Н У Х Т

Щасливої дороги випускникам 2019-го побажали у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

01 лютого 2019

Щасливої дороги випускникам 2019-го побажали у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся випускний вечір для студентів комп’ютерно-технологічного відділення. На свято зібралася дружна родина студентів, викладачів та батьків. Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були занесені прізвища студентів, які закінчили коледж з відзнакою, – Ірини Артюх, Софії Волкової, Валерії Дубини, Валентини Кичі, Наталії Нестеренко, Анни Олексієнко, Анастасії Степової, Олександри Шкоди.

За активну участь у громадському житті коледжу та студентському самоврядуванні, значні досягнення в спорті та художній самодіяльності випускники були нагороджені грамотами та подяками.

Найщиріші вітання та напутні слова прозвучали від куратора Людмили Грінченко. Подяки від адміністрації та профспілкового комітету за активну участь у громадському житті коледжу та виховання дітей отримали й батьки випускників. Від імені батьківської громади виступила Тетяна Олексієнко. Вона подякувала педагогічному колективу за навчання та виховання дітей та побажала випускникам щасливої долі.

Зі словами подяки від усіх випускників звернулася до викладачів, працівників коледжу та батьків Анастасія Степова. Святковий настрій створювали музичні композиції у виконанні самих випускників.

Учасники художньої самодіяльності подарували усім присутнім концерт, що закінчився святковим феєрверком.

Щиро вітаємо випускників зі святом і бажаємо наполегливості в досягненні мети, вдалого працевлаштування та особистого щастя!

Опублікований: 01-02-2019
Читайте також:
Відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

Згідно з планом проведення відкритих занять 17 травня відбулася відкрита лекція «Технології фаршевих консервів» доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського з навчальної дисципліни «М’ясні технології. Модуль 2. Технології м'ясних і м'ясомістких консервів» для здобувачів третього курсу спеціальності «Харчові технології» Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 18 травня 2021

Чеські колеги привітали університет з новорічними святами

Наближаються новорічні свята, і наш колектив почав отримувати вітання від колег і партнерів, у тому числі зарубіжних. Одними з перших нас привітали колеги з Університету Томаша Бати (м. Злін, Чехія): Шановні колеги, від імені Міжнародного офісу Університету Томаша Бати у м. Злін я хотів би подякувати вам за довіру та співпрацю з нашим університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чеські колеги привітали університет з новорічними святами 22 грудня 2020

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ

В університеті відбулася презентація Третього всеукраїнського конкурсу-фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine 2020», який проводять Асоціація ректорів вищих навчальних закладів України та Благодійний фонд імені Святого Володимира за участю компаній «Прогрестех-Україна», «Тукана Інжиніринг Україна», «Боїнг Україна». Головною метою фестива...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ 08 січня 2020

Висока якість викладання – запорука успіху

Початок навчального року є важливою подією не лише для студентів, а й для викладачів, які готують, систематизують і представляють навчальний матеріал у вигляді практичних, лабораторних та лекційних занять. Звичайно, особливу увагу лектори приділяють якості підготовки лекцій та щорічно проходять атестацію свого професійного рівня і організовують від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока якість викладання – запорука успіху 30 вересня 2020