Н У Х Т

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» відбулася на кращих готельних підприємствах країни

26 червня 2018

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» відбулася на кращих готельних підприємствах країни

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 242 «Туризм» з 4 по 24 червня 2018 року студенти ІІ курсу були направлені на кращі готельні підприємства України для проходження виробничої практики.

Цьогоріч серед баз практик були готелі: «Hilton Kyiv», «Фермонт Гранд Готель», «Сіті Хотелс Менеджмент», ТОВ «Амарат» ЛТД, «Aloft Kiev», ТОВ «Баккара ПЛЮС», «ХРЕЩАТИК», ПП «Катерина Велика», «IRISHOTELS», «Президент-Готель», «ПРЕМ’ЄР ПАЛАЦ», «Опера», бутік-готель «Воздвиженський», готельний комплекс «Турист». Ці підприємства традиційно виступають партнерами кафедри, оскільки застосовують прогресивні технології обслуговування гостей, організації праці та управління, а висококваліфіковані фахівці здатні створити відповідні умови для студентів у здобутті професійних вмінь і навичок.

Під час практики студенти мали можливість поглибити теоретичні знання та на практиці поглиблено познайомитись із роботою готельного комплексу шляхом вивчення досвіду роботи різних служб та відділів, ознайомлення з технологіями надання основних і допоміжних послуг, правилами внутрішнього розпорядку підприємства, опанування сучасних механізмів і форм організації управління у сфері гостинності, поведінкових стандартів працівників.

Усі студенти успішно пройшли практику та отримали позитивні відгуки керівників на підприємствах. Окремі другокурсники, які відзначилися відмінною роботою, керівництво готелів запросило для проходження стажування та подальшого працевлаштування.

Отже, залучення студентів до реальних умов виробничої діяльності, без сумніву, створює можливості для майбутньої успішної кар’єри.

 

Опублікований: 26-06-2018
Читайте також:
Сучасна навчальна література для крафтовиків

Продовжується наукове співробітництво вчених нашого університету з колегами з Луцького національного технічного університету та Національного авіаційного університету. Результатом плідної співпраці став навчальний посібник «Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг», підготовлений колективом авторів, до складу якого входить ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна навчальна література для крафтовиків 01 листопада 2024

Місце зустрічі – «Фавор»

У межах реалізації науково-дослідницького та просвітницького проєкту «Здорове харчування – від народження до довголіття», започаткованого у 2020 році на базі нашого університету за безпосередньої участі Київського науково-технічного товариства харчової промисловості, Інституту громадського здоров’я імені О. Марзєєва НАМН України, інших медичних зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місце зустрічі – «Фавор» 18 серпня 2023

Empower: вдосконалюємо англійську у співпраці з Кембриджським університетом

Cambridge Empower – онлайн-платформа для вивчення англійської мови студентами, безкоштовний доступ до якої наш університет отримав як знак підтримки, яку надає Україні британська спільнота від початку повномасштабного вторгнення. Навчальні курси розраховані на спільну роботу викладачів і студентів та спрямовані на формування продуктивних комунікат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Empower: вдосконалюємо англійську у співпраці з Кембриджським університетом 16 лютого 2024

Сучасні тренди рекламної активності від здобувачів-маркетологів

Продовжується робота студентського наукового гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Цього разу темою досліджень стала рекламна активність підприємств у сучасних умовах, яка викликала цікавість та активну участь здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадські...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди рекламної активності від здобувачів-маркетологів 12 лютого 2024