Н У Х Т

Виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

29 вересня 2023

Виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Цікаво, корисно та, головне, з гарним настроєм розпочали свій останній рік навчання у бакалавраті здобувачі ІV курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Згідно з навчальним планом і відповідно до графіка навчального процесу з 4 вересня по 1 жовтня 2023 року вони були направлені на проходження виробничої практики, під час якої мали можливість ознайомитись зі сучасними трендами ресторанного господарства, новітніми технологіями, обладнанням, перейняти досвід у найкращих шеф-кухарів, технологів, набувати навичок роботи у команді.

Як і в минулі роки розподіл здобувачів за базами практики проходив як за колективною університетською угодою, так і за індивідуальними угодами, коли здобувачі самостійно домовляються про базу практики, спілкуючись при цьому з керівництвом закладу, представляючи свою спеціальність і самого себе. Це дозволяє звернути на себе увагу і при зацікавленому, активному проходженні практики зарекомендувати себе як можливого фахівця закладу.

Багаторічними та новими партнери кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щодо проходження практичної підготовки та працевлаштування здобувачів є відомі готельно-ресторанні комплекси: мережа готелів «Optima Hotels&Resorts», «Холідей Інн», «Фермонт», «Хілтон», «Schelest Hotel» та заклади ресторанного господарства: «Хачапурі та вино», «100 років тому вперед»,», «Черноморка», «Мама Манана», «Kidev», «Мілк бар», «Батони», «Рукола» та інші.

Сучасні технології та матеріально-технічна база закладів, у яких проходила практика, дозволили здобувачам якісно закріпити та поглибити теоретичні знання, отримані в процесі вивчення фахових дисциплін, ознайомитись безпосередньо у закладах ресторанного господарства з технологічним циклом виробництва та обслуговування, отримати практичний досвід, виконати та відпрацювати індивідуальне завдання в умовах діючих закладів, а також зібрати фактичний матеріал для подальшого використання під час виконання курсових і кваліфікаційної робіт.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку керівництву та колективам баз-практик за організацію та якісне проведення виробничої практики, а також викладачам-керівникам практики, доцентам Ользі Коваль і Володимиру Захарову, старшим викладачам Володимиру Польовику та Раїсі Матюшенко за фахову роботу зі здобувачами освіти.

Своїм любим здобувачам кафедра щиро бажає вдалого захисту звітів з практики у комісіях, високих результатів та вдалого завершення навчання у бакалавраті.

Разом до перемоги!

Опублікований: 29-09-2023
Читайте також:
Здобувачі-експерти на виїзному лабораторному занятті в Інституті продовольчих ресурсів НААНУ

21 травня 2024 року відбулося виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Експрес-методи аналізу» (лекторка дисципліни – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник) для здобувачів збірної групи ХЕ 2-9 та ХЕ 2-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Заняття проводи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на виїзному лабораторному занятті в Інституті продовольчих ресурсів НААНУ 23 травня 2024

У відокремлених структурних підрозділах університету прощаються з цьогорічними випускниками

У Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Цьогорічний випуск студентів – це згуртований, креативний колектив, кожний член якого – духовно багата, інтелектуальна і цілеспрямована особистість, серед яких і  чотири відмінники навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У відокремлених структурних підрозділах університету прощаються з цьогорічними випускниками 07 лютого 2017

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності

У Міністерстві освіти і науки України відбулася звітна конференція щодо підсумків наукової та науково-технічної діяльності закладів вищої освіти та наукових установ за 2019 рік. Звіт університету у МОН представив проректор з наукової роботи Олександр Шевченко. Він ґрунтовно висвітлив усі аспекти організації й здійснення наукової роботи у НУХТ. Нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності 14 лютого 2020

Тренди розвитку упаковки та вимоги європейських стандартів на лекції від фахівчині компанії Univest

«Упаковка, яку обирають» – лекція директорки з маркетингу компанії Univest Тетяни Власової перевершила очікування студентів, які вивчають комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки, викладачів і вчених пакувальної галузі. Вони дізналися про раціональні підходи з проведення маркетингових досліджень і вибір цільової аудиторії, про тренд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди розвитку упаковки та вимоги європейських стандартів на лекції від фахівчині компанії Univest 01 листопада 2023