Н У Х Т

Виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

29 september 2023

Виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Цікаво, корисно та, головне, з гарним настроєм розпочали свій останній рік навчання у бакалавраті здобувачі ІV курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Згідно з навчальним планом і відповідно до графіка навчального процесу з 4 вересня по 1 жовтня 2023 року вони були направлені на проходження виробничої практики, під час якої мали можливість ознайомитись зі сучасними трендами ресторанного господарства, новітніми технологіями, обладнанням, перейняти досвід у найкращих шеф-кухарів, технологів, набувати навичок роботи у команді.

Як і в минулі роки розподіл здобувачів за базами практики проходив як за колективною університетською угодою, так і за індивідуальними угодами, коли здобувачі самостійно домовляються про базу практики, спілкуючись при цьому з керівництвом закладу, представляючи свою спеціальність і самого себе. Це дозволяє звернути на себе увагу і при зацікавленому, активному проходженні практики зарекомендувати себе як можливого фахівця закладу.

Багаторічними та новими партнери кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щодо проходження практичної підготовки та працевлаштування здобувачів є відомі готельно-ресторанні комплекси: мережа готелів «Optima Hotels&Resorts», «Холідей Інн», «Фермонт», «Хілтон», «Schelest Hotel» та заклади ресторанного господарства: «Хачапурі та вино», «100 років тому вперед»,», «Черноморка», «Мама Манана», «Kidev», «Мілк бар», «Батони», «Рукола» та інші.

Сучасні технології та матеріально-технічна база закладів, у яких проходила практика, дозволили здобувачам якісно закріпити та поглибити теоретичні знання, отримані в процесі вивчення фахових дисциплін, ознайомитись безпосередньо у закладах ресторанного господарства з технологічним циклом виробництва та обслуговування, отримати практичний досвід, виконати та відпрацювати індивідуальне завдання в умовах діючих закладів, а також зібрати фактичний матеріал для подальшого використання під час виконання курсових і кваліфікаційної робіт.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку керівництву та колективам баз-практик за організацію та якісне проведення виробничої практики, а також викладачам-керівникам практики, доцентам Ользі Коваль і Володимиру Захарову, старшим викладачам Володимиру Польовику та Раїсі Матюшенко за фахову роботу зі здобувачами освіти.

Своїм любим здобувачам кафедра щиро бажає вдалого захисту звітів з практики у комісіях, високих результатів та вдалого завершення навчання у бакалавраті.

Разом до перемоги!

Published on: 29-09-2023
Read also:
День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

День матері – одне з найзворушливіших свят. У ці складні для всієї країни часи здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-5, ТХ-3-4, ТХ-3-5+ск, наставницями яких є доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко, не забули привітати своїх матусь і бабусь з Днем матері. ...

READ YOURSELF

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 may 2022

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

15 березня в актовій залі НУХТ відбулося вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту харчових технологій. Привітати випускників прийшли дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів. Завітали до університету батьки і друзі винуватців урочистостей. З привітальним словом до випускників звернулис...

READ YOURSELF

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024 18 march 2024

Відбулося перше засідання Наглядової ради НУХТ

17 грудня відбулося перше засідання Наглядової ради НУХТ, участь у якому також взяли ректор Анатолій Українець, перший проректор Володимир Яровий, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор з навчально-педагогічної діяльності та розвитку Олександр Бессараб, прорект...

READ YOURSELF

Відбулося перше засідання Наглядової ради НУХТ 17 december 2019