Н У Х Т

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН

28 may 2021

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН

Директор Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Анатолій Палаш за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів і плідну науково-педагогічну діяльність нагороджений нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «За наукові та освітні досягнення».

Нагороду директорові коледжу вручив перший проректор університету Володимир Яровий.

Вітаємо керівника одного з найпотужніших відокремлених структурних підрозділів нашого навчально-наукового комплексу із заслуженою відзнакою! Бажаємо міцного здоров’я, наснаги, подальших творчих здобутків! 

Published on: 28-05-2021
Read also:
Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»

Тематика бакалаврських дипломних проєктів зазвичай стикується із актуальними для промисловості питаннями. Перший у цьому році захист бакалаврів, що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», це правило підтвердив. Найвідповідальніші бакалаври кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – Марія Тєняєва, Вл...

READ YOURSELF

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв» 09 june 2020

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці

У рамках лабораторного заняття здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технології харчування»  з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся майстер-клас «healthy sweets» випускниці кафедри Жанни Коробченко за участю викладачок, доценток Наталії Ст...

READ YOURSELF

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці 10 september 2021

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine»

5 березня здобувачі групи ХЕ 2-9, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». «Carlsberg Ukraine» є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних п...

READ YOURSELF

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine» 06 march 2024

Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром»

30 березня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасний стан та тенденції розвитку українського виноробства», яку для студентів і аспірантів кафедри прочитав генеральний директор корпорації «Укрвинпром», директор НЦ «Український інститут вина», член Наглядової ради НУХТ Володимир Кучеренко. До...

READ YOURSELF

Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром» 31 march 2023