Н У Х Т

Динамічно й інтерактивно: як у НУХТ майбутніх вступників зустрічали

11 травня 2019

Динамічно й інтерактивно: як у НУХТ майбутніх вступників зустрічали

11 травня наш університет знову зустрічав гостей – майбутніх вступників та їх батьків на традиційному Дні відкритих дверей.

Організацією заходу займалися Центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету і студентська рада НУХТ, тож на школярів і випускників коледжів чекала цікава й насичена програма.

Увесь спектр своїх освітніх пропозицій, наукових досягнень, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу, організацію студентського дозвілля презентували колективи навчально-наукових інститутів і факультетів. Кожний бажаючий міг поспілкуватися й отримати вичерпні відповіді на усі свої питання, починаючи з директорів інститутів і деканів факультетів й закінчуючи студентами, які охоче ділилися власним досвідом вступу до нашого навчального закладу й враженнями від навчання.

Корисні поради щодо вступу на навчання гості отримали від відповідального секретаря Приймальної комісії Вадима Серпученка. Аналогічні лайфаки старшокурсникам коледжів і технікумів надала начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Олена Подобій.

У студентському клубі на гостей чекали вікторина й розіграші призів із символікою НУХТ від студради університету й частування від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

А завершилася травнева гостина низкою майстер-класів від наших кафедр, де кожний міг обрати собі заняття на свій смак – хтось опановував комп’ютерне моделювання роботи машин і апаратів, хтось варив карамель, хтось сягнув вершин ковбасного мистецтва, хтось знайомився з комп’ютерними системами та програмною інженерією в автоматизації, хтось упізнавав «таємного агента» на кафедрі біотехнології і мікробіології, хтось вчився випікати штрудель, а когось зацікавив тест-драйв з HR.

Побувавши на Дні відкритих дверей університету, майбутні вступники отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, здобули деякі практичні навички на майстер-класах, тож тепер маємо надію зустрітися з ними вже як зі студентами нашого вишу!  

Опублікований: 11-05-2019
Читайте також:
Корисні поради від досвідченого стартапера отримали другокурсники

13 листопада 2020 року Startup club NUFT долучився до онлайн-вебінару «Як зробити космос ближче: історія одного стартапу» від «Noosphere Engineering School». У відеозустрічі взяли участь 27 студентів 2-го курсу спеціальностей 051 «Економіка» та 073 «Менеджмент» разом із доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко. Усі учасники отримали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради від досвідченого стартапера отримали другокурсники 17 листопада 2020

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

26 червня 2020 р. в університеті працювала ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMOSUPPA). ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 14 серпня 2020

Академічна мобільність онлайн

Днями відповідно до програми академічної мобільності між НУХТ і Берлінським університетом прикладних наук відбулася онлйн-зустріч викладачів і здобувачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв із групою німецьких студентів і професорів. Це було онлайн-спілкування, присвячене знайомству. Кожний учасник розповів про себе, своє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність онлайн 21 вересня 2020

Наші викладачі – на першому в історії України національному відборі Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters»

21 січня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Олена Павлюченко, Ольга Коваль, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров, асистенти Ганна Березова, Марина Гулевата, Володимир Польовик відвідали перший в історії України націо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі – на першому в історії України національному відборі Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters» 22 січня 2022