Н У Х Т

Виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

29 september 2023

Виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Цікаво, корисно та, головне, з гарним настроєм розпочали свій останній рік навчання у бакалавраті здобувачі ІV курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Згідно з навчальним планом і відповідно до графіка навчального процесу з 4 вересня по 1 жовтня 2023 року вони були направлені на проходження виробничої практики, під час якої мали можливість ознайомитись зі сучасними трендами ресторанного господарства, новітніми технологіями, обладнанням, перейняти досвід у найкращих шеф-кухарів, технологів, набувати навичок роботи у команді.

Як і в минулі роки розподіл здобувачів за базами практики проходив як за колективною університетською угодою, так і за індивідуальними угодами, коли здобувачі самостійно домовляються про базу практики, спілкуючись при цьому з керівництвом закладу, представляючи свою спеціальність і самого себе. Це дозволяє звернути на себе увагу і при зацікавленому, активному проходженні практики зарекомендувати себе як можливого фахівця закладу.

Багаторічними та новими партнери кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щодо проходження практичної підготовки та працевлаштування здобувачів є відомі готельно-ресторанні комплекси: мережа готелів «Optima Hotels&Resorts», «Холідей Інн», «Фермонт», «Хілтон», «Schelest Hotel» та заклади ресторанного господарства: «Хачапурі та вино», «100 років тому вперед»,», «Черноморка», «Мама Манана», «Kidev», «Мілк бар», «Батони», «Рукола» та інші.

Сучасні технології та матеріально-технічна база закладів, у яких проходила практика, дозволили здобувачам якісно закріпити та поглибити теоретичні знання, отримані в процесі вивчення фахових дисциплін, ознайомитись безпосередньо у закладах ресторанного господарства з технологічним циклом виробництва та обслуговування, отримати практичний досвід, виконати та відпрацювати індивідуальне завдання в умовах діючих закладів, а також зібрати фактичний матеріал для подальшого використання під час виконання курсових і кваліфікаційної робіт.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку керівництву та колективам баз-практик за організацію та якісне проведення виробничої практики, а також викладачам-керівникам практики, доцентам Ользі Коваль і Володимиру Захарову, старшим викладачам Володимиру Польовику та Раїсі Матюшенко за фахову роботу зі здобувачами освіти.

Своїм любим здобувачам кафедра щиро бажає вдалого захисту звітів з практики у комісіях, високих результатів та вдалого завершення навчання у бакалавраті.

Разом до перемоги!

Published on: 29-09-2023
Read also:
«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

За два тижні до засідань екзаменаційної комісії на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних робіт студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Здобувачі 4 курсу представили на попередній захист 38 робіт інженерного та 3 роботи науково-інженерного спрямування. Для виконан...

READ YOURSELF

«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології 04 june 2021

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва

Інформаційний освітній ресурс Освіта.ua склав щорічний консолідований рейтинг закладів вищої освіти України, відповідно до якого наш університет займає 32 позицію з 241 закладу вищої освіти України, що увійшли до рейтингу, і 7-й серед 60 вишів Києва, які посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2020 року. У...

READ YOURSELF

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва 11 august 2020

Таланти НУХТ на неймовірному загальноуніверситетському святі української пісні

Одним із найулюбленіших масових дійств в нашому університеті завжди був конкурс української пісні. Тож не дивно, що й цього року 10 жовтня актова зала НУХТ була переповнена – адміністрація, викладачі, співробітники й студенти зібралися на феєричне свято, аби насолодитися неперевершеним вокалом й креативними постановками конкурсантів. У нинішньому ...

READ YOURSELF

Таланти НУХТ на неймовірному загальноуніверситетському святі української пісні 10 october 2019

Перші впевнені кроки до захисту диплому магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології завжди панує творча наукова атмосфера. Тут студенти-магістранти не «пролежують боки» увесь семестр й не хапаються за дипломний проект в останні дні, а вже з вересня починають плідну працю. Й починають, як водиться, з того, що обирають майбутню тему свого магістерського диплому. Але, магістранти зізнаються, щ...

READ YOURSELF

Перші впевнені кроки до захисту диплому магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 22 january 2019