Н У Х Т

Віртуальна екскурсія

11 січня 2022

Віртуальна екскурсія

Здобувачі вищої освіти 1-3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій  разом із наставницями, доцентками кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко, Анною Грищенко, Ларисою Михонік та Оленою Кохан здійснили віртуальну екскурсійну прогулянку до Національного музею історії України, використовуючи аудіовізуальний гід проєкту «Музеї. Як це працює».

Здобувачі ознайомилися з історією нашої країни – від появи людини до сучасних подій, а також почули багато цікавих фактів про сам Музей, який розпочав свою діяльність археологічною виставкою у 1899 році, як Музей старожитностей і мистецтв у недобудованому приміщенні по вул. Олександрівській (вул. Грушевського, 6) м. Києва. Будівлю для Музею спроєктував видатний київський архітектор Владислав Городецький, а кошти на її спорудження зібрали кияни.

Сьогодні у Національному музеї історії України міститься найбільша в нашій державі колекція історичних і культурних пам’яток. Фонди музею нараховують понад 700 тисяч експонатів від доби раннього палеоліту до сьогодення, серед них – справжні національні реліквії.

Відвідування музею, навіть віртуально, сприятиме поглибленню знань наших здобувачів про історію України, розширення світогляду, розвитку шанобливого ставлення до історичних пам’яток.

Опублікований: 11-01-2022
Читайте також:
Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування»

21 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко прочитала відкриту лекцію «Меню – візитна картка закладу ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» 22 листопада 2022

Студенти хіміки-технологи проходять практику на провідних підприємствах

Поки в університеті триває період дистанційного навчання, у студентів 4-го курсу не менш відповідальна пора навчання – виробнича й переддипломна практики. Фахівці випускових кафедр докладають усіх зусиль аби їх вихованці могли здобуті теоретичні знання закріплювати на провідних підприємствах і в кращих наукових установах. Не виключення і колектив к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти хіміки-технологи проходять практику на провідних підприємствах 20 лютого 2018

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів

Українці є найбільш освіченою нацією в світі, і наша держава входить до п’ятірки країн за кількістю громадян, що мають вищу освіту. Це і багато інших цікавих фактів дізналися здобувачі академічної групи ХЕ-3-12 разом із наставницею академічної групи, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою під час чергової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів 19 березня 2024

Здобувачів освіти відзначено за науково-дослідну роботу у 2021-2022 навчальному році

За підсумками 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів i студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка працювала в університеті у квітні-травні 2022 року, прийнято рішення про відзначення здобувачів освіти всіх рівнів за науково-дослідну роботу у 2021-2022 навчальному році. В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачів освіти відзначено за науково-дослідну роботу у 2021-2022 навчальному році 08 червня 2022