Н У Х Т

Динамічно й інтерактивно: як у НУХТ майбутніх вступників зустрічали

11 травня 2019

Динамічно й інтерактивно: як у НУХТ майбутніх вступників зустрічали

11 травня наш університет знову зустрічав гостей – майбутніх вступників та їх батьків на традиційному Дні відкритих дверей.

Організацією заходу займалися Центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету і студентська рада НУХТ, тож на школярів і випускників коледжів чекала цікава й насичена програма.

Увесь спектр своїх освітніх пропозицій, наукових досягнень, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу, організацію студентського дозвілля презентували колективи навчально-наукових інститутів і факультетів. Кожний бажаючий міг поспілкуватися й отримати вичерпні відповіді на усі свої питання, починаючи з директорів інститутів і деканів факультетів й закінчуючи студентами, які охоче ділилися власним досвідом вступу до нашого навчального закладу й враженнями від навчання.

Корисні поради щодо вступу на навчання гості отримали від відповідального секретаря Приймальної комісії Вадима Серпученка. Аналогічні лайфаки старшокурсникам коледжів і технікумів надала начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Олена Подобій.

У студентському клубі на гостей чекали вікторина й розіграші призів із символікою НУХТ від студради університету й частування від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

А завершилася травнева гостина низкою майстер-класів від наших кафедр, де кожний міг обрати собі заняття на свій смак – хтось опановував комп’ютерне моделювання роботи машин і апаратів, хтось варив карамель, хтось сягнув вершин ковбасного мистецтва, хтось знайомився з комп’ютерними системами та програмною інженерією в автоматизації, хтось упізнавав «таємного агента» на кафедрі біотехнології і мікробіології, хтось вчився випікати штрудель, а когось зацікавив тест-драйв з HR.

Побувавши на Дні відкритих дверей університету, майбутні вступники отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, здобули деякі практичні навички на майстер-класах, тож тепер маємо надію зустрітися з ними вже як зі студентами нашого вишу!  

Опублікований: 11-05-2019
Читайте також:
Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

Напередодні великого релігійного свята Великодня здобувачі вищої освіти спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» традиційно вивчають технології великодніх виробів різних країн. Карантин цього року не став завадою для практичного з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби 21 квітня 2020

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування»

26 листопада 2019 року вперше в історії кафедри фізики НУХТ відбувся довгоочікуваний науково-практичний семінар із міжнародною участю «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування», присвячений 135-річчю заснування нашого університету. На захід були запрошені фахівці фірми «Bruker BioSpin GmbH» (Німеччина) з відділу АПК: док...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування» 29 листопада 2019

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології комплексного збагачення хлібних виробів ізолятами рослинних білків» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом Валерієм Махинько. Науковим консу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження 29 грудня 2018

Знання, що рятують життя

4 квітня 2022 року працівники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ навчалися основам першої домедичної допомоги. Заняття для них провели викладачі-інструктори Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти спільно з директоркою Лесею Вовк. Курс передбачав теоретичний і практичний блоки. Інструктори на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання, що рятують життя 06 квітня 2022