Н У Х Т

Викладачі університету оцінюють нові зразки вітчизняної виноробної продукції

05 лютого 2022

Викладачі університету оцінюють нові зразки вітчизняної виноробної продукції

3 лютого в Науковому Центрі «Український Інститут Вина» відбулася чергова  дегустація продукції українських виноробів. До складу професійних експертів традиційно входять фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц і професорка Марина Білько.

Цього разу експерти оцінювали близько 30 зразків вітчизняної виноробної продукції. Підприємства ТОВ «Дунайський», ДП «Харківський завод шампанських вин», ТОВ «Шампань України», Odessa Шампанське України, Фрумушика-Нова, ТОВ «Вина Запоріжжя» GRAEVO, ТОВ «Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор» можна привітати з успішними результатами випробування.

Кожна така дегустація – маленька, але значима подія, яка свідчить про народження нового українського вина. Тож, очікуємо нові взірці на магазинних полицях уже найближчим часом, а виноробам дякуємо за невтомні зусилля, які вони прикладають до процесу створення нових видів виноробної продукції. 

Опублікований: 05-02-2022
Читайте також:
Майбутні доктори філософії опановують викладацьку практику

Педагогічна практика є ключовим етапом підготовки аспірантів, який допомагає їм розвивати навички викладання та застосовувати теоретичні знання на практиці. У рамках цього процесу аспірант кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитро Бондарчук прочитав лекцію на тему «Різальні робочі органи» з дисципліни «Техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії опановують викладацьку практику 04 березня 2025

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 4 курсу та магістрантів. На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан» прочитав генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 жовтня 2020

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти акредитувало освітню програму університету «Хімічна технологія»

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти розглянуло на своєму засіданні акредитаційну справу щодо акредитації в нашому університеті освітньої програми «Хімічна технологія» і прийняло рішення акредитувати освітню програму. Рішення приймалося на підставі звіту експертної групи, утвореної для проведення акредитаційної експертизи, і р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти акредитувало освітню програму університету «Хімічна технологія» 22 липня 2020

Актуальні питання вибору професії

Доцент кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І. Володимир Листопад активно продовжує відвідувати школи, запрошуючи школярів на навчання до нашого університету. 6 травня 2024 року він побував у школі ІІ-ІІІ ступенів №319 імені Валерія Лобановського міста Києва, де зустрівся із учнями 10-11 класів. Викладач розповів їм про переваги навчання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання вибору професії 07 травня 2024