Н У Х Т

Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами

12 december 2022

Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами

Завдяки міжнародному співробітництву з Жешувським університетом (Польща) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція доцентки Грети Адамчик для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів».

У цьому році лекторка представила результати власних досліджень на тему «Thixotropic behavior of starches from different botanical origin». Науковиця навела інформацію щодо властивостей крохмалю різного ботанічного походження та його змін у процесі виробництва харчової продукції; надала рекомендації щодо застосування різних видів крохмалю для вирішення практичних проблем пов’язаних із забезпеченням структурно-механічних характеристик продукції.

Представлений Гретою Адамчик матеріал викликав  жваву дискусію і обговорення серед здобувачі вищої освіти та викладачів. Магістранти отримали новітню наукову інформацію, яка стане у пригоді під час подальших наукових досліджень у рамках виконання магістерської кваліфікаційної роботи.

Колектив кафедри висловлює вдячність шановній доцентці Греті Адамчик і сподівається на подальшу співпрацю.

Published on: 12-12-2022
Read also:
Інтерактивні технології та цифрові ресурси у викладанні англійської продовжують опановувати наші викладачі

Що досить часто об'єднує сьогодні різні вікові групи у вивченні англійської мови? Що є спільним для дітей, студентів і для дорослих? Звичайно, це гаджети, які наразі активно використовуються під час дистанційного навчання школярами, студентами та дорослими. Одним із ефективних і популярних підходів до вивчення іноземної мови є змішане навчання (з ...

READ YOURSELF

Інтерактивні технології та цифрові ресурси у викладанні англійської продовжують опановувати наші викладачі 14 april 2020

Ювілейний випуск бакалаврів-хімтехнологів може похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками

Ось і підходить до завершення навчання ювілейного п’ятого випуску бакалаврів за напрямком підготовки 6.051301 «Хімічна технологія», студенти якого можуть похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів», повне розуміння якої неможливе без отримання теоретичної бази з дисциплі...

READ YOURSELF

Ювілейний випуск бакалаврів-хімтехнологів може похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками 22 may 2019

НУХТ – срібний призер ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу

Відбувся довгоочікуваний фінал ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО. Найкращі команди – нашого університету та Київського національного університету будівництва і архітектури зустрілися в фіналі на майданчику КНУБА, щоб виявити переможця. Трибуни спорткомплексу були вщент забиті підтримкою нашого суперника. Поєдинок розпо...

READ YOURSELF

НУХТ – срібний призер ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу 05 may 2023

Особливості роботи журналіста в Іракському Курдистані на гостьовій лекції професора Ербільського університету Салахатдіна

8 лютого для здобувачів освітніх програм «Реклама та зв’язки з громадськістю» і «Маркетинг» та викладачів кафедри маркетингу відбулася гостьова лекція доктора наук, професора Ербільського університету Салахатдіна (Іракський Курдистан), журналіста-міжнародника Хаджі Мухаммада Хідер Мавлюда. Лекція була присвячена популяризації України за кордоном, ...

READ YOURSELF

Особливості роботи журналіста в Іракському Курдистані на гостьовій лекції професора Ербільського університету Салахатдіна 09 february 2022