Н У Х Т

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» удосконалюють свої навички та вміння

25 вересня 2024

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» удосконалюють свої навички та вміння

Доброю традицією викладачів кафедри готельно-ресторанної справи є проведення виїзних лабораторних занять для здобувачів вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка.

Цього разу виїзне лабораторне заняття на тему «Техніки приготування кави та кавових напоїв» з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» було організовано лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою у тандемі з керуючим закладу «Львівська майстерня шоколаду» Андрієм Собіним.

Під час заняття здобувачі мали можливість удосконалити свої навички та вміння з приготування різних видів кави та напоїв на її основі.

Здобувачі дізналися про сучасні тренди в приготуванні кави, особливості вирощування та оброблення зерен, ступені обсмажування, помелу та заварювання, а також попрактикувалися на сучасному інноваційному обладнанні, й звісно ж, провели дегустаційний аналіз власноруч виготовлених напоїв.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку незмінному партнеру та стейкхолдеру Андрію Собіну за чудову можливість закріплення теоретичних знань здобувачів в умовах закладу ресторанного господарства, адже це дає можливість підвищити професійні навички, які неодмінно стануть у нагоді при подальшому працевлаштуванні.

Опублікований: 25-09-2024
Читайте також:
Монографія про російсько-українську війну

На початку квітня науковці Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка (Центр українсько-європейського наукового співробітництва) звернулися до української наукової спільноти з пропозицією взяти участь у підготовці колективної монографії «Російсько-українська війна (2014 – 2022): історичні, політичні, культурно-освітні, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Монографія про російсько-українську війну 16 травня 2022

Перемога – гарна традиція на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки!

Команда «Зірки-131» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого здобула перемогу в проєкті «Ігри Заводів 7.0» серед 34 команд найкращих ЗВО України, продемонструвавши знання, навички та згуртованість. Наша команда, яку представляли магістранти і бакалаври освітньо-професійної програми «Прикладна механіка»: Тарас Бутик ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога – гарна традиція на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки! 05 квітня 2024

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

13 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалася серія захистів кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами денної форми навчання освітньо-професійної програми «Прикладна механіка». Екзаменаційна комісія працює у складі завідувачки кафедри, професорки Людмили Кривопляс-Володіної, доцентів Костянти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 14 червня 2023

Про перспективність галузі харчових технологій дізналися київські школярі від доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Юрій Булій  відвідав загальноосвітню середню школу  м. Києва № 243, де поспілкувався з учнями 10 і 11 класів. Викладач познайомив школярів із історією університету та кафедри, розповів про високі позиції, що займає наш вишу у рейтингах закладів вищої освіти України, про спеціальності та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективність галузі харчових технологій дізналися київські школярі від доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 березня 2020