНАХТ, ТНПУ імені Володимира Гнатюка за участь у вебінарі.

Запрошуємо до наступної віртуальної подорожі! На черзі острівна країна у Середземному морі – Мальта.

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів

10 травня дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій організувала зустріч викладачів випускових кафедр зі здобувачами 2 курсу інституту для презентації професійних блоків вибіркових дисциплін кожної кафедри. Звичайно ж кожна кафедра хотіла привернути увагу здобувачів до свого напряму, зацікавити їх, запросити продовжити навчання за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів 11 травня 2022

Професор кафедри теплоенергетики та холодильної техніки надав роз’яснення глядачам 5-го каналу щодо Національного плану скорочення викидів

Українська електро- та теплогенерація – це млрд кВт/год електроенергії, це тисячі МВт теплової енергії. Проте, яку ціну за такі об’єми платить українська екологія та чим дихають українці? Про це йшлося у проекті «ЕнергоНЕзалежність» 5-го каналу з автором, ведучим та аналітиком з питань енергетики Миколою Войтівим та Ігорем Вольчиним, доктором техні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри теплоенергетики та холодильної техніки надав роз’яснення глядачам 5-го каналу щодо Національного плану скорочення викидів 20 березня 2018

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Продовжують підвищувати свою професійну майстерність фахівці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. У період з 28 січня по 1 лютого 2019 року викладачам факультету випала честь стати учасниками «Курсу Практичної Гостинності Hilton Kyiv», який є частиною глобальної програми корпоративної відповідальності готелю «Travel with Purpos...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 07 лютого 2019

Кольори біотехнології

3 березня 2025 року доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько прочитала гостьову ознайомчу лекцію на тему «Кольори біотехнології» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ». Слухачі дізналися про основні напрям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольори біотехнології 03 березня 2025