Н У Х Т

Коробка тепла для Захисника

02 січня 2024

Коробка тепла для Захисника

Під час різдвяно-новорічних свят особливо хочеться оточити увагою та турботою військових, які боронять нас від ворога, щоб у мирних містах чи селах ми могли продовжувати життя.

Дружна студентська родина навчально-наукового комплексу університету вкотре об’єдналася задля благородної справи аби подарувати частинку добра і тепла нашим захисникам і захисницям, зігріти їх у таких суворих холодних умовах, в яких вони постійно перебувають.

Спільними зусиллями студентського самоврядування Волинського фахового коледжу НУХТ, Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ було зібрано чимало коробок, до яких поклали шкарпетки, солодощі, їжу швидкого приготування, грілки для ніг і рук, засоби гігієни, медикаменти, засоби для розпалювання, маскувальні сітки. До кожної скриньки додали лист зі вдячністю та малюнками.

Зібрані коробки були передані до волонтерсьих організацій у Луцьку, Івано-Франківську, Смілі. Здобувачі освіти Смілянського технологічного фахового коледжу доправили свої посилки до ГФ «Смілянська самооборона СІЧ», а студенти Волинського фахового коледжу НУХТ, побувавши у волонтерському штабі «Генерація змін», допомогли зібрати необхідні речі для волонтера, який того ж дня вирушив на Лиманський напрямок до 53 батальйону 100-ї бригади. .

Подібні ініціативи є дуже важливими, щоб у такий спосіб нагадувати суспільству, що кожна маленька допомога – це великий внесок у Перемогу. Разом ми – сила, разом до перемоги!

Опублікований: 02-01-2024
Читайте також:
Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію

17 вересня в рамках програми Всеукраїнського тижня наукових конференцій з харчових технологій відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 140-річчю Національного університету харчових технологій, 75-річчю від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію 19 вересня 2024

Тиждень заходів фахових комісій технологів

12 листопада 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ розпочався тиждень фахових комісій зі спеціальностей «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Початком стало проведення одразу кількох заходів, серед яких фотовиставка «Студент очима викладача» та «Виставка студентських роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень заходів фахових комісій технологів 16 листопада 2018

Від мистецтва мікробів до технологічних тріумфів – біоплівки у біотехнологічних процесах

Наприкінці семестру відбувся останній захист магістрантами освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» своїх командних самостійних робіт, виконаних у рамках вивчення дисципліни «Природознавча мікробіологія». Для кожного це був своєрідний виклик і можливість проявити се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від мистецтва мікробів до технологічних тріумфів – біоплівки у біотехнологічних процесах 18 грудня 2023

Завершується прийом заяв вступників

Сьогодні завершується прийом заяв вступників на освітній ступінь «бакалавр» і «магістр» медичного, фармацевтичного, ветеринарного спрямування на базі 11 класів. Можливість їх подачі буде відкрита до 18-ї години. Більшість вступників подає заяви в електронній формі. За даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» станом на 4-ту ранку до нашого ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується прийом заяв вступників 22 липня 2019