Н У Х Т

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму

07 квітня 2022

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму

Війна, яка наразі триває на нашій землі і суттєво змінила наше життя, врешті-решт закінчиться, і настане той щасливий час, коли наші студенти та викладачі повернуться до університету. А поки що, на жаль, уже довгий час їх зустрічі відбуваються лише на платформі Zoom. Але з іншого боку, здобувачам освіти й викладачам кафедри туристичного та готельного бізнесу це дає можливість зібратися та обговорити найважливішу для майбутньої роботи наших студентів проблему: використання інформаційних систем у роботі туристичних операторів та агентів.

6 квітня 2022 року основним спікером зустрічі був досвідчений менеджер Роман Ларіонов, який працює у туристичному бізнесі понад 10 років, сам любить подорожувати (більше 30 країн) та організовує поїздки для своїх клієнтів.

Блокування російських інформаційних систем, розробка українських фахівців – мультифункціональна CRM-система «ITERIOS», яка полегшує життя туристичним агенціям, переваги та недоліки роботи з консолідаторами у туризмі – ці та багато інших питань викликали найжвавіший інтерес аудиторії. У такі моменти стає зрозуміло, що спілкування з фахівцем – одна з найкращих форм навчання! 

Опублікований: 07-04-2022
Читайте також:
Смак традицій у сучасних технологіях

У цьому навчальному році до навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» вперше введена нова дисципліна «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», що має на меті поєднати багаті кулінарні традиції України зі сучасними підходами до виробництва харчових продуктів. На першому лаб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смак традицій у сучасних технологіях 30 вересня 2025

Практичний нюанс харчових технологій

Студенти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницями, доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко та Ларисою Михонік відвідали пивоварню «BeerMaster Brevery» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», розташовану в ТЦ «Республіка». Пивоварня славиться ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний нюанс харчових технологій 24 листопада 2023

Фінансисти у центрі інноваційного середовища

Студенти кафедри фінансів за ініціативи доцента Наталії Климаш відвідали перший інноваційний парк в Україні Unit.city. Це місце, де створюється екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу в сфері високих технологій та креативних індустрій. Тут концентрація компаній, стартапів, студентів, фахівців і дослідницьких лабораторій створює умови для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінансисти у центрі інноваційного середовища 21 листопада 2018

Наші студентки стажуються у Німеччині

Здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Ольга Степанова, Ольга Романюк, Катерина Пекарчук, Анастасія Парака, Тетяна Піскурська, Анастасія Клімова та Юлія Муравйова у команді зі студентами Берлінського університету прикладних наук успішно виконують насичену програму стажування у центрі з виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студентки стажуються у Німеччині 24 лютого 2023