Н У Х Т

Виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

29 вересня 2023

Виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Цікаво, корисно та, головне, з гарним настроєм розпочали свій останній рік навчання у бакалавраті здобувачі ІV курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Згідно з навчальним планом і відповідно до графіка навчального процесу з 4 вересня по 1 жовтня 2023 року вони були направлені на проходження виробничої практики, під час якої мали можливість ознайомитись зі сучасними трендами ресторанного господарства, новітніми технологіями, обладнанням, перейняти досвід у найкращих шеф-кухарів, технологів, набувати навичок роботи у команді.

Як і в минулі роки розподіл здобувачів за базами практики проходив як за колективною університетською угодою, так і за індивідуальними угодами, коли здобувачі самостійно домовляються про базу практики, спілкуючись при цьому з керівництвом закладу, представляючи свою спеціальність і самого себе. Це дозволяє звернути на себе увагу і при зацікавленому, активному проходженні практики зарекомендувати себе як можливого фахівця закладу.

Багаторічними та новими партнери кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щодо проходження практичної підготовки та працевлаштування здобувачів є відомі готельно-ресторанні комплекси: мережа готелів «Optima Hotels&Resorts», «Холідей Інн», «Фермонт», «Хілтон», «Schelest Hotel» та заклади ресторанного господарства: «Хачапурі та вино», «100 років тому вперед»,», «Черноморка», «Мама Манана», «Kidev», «Мілк бар», «Батони», «Рукола» та інші.

Сучасні технології та матеріально-технічна база закладів, у яких проходила практика, дозволили здобувачам якісно закріпити та поглибити теоретичні знання, отримані в процесі вивчення фахових дисциплін, ознайомитись безпосередньо у закладах ресторанного господарства з технологічним циклом виробництва та обслуговування, отримати практичний досвід, виконати та відпрацювати індивідуальне завдання в умовах діючих закладів, а також зібрати фактичний матеріал для подальшого використання під час виконання курсових і кваліфікаційної робіт.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку керівництву та колективам баз-практик за організацію та якісне проведення виробничої практики, а також викладачам-керівникам практики, доцентам Ользі Коваль і Володимиру Захарову, старшим викладачам Володимиру Польовику та Раїсі Матюшенко за фахову роботу зі здобувачами освіти.

Своїм любим здобувачам кафедра щиро бажає вдалого захисту звітів з практики у комісіях, високих результатів та вдалого завершення навчання у бакалавраті.

Разом до перемоги!

Опублікований: 29-09-2023
Читайте також:
На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики» аспіранта Миколи Петренка. Науковий керівник – професор кафедри Антонела Дорохович. Автором розроблена і застосована на практиці модель «х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи 27 грудня 2017

Як БТЕКівці світ врятували

1 листопада своїм виступом феєричний загальноуніверситетський марафон «День факультету/інституту» розпочав факультет біотехнології та екологічного контролю. Місію факультетські митці обрали не просту – ні багато, ні мало – врятувати світ від невідомого вірусу. А почалося все аж у 2047 році, коли людство стоїть на межі кінця світу. Тим часом у наш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як БТЕКівці світ врятували 01 листопада 2018

Високий рівень знань і наявність практичних напрацювань продемонстрували бакалаври з обліку і оподаткування

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти бакалаврських дипломних робіт студентів освітньої програми «Облік і аудит».   За результатами захисту 35  здобувачам присвоєний ступінь бакалавра  з обліку і оподаткування, з них підтверджений диплом із відзнакою 4 здобувачами. Усі вихованці кафедри продемонстрували високий рівень знань і наявність пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень знань і наявність практичних напрацювань продемонстрували бакалаври з обліку і оподаткування 26 червня 2019

Першокурсники знайомляться з історією університету

З нагоди святкування 135-річчя НУХТ першокурсники спеціальності «Туризм» відвідали Музей історії та розвитку університету. Завдяки цікавій екскурсії по експозиції студенти дізналися про історію університету, його визначних випускників, перемоги. Побачили нагороди, кубки та трофеї. Багата історія та численні здобутки вкотре переконали першокурсник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники знайомляться з історією університету 03 жовтня 2019