Н У Х Т

Виникнення та традиції святкування Хелловіну – здобувачі знайомляться з культурами англомовних країн

28 жовтня 2021

Виникнення та традиції святкування Хелловіну – здобувачі знайомляться з культурами англомовних країн

Вивчення англійської мови безпосередньо пов’язане із знайомством з культурами англомовних країн. Обговорення історії виникнення та традицій святкування Хелловіну – одна із багатьох можливостей прокачати свої мовні навички.

Сьогодні студенти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у цікавій дискусії, організованій доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець, щодо особливостей святкування Хелловіну, виступивши з презентаціями та доповідями перед своїми одногрупниками.

Здобувачі не тільки вивчили нову лексику, але й практикували розповіді про цікаві осінні страви, приготовані з гарбуза. Захід викликав інтерес студентів до традицій англомовних країн і спонукав до ширшого залучення до англомовного простору. 

Опублікований: 28-10-2021
Читайте також:
Студенти університету запрошуються до участі у «Black Sea Science-2018»

Студенти університету – активно беруть участь у наукових дослідженнях, результати яких широко презентують у рамках наукових форумів різного рівня та різноманітних конкурсах студентських наукових робіт, де вражають журі високим рівнем своїх знань, творчим потенціалом, креативністю дослідницьких рішень. Молоді науковці НУХТ – неодноразові переможці н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету запрошуються до участі у «Black Sea Science-2018» 18 січня 2018

Складні питання у доступному викладі: відбулася відкрита лекція на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцентки кафедри Зоряни Романової з дисципліни «Інжиніринг харчових виробництв» для здобувачів 4 курсу, збірної групи ТБ-4-8, 8 ск. Відкрита лекція була присвячена питанням проєктування підприємств бродильної галузі промисловості. Тема заняття згідно з робочою про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складні питання у доступному викладі: відбулася відкрита лекція на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 26 жовтня 2023

Літературно-мистецький захід на честь Тараса Шевченка на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Щороку в березні викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять заходи, присвячені вшануванню пам'яті Тараса Шевченка. Цьогоріч 13 березня відбувся літературно-мистецький захід під назвою «Творчість Т.Г. Шевченка у перекладах», присвячений 205-річниці з дня народження нашого славетного поета і пророка. Свято розпочалося аудіозап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літературно-мистецький захід на честь Тараса Шевченка на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 14 березня 2019

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Друге заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на базі кафедри технології молока і молочних продуктів. Студенти ознайомилися з технологією м’якого морозива, яке користується значним попитом у гостей закладів ресторанного господарства, технологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 02 квітня 2018