Н У Х Т

Викладацьку майстерність підтверджують відкриті заняття

30 вересня 2020

Викладацьку майстерність підтверджують відкриті заняття

Викладач Полтавського фахового коледжу НУХТ Леся Соловей провела відкрите заняття з біології з теми «Органічні сполуки» в групі 11-ТХ.

Педагог продемонструвала високий рівень фахової підготовки, уміння зацікавити й  утримувати інтерес аудиторії, підтримувати постійний контакт зі здобувачами освіти.

Здобувачі, у свою чергу, виявили високий рівень пізнавальної активності при виконанні вправ «Коректор», «Складання індивідуального меню на добу» та під час вивчення теоретичних аспектів харчування людини.

Опублікований: 30-09-2020
Читайте також:
Відбулося планове засідання вченої ради університету

27 березня 2025 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з приємного – ректор Олександр Шевченко вручив подяку з цінним подарунком директорові Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергію Блаженку та почесну грамоту вченій секретарці, доцентці Наталії Мельник. Вчена рада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося планове засідання вченої ради університету 27 березня 2025

Продовжується серія відкритих лекцій від викладачів кафедри харчової хімії

Добігає кінця перший семестр навчального року. Це завжди «гаряча пора» не тільки для здобувачів освіти, але й для викладачів. Потрібно відпрацювати всі лабораторні, зробити самостійні роботи, написати всі звіти, і врешті-решт підготуватися до екзаменів і заліків. Ось чому наприкінці семестру кожне лекційне заняття набуває ще більшої важливості. На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується серія відкритих лекцій від викладачів кафедри харчової хімії 02 грудня 2021

Розширення партнерства з професійними асоціаціями

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом Асоціації кулінарів України, що об'єднує профі ресторанного бізнесу нашої країни та входить до Всесвітньої асоціації кулінарів світу (World Association of Culinary Societies). У рамках партнерства викладачі кафедри мають можливість відвідувати різноманітні заходи, що організовуються п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення партнерства з професійними асоціаціями 14 квітня 2023

Інтеграція науковців кафедри готельно-ресторанної справи в український освітньо-науковий простір

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи поглиблює інтеграцію в український освітньо-науковий простір. 8 грудня 2022 р. академічна спільнота кафедри долучилася до роботи ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», яка бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтеграція науковців кафедри готельно-ресторанної справи в український освітньо-науковий простір 09 грудня 2022