Н У Х Т

Унікальна можливість для студентів та науковців – участь у програмі EIT Founders2Founders з призовим фондом 60 тисяч євро!

20 серпня 2024

Унікальна можливість для студентів та науковців – участь у програмі EIT Founders2Founders з призовим фондом 60 тисяч євро!

Маємо чудову новину для студентів, викладачів і дослідників, які цікавляться інноваційним підприємництвом!

6 вересня та 8 листопада у Києві відбудуться одноденні інтенсивні тренінги у рамках програми EIT Founders2Founders.

Чому варто взяти участь?

- 4 години навчання
- 3 години практики
- Персональний план просування від досвідчених фаундерів
- Можливість виграти грант (призовий фонд 60 тисяч євро!)

Що отримають учасники:

- Розвиток бізнес-навичок: вивчення ключових концептів бізнес-стратегії, маркетингу, продажів, фінансування та залучення інвестицій.
- Можливості від EIT: ознайомлення з ресурсами та підтримкою від Європейського Інституту Інновацій та Технологій.
- Практичні поради: індивідуальні рекомендації від підприємців та інвесторів для покращення своїх стартапів і виходу на міжнародні ринки.
- Розширення мережі: встановлення нових ділових зв'язків з іншими стартапами, інвесторами та експертами.
- Навички пітчингу: удосконалення презентацій стартапу для залучення інвесторів.

Програма орієнтована на засновників і співробітників інноваційних стартапів, які мають MVP або продукт на ранніх і середніх стадіях розвитку та зацікавлені у виході на європейський ринок, залученні інвесторів та у фінансуванні, прагнуть удосконалити свої знання в сфері маркетингу та юридичних аспектах.

Участь у програмі безкоштовна

Всього буде відібрано 12 стартапів.

Реєстрація за посиланням: https://vacu2m.com/f2f-registration/   

Приймання заявок завершується за 10 днів до початку кожного воркшопу.

Завершенням програми стане презентація рішень найкращих стартапів F2F під час щорічного Міжнародного експортного форуму 2024 – Innovation Boost. Компанії представлять свої інноваційні рішення перед бізнес-ангелами, інвесторами та представниками корпорацій, а також матимуть змогу виграти грошовий приз на розвиток свого бізнесу.

* пітчинг перед інвесторами відбуватиметься англійською мовою

Детальніше про програму заходу про воркшопи, менторів, ключові повідомлення та теми читайте тут

Опублікований: 20-08-2024
Читайте також:
Одними з перших про новаційні практики компаній, які диктують моду в HR, дізнаються наші студенти-управлінці

День Святого Валентина – приємний привід зізнатись у коханні своїй другій половині та … професії. 14 лютого Академія ДТЕК зібрала для привітань членів ком’юніті «HR Friends», якими в тому числі є студенти та викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці НУХТ. Наша «робота рулить» – головний меседж зустрічі. На підтвердження цього дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одними з перших про новаційні практики компаній, які диктують моду в HR, дізнаються наші студенти-управлінці 15 лютого 2018

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили кращих знавців хімії серед першокурсників

У рамках декади комісії математично-природничих дисциплін 21 березня 2018 року в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з хімії серед студентів перших курсів усіх навчальних груп. Переможцями олімпіади стали:І місце  – Давид Симонов (група МЕХ17)ІІ місце – Анна Чеснюк (група ПСК17)ІІІ місце – Михайло Романчук (група КВП...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили кращих знавців хімії серед першокурсників 21 березня 2018

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона

17 жовтня 2023 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» прослухали онлайн-лекцію «Спрямування інклюзивного та сталого зростання: місійно-орієнтований підхід (обговорення можливостей для Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона 18 жовтня 2023

Науковий доробок викладачів і учених НУХТ – широкому загалу

Вийшов друком №2 25-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій». У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі автоматизації та інформаційних технологій, економіки і соціального розвитку, менеджменту і стратегічного управління, охорони праці і ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок викладачів і учених НУХТ – широкому загалу 02 серпня 2019