Н У Х Т

Унікальна можливість для студентів та науковців – участь у програмі EIT Founders2Founders з призовим фондом 60 тисяч євро!

20 серпня 2024

Унікальна можливість для студентів та науковців – участь у програмі EIT Founders2Founders з призовим фондом 60 тисяч євро!

Маємо чудову новину для студентів, викладачів і дослідників, які цікавляться інноваційним підприємництвом!

6 вересня та 8 листопада у Києві відбудуться одноденні інтенсивні тренінги у рамках програми EIT Founders2Founders.

Чому варто взяти участь?

- 4 години навчання
- 3 години практики
- Персональний план просування від досвідчених фаундерів
- Можливість виграти грант (призовий фонд 60 тисяч євро!)

Що отримають учасники:

- Розвиток бізнес-навичок: вивчення ключових концептів бізнес-стратегії, маркетингу, продажів, фінансування та залучення інвестицій.
- Можливості від EIT: ознайомлення з ресурсами та підтримкою від Європейського Інституту Інновацій та Технологій.
- Практичні поради: індивідуальні рекомендації від підприємців та інвесторів для покращення своїх стартапів і виходу на міжнародні ринки.
- Розширення мережі: встановлення нових ділових зв'язків з іншими стартапами, інвесторами та експертами.
- Навички пітчингу: удосконалення презентацій стартапу для залучення інвесторів.

Програма орієнтована на засновників і співробітників інноваційних стартапів, які мають MVP або продукт на ранніх і середніх стадіях розвитку та зацікавлені у виході на європейський ринок, залученні інвесторів та у фінансуванні, прагнуть удосконалити свої знання в сфері маркетингу та юридичних аспектах.

Участь у програмі безкоштовна

Всього буде відібрано 12 стартапів.

Реєстрація за посиланням: https://vacu2m.com/f2f-registration/   

Приймання заявок завершується за 10 днів до початку кожного воркшопу.

Завершенням програми стане презентація рішень найкращих стартапів F2F під час щорічного Міжнародного експортного форуму 2024 – Innovation Boost. Компанії представлять свої інноваційні рішення перед бізнес-ангелами, інвесторами та представниками корпорацій, а також матимуть змогу виграти грошовий приз на розвиток свого бізнесу.

* пітчинг перед інвесторами відбуватиметься англійською мовою

Детальніше про програму заходу про воркшопи, менторів, ключові повідомлення та теми читайте тут

Опублікований: 20-08-2024
Читайте також:
Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа». До складу Екзаменаційної комісії, яка оцінювали наукові здобутки магістрантів, увійшли викладачі кафедри: професор Віктор Доценко, доценти Андрій Гавриш і Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа» 27 лютого 2017

Вікторина до Дня Соборності України на факультеті біотехнології та екологічного контролю

День Соборності України –  свято на честь проголошення першої Незалежності та Акту Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР). 22 січня 1918 року незалежність була проголошена IV Універсалом Української Центральної Ради, а через рік, у 1919 році, в цей же день на Софійській площі у Києві відбулося о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вікторина до Дня Соборності України на факультеті біотехнології та екологічного контролю 26 січня 2024

Маркетинг за межами аудиторій: як подорож до Закарпаття відкриває нові горизонти

Що таке маркетинг у 2025 році? Це точно не лише про аналітику, презентації та ринки. Це про емоції, досвід і глибоке розуміння світу, в якому ми живемо. Саме тому подорож до Закарпаття – в Ужгород і Мукачево – стала не просто поїздкою. Вона перетворилася на живу навчальну експедицію з глибоким змістом. Разом поїхали студенти спеціальності «Маркети...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетинг за межами аудиторій: як подорож до Закарпаття відкриває нові горизонти 02 червня 2025

Освітній рівень – магістр з готельно-ресторанної справи!

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – 34 магістрів з готельно-ресторанної справи! Атестація здобувачів магістерського рівня денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбулася у формі публічного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній рівень – магістр з готельно-ресторанної справи! 06 березня 2024