Н У Х Т

Виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

29 вересня 2023

Виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Цікаво, корисно та, головне, з гарним настроєм розпочали свій останній рік навчання у бакалавраті здобувачі ІV курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Згідно з навчальним планом і відповідно до графіка навчального процесу з 4 вересня по 1 жовтня 2023 року вони були направлені на проходження виробничої практики, під час якої мали можливість ознайомитись зі сучасними трендами ресторанного господарства, новітніми технологіями, обладнанням, перейняти досвід у найкращих шеф-кухарів, технологів, набувати навичок роботи у команді.

Як і в минулі роки розподіл здобувачів за базами практики проходив як за колективною університетською угодою, так і за індивідуальними угодами, коли здобувачі самостійно домовляються про базу практики, спілкуючись при цьому з керівництвом закладу, представляючи свою спеціальність і самого себе. Це дозволяє звернути на себе увагу і при зацікавленому, активному проходженні практики зарекомендувати себе як можливого фахівця закладу.

Багаторічними та новими партнери кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щодо проходження практичної підготовки та працевлаштування здобувачів є відомі готельно-ресторанні комплекси: мережа готелів «Optima Hotels&Resorts», «Холідей Інн», «Фермонт», «Хілтон», «Schelest Hotel» та заклади ресторанного господарства: «Хачапурі та вино», «100 років тому вперед»,», «Черноморка», «Мама Манана», «Kidev», «Мілк бар», «Батони», «Рукола» та інші.

Сучасні технології та матеріально-технічна база закладів, у яких проходила практика, дозволили здобувачам якісно закріпити та поглибити теоретичні знання, отримані в процесі вивчення фахових дисциплін, ознайомитись безпосередньо у закладах ресторанного господарства з технологічним циклом виробництва та обслуговування, отримати практичний досвід, виконати та відпрацювати індивідуальне завдання в умовах діючих закладів, а також зібрати фактичний матеріал для подальшого використання під час виконання курсових і кваліфікаційної робіт.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку керівництву та колективам баз-практик за організацію та якісне проведення виробничої практики, а також викладачам-керівникам практики, доцентам Ользі Коваль і Володимиру Захарову, старшим викладачам Володимиру Польовику та Раїсі Матюшенко за фахову роботу зі здобувачами освіти.

Своїм любим здобувачам кафедра щиро бажає вдалого захисту звітів з практики у комісіях, високих результатів та вдалого завершення навчання у бакалавраті.

Разом до перемоги!

Опублікований: 29-09-2023
Читайте також:
Освітні програми українських вишів зможуть акредитувати авторитетні іноземні агентства

Відтепер держава визнаватиме акредитацію освітніх програм в українських вишах, зроблену низкою іноземних агентств. Тобто студентам, які навчалися за акредитованими цими організаціями програмами, видаватимуть диплом державного зразка. Відповідний перелік агентств був затверджений на засіданні Уряду. Затверджений перелік дозволить закладам вищої осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні програми українських вишів зможуть акредитувати авторитетні іноземні агентства 19 липня 2019

Біотехнологічні студії НУХТ: від мікробіології до агробіотехнологій

Осінь – найкращий час навчатися, особливо чомусь радикально новому. Саме так і чинять учасники Біотехнологічних студій НУХТ, які вже не перший рік реалізуються за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум». Цього разу завзяті школярі з головою поринули у захоплюючий вир агробіотехнології. Спочатку старша викладачка кафедри біотехнології і мікроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: від мікробіології до агробіотехнологій 04 листопада 2024

Тренди барної індустрії – слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Черговий виїзний модуль для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся в умовах закладу ресторанного господарства – коктейльному барі «Pink Freud» у затишному дворику на Подолі. У карті напоїв закладу – ексклюзивні авторські коктейлі від майстрів міксології, науки поєднання смаків. Провів екскурсію підпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди барної індустрії – слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 04 квітня 2025

В університеті відбувся просвітницький захід

Наш університет приймав гостей у рамках «Технічних днів автоматизації». Це відкритий просвітницький захід, який проводиться для пояснення та популяризації сучасних технологій промислової автоматизації, з напівформальними доповідями та неформальним спілкуванням. Цього разу в ньому взяла участь команда компанії «IT-Enterprise». Зокрема, Юлія Майовсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся просвітницький захід 14 серпня 2018