Н У Х Т

Вітання ректорату з Днем винахідника і раціоналізатора

12 вересня 2018

Вітання ректорату з Днем винахідника і раціоналізатора

Шановні колеги!

Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року.

В 24-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогресивного, а також осіб, які сприяють винахідницькій діяльності!

Сердечно бажаємо міцного здоров'я, щастя, достатку Вам і Вашим родинам, невичерпної життєвої енергії, нових ідей та творчого натхнення!

Ректорат НУХТ

Опублікований: 12-09-2018
Читайте також:
Ризики перехресного забруднення: виявлення та мінімізація – викладачі актуалізують знання

Викладачі університету не втрачають нагоди ознайомитися з актуальними матеріалами навіть під час відпусток. Тож, не оминули увагою онлайн-тренінг за темою «Ризики мікробіологічного, алергенного, хімічного та фізичного перехресного забруднення – як їх виявити та мінімізувати», що відбувся 16-17 липня. Захід був організований для працівників виробнич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ризики перехресного забруднення: виявлення та мінімізація – викладачі актуалізують знання 22 липня 2025

НУХТ втретє ініціював обговорення досвіду, проблем та інновацій у промисловості і крафті

15-16 травня 2025 року в університеті відбулася III Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації». Захід об'єднав науковців, представників бізнесу, органів влади, сфери HoReCa, фахівців харчової та туристичної галузей, а також здобувачів вищої освіти. Протягом двох днів учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ втретє ініціював обговорення досвіду, проблем та інновацій у промисловості і крафті 19 травня 2025

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA»

Компанія «Lantmännen AXA», що входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen» – найбільший виробник швидких сніданків в Україні, а її продукція експортується до понад 45 країн. Підприємство активно розвивається, нарощує потужності та потребує кваліфікованих фахівців. Тому адміністрація компанії запросила наших студентів ближче познайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA» 11 грудня 2018

Готується до друку…

На науковому семінарі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки професорка Людмила Кривопляс-Володіна презентувала проєкт начального посібника «Розрахунок і конструювання функціональних мехатронних модулів» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 131 «Прикладна механіка». Посібник містить розділи, направлені на практичну підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до друку… 14 грудня 2021