Н У Х Т

Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами

12 грудня 2022

Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами

Завдяки міжнародному співробітництву з Жешувським університетом (Польща) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція доцентки Грети Адамчик для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів».

У цьому році лекторка представила результати власних досліджень на тему «Thixotropic behavior of starches from different botanical origin». Науковиця навела інформацію щодо властивостей крохмалю різного ботанічного походження та його змін у процесі виробництва харчової продукції; надала рекомендації щодо застосування різних видів крохмалю для вирішення практичних проблем пов’язаних із забезпеченням структурно-механічних характеристик продукції.

Представлений Гретою Адамчик матеріал викликав  жваву дискусію і обговорення серед здобувачі вищої освіти та викладачів. Магістранти отримали новітню наукову інформацію, яка стане у пригоді під час подальших наукових досліджень у рамках виконання магістерської кваліфікаційної роботи.

Колектив кафедри висловлює вдячність шановній доцентці Греті Адамчик і сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 12-12-2022
Читайте також:
На кафедрі харчової хімії готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії

24-26 квітня команда студентів нашого університету візьме участь у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії, яка цього року відбудеться на базі НУБІП. Для того, щоб гідно представити наш навчальний заклад необхідна сумлінна підготовка. Саме тому протягом березня-квітня переможці І етапу олімпіади – студенти І-ІV курсів факультету біотехнології та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії 17 квітня 2018

Lean Six Sigma в дії

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося лекційне заняття з дисципліни «Основи методології Lean Six Sigma» із залученням стейкхолдера, менеджера з операційної ефективності Агропромхолдингу «Астарта» Віталія Іванеса. Здобувачам освіти було представлено практичну реалізацію методології Lean Six Sigma у виробництві цукру. Лектор презентува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Lean Six Sigma в дії 11 квітня 2023

Ефективне співробітництво зі стейкхолдерами

Підготовка висококваліфікованих фахівців для харчових виробництв, крім отримання теоретичних знань, потребує ефективної організації практичної підготовки здобувачів із залученням стейкхолдерів. У рамках договору про співробітництво між нашим університетом і ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» для підвищення освітньої та професійної підготовки здобувачів ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективне співробітництво зі стейкхолдерами 18 грудня 2023

Міжнародне стажування доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 13 вересня по 24 жовтня 2021 року доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко, Наталія Стукальська та Ігор Устименко пройшли науково-педагогічне стажування «Прикладні науково-технічні дослідження: європейський досвід і напрями розвитку» у Чеському технічному університеті у Празі, яке відбулося за підтримки Це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 листопада 2021