Н У Х Т

Виробнича практика – невід’ємна частина навчального процесу

02 липня 2020

Виробнича практика – невід’ємна частина навчального процесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися онлайн-захисти виробничих практик здобувачами 1 та 2 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» та 1 курсу освітнього ступеня «Магістр».

Під час практик здобувачі дистанційно досліджувати проблематику туристичної та готельної діяльностей, яку висвітлили у своїх звітах. Також відвідували онлайн конференції і вебінари з провідними фахівцями сфери гостинності.

Опублікований: 02-07-2020
Читайте також:
Круглий стіл «Вплив міжнародного академічного туризму на освітній простір»

У рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі» (керівниця – д.е.н., професорка  Світлана Гуткевич) відбулося 26-е засідання круглого столу з міжнародною участю на тему «Вплив міжнародного академічного туризму на освітній простір». Традиційно засідання відкрила вступним словом професорка Світлана ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Круглий стіл «Вплив міжнародного академічного туризму на освітній простір» 27 листопада 2023

Магістерські програми з економічних спеціальностей університету будуть адаптовані до програм навчання CFA Institute

Студенти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Міжнародні економічні відносини» і викладачі вперше у НУХТ приймали гостей з українського представництва інституту CFA. CFA Institute – світова організація, що об’єднує інвестиційних професіоналів усіх країн. Інститут пропонує навчання на професійних спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістерські програми з економічних спеціальностей університету будуть адаптовані до програм навчання CFA Institute 24 липня 2018

У дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування побачили студенти-експерти

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга та Анастасія Чорна разом із студентами спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відвідали один із столичних закладів швидкого харчування «МакДональдз», що знаходиться на вул. Гетьмана, 1-А. Обмеженість виробничих приміщень закладу не дозволяє проводити екскур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування побачили студенти-експерти 25 березня 2019

Як у студії морозива «Gelarty» нашого проректора й викладачів зустрічали

15 листопада 2019 р. проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко разом із директором Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксаною Кочубей-Литвиненко, завідувачем кафедри технології молока і молочних продуктів Галиною Поліщук, викладачами кафедри і провідним інженером відділу інтелектуальної власності Наталією Акутіною...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у студії морозива «Gelarty» нашого проректора й викладачів зустрічали 18 листопада 2019