3 лютого в Науковому Центрі «Український Інститут Вина» відбулася чергова дегустація продукції українських виноробів. До складу професійних експертів традиційно входять фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц і професорка Марина Білько.
Цього разу експерти оцінювали близько 30 зразків вітчизняної виноробної продукції. Підприємства ТОВ «Дунайський», ДП «Харківський завод шампанських вин», ТОВ «Шампань України», Odessa Шампанське України, Фрумушика-Нова, ТОВ «Вина Запоріжжя» GRAEVO, ТОВ «Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор» можна привітати з успішними результатами випробування.
Кожна така дегустація – маленька, але значима подія, яка свідчить про народження нового українського вина. Тож, очікуємо нові взірці на магазинних полицях уже найближчим часом, а виноробам дякуємо за невтомні зусилля, які вони прикладають до процесу створення нових видів виноробної продукції.