Н У Х Т

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 жовтня 2022

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Юрія Булія з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» для здобувачів-бакалаврів групи ТБ-3-8ск. Тема відкритої лекції – «Особливості технології різних типів солодів та їх призначення».

На лекції був присутній викладацький склад кафедри на чолі із завідувачем Анатолієм Куцом. Присутність здобувачів склала 92 %.

Доцент Юрій Булій розпочав заняття з подяки здобувачам освіти і колегам, що підключилися до лекції у цей тривожний час.

Лектор продемонстрував високий рівень культурної та технічної української мови, матеріал викладався у прийнятному для конспектування темпі. Доцент дотримувався педагогічного такту та доброзичливості. Був витриманий контакт із аудиторією, під час лекції лектор задавав питання здобувачам, на які отримував змістовні відповіді.

Прослухавши лекцію, здобувачі отримали повний обсяг необхідного фахового матеріалу та список рекомендованої літератури для поглибленого вивчення теми.

Після лекції завідувач кафедри Анатолій Куц привітав Юрія Булія з успішним проведенням лекції та Днем народження.

Опублікований: 14-10-2022
Читайте також:
Триває впровадження нових технологій у навчання

Викладачі кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка продовжують впровадження нових технологій у навчання. Темою завершальної лабораторної роботи з дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» для здобувачів третього курсу освітньо-професійної програми «Комп’ютерні системи та програмна інженер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває впровадження нових технологій у навчання 07 червня 2024

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Саморозвиток і підвищення рівня навичок викладачів відіграють важливу роль у якості надання освітніх послуг, у становленні студента як кваліфікованого та реалізованого робітника, в удосконаленні та забезпеченні освітнього процесу. Саме тому заходи на зразок «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач» від компанії UGEN є дуже важливими. На воркшопах в межа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 18 березня 2024

Високий фаховий рівень демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко в режимі конференції ZOOM прочитала відкриту лекцію для здобувачів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології». До лекції приєдналися також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий фаховий рівень демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 вересня 2020

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта

Старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Ковальчук взяла участь у науково-методичному семінарі, організованому компанією Dinternal Ukraine. На початку учасники мали нагоду послухати декілька творів у виконанні Національного президентського оркестру. Спікером заходу став всесвітньо відомий експерт, викладач, автор підру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта 13 лютого 2018