Н У Х Т

Коробка тепла для Захисника

02 січня 2024

Коробка тепла для Захисника

Під час різдвяно-новорічних свят особливо хочеться оточити увагою та турботою військових, які боронять нас від ворога, щоб у мирних містах чи селах ми могли продовжувати життя.

Дружна студентська родина навчально-наукового комплексу університету вкотре об’єдналася задля благородної справи аби подарувати частинку добра і тепла нашим захисникам і захисницям, зігріти їх у таких суворих холодних умовах, в яких вони постійно перебувають.

Спільними зусиллями студентського самоврядування Волинського фахового коледжу НУХТ, Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ було зібрано чимало коробок, до яких поклали шкарпетки, солодощі, їжу швидкого приготування, грілки для ніг і рук, засоби гігієни, медикаменти, засоби для розпалювання, маскувальні сітки. До кожної скриньки додали лист зі вдячністю та малюнками.

Зібрані коробки були передані до волонтерсьих організацій у Луцьку, Івано-Франківську, Смілі. Здобувачі освіти Смілянського технологічного фахового коледжу доправили свої посилки до ГФ «Смілянська самооборона СІЧ», а студенти Волинського фахового коледжу НУХТ, побувавши у волонтерському штабі «Генерація змін», допомогли зібрати необхідні речі для волонтера, який того ж дня вирушив на Лиманський напрямок до 53 батальйону 100-ї бригади. .

Подібні ініціативи є дуже важливими, щоб у такий спосіб нагадувати суспільству, що кожна маленька допомога – це великий внесок у Перемогу. Разом ми – сила, разом до перемоги!

Опублікований: 02-01-2024
Читайте також:
Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти

Навчальний процес другого семестру для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «магістр» розпочався організаційною online-зустріччю з гаранткою міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксаною Топчій, завідувачами кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василем Пасічним і кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти 29 січня 2024

Побачило світ нове видання для майбутніх фахівців харчової галузі

Вийшла друком монографія «Електрогідравлічний ефект в харчових технологіях», співавторами якої є співробітники НУХТ: завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін, доцент кафедри харчової хімії Інна Попова, доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець, а також доцент Національного університету біоресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Побачило світ нове видання для майбутніх фахівців харчової галузі 12 січня 2018

З виробництвом ветеринарних препаратів на «BіоТеstLаb» познайомилися практиканти кафедри біотехнології і мікробіології

«БіоТестЛаб» – єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для багатьох с/г тварин (птиці, кроликів, свиней, тощо.), тест-систем, а також провідний виробник антибіотиків, протипаразитарних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів. Компанія зайняла гідне місце на українському ринку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З виробництвом ветеринарних препаратів на «BіоТеstLаb» познайомилися практиканти кафедри біотехнології і мікробіології 18 березня 2019

Говорить пам’ять

У часи незалежності України щороку 23 червня вулицями Луцька йде жалобна процесія. Це данина пам’яті розстріляним оперативниками УНКВС у Волинській області під мурами Луцької тюрми у 1941 році. Серед них – патріотично налаштована молодь, активісти ОУН, священнослужителі, представники інтелігенції. Після визволення Луцька у 1944 році могили розстріл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Говорить пам’ять 27 червня 2022