Н У Х Т

Викладачі університету оцінюють нові зразки вітчизняної виноробної продукції

05 лютого 2022

Викладачі університету оцінюють нові зразки вітчизняної виноробної продукції

3 лютого в Науковому Центрі «Український Інститут Вина» відбулася чергова  дегустація продукції українських виноробів. До складу професійних експертів традиційно входять фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц і професорка Марина Білько.

Цього разу експерти оцінювали близько 30 зразків вітчизняної виноробної продукції. Підприємства ТОВ «Дунайський», ДП «Харківський завод шампанських вин», ТОВ «Шампань України», Odessa Шампанське України, Фрумушика-Нова, ТОВ «Вина Запоріжжя» GRAEVO, ТОВ «Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор» можна привітати з успішними результатами випробування.

Кожна така дегустація – маленька, але значима подія, яка свідчить про народження нового українського вина. Тож, очікуємо нові взірці на магазинних полицях уже найближчим часом, а виноробам дякуємо за невтомні зусилля, які вони прикладають до процесу створення нових видів виноробної продукції. 

Опублікований: 05-02-2022
Читайте також:
Роль та місце туризму під час конфліктів і воєн обговорювали наші здобувачі й викладачі

21 квітня 2022 року здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідали міжнародний вебінар «Роль та місце туризму під час конфліктів та воєн». Мета заходу передбачала пошук стратегій та дискусію навколо питання, як після перемоги зробити Україну успішним туристичним напрямком. Під час заходу відбувся обмін думками голови Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль та місце туризму під час конфліктів і воєн обговорювали наші здобувачі й викладачі 25 квітня 2022

Переваги та недоліки блогерства на черговому засіданні English Speaking club

Нещодавно викладачка кафедри ділової іноземної мови Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели  чергове засідання English Speaking club у онлайн-режимі. Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers. Exploring educational use of blogs». Учасники обговорювали вплив блогерів на життя молоді та досліджували викорис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переваги та недоліки блогерства на черговому засіданні English Speaking club 29 квітня 2021

Ще одне підтвердження майстерності та професіоналізму студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

З 4 по 6 червня у м. Києві відбувся Чемпіонат України з кулінарного мистецтва під егідою Асоціації шеф-кухарів України. Наш студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» Олег Пригродський брав участь у категорії «Юніори». Він представив вельмишановному міжнародному журі 2 страви: вареники з бурякового тіста з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одне підтвердження майстерності та професіоналізму студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 12 червня 2019