Н У Х Т

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 жовтня 2022

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Юрія Булія з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» для здобувачів-бакалаврів групи ТБ-3-8ск. Тема відкритої лекції – «Особливості технології різних типів солодів та їх призначення».

На лекції був присутній викладацький склад кафедри на чолі із завідувачем Анатолієм Куцом. Присутність здобувачів склала 92 %.

Доцент Юрій Булій розпочав заняття з подяки здобувачам освіти і колегам, що підключилися до лекції у цей тривожний час.

Лектор продемонстрував високий рівень культурної та технічної української мови, матеріал викладався у прийнятному для конспектування темпі. Доцент дотримувався педагогічного такту та доброзичливості. Був витриманий контакт із аудиторією, під час лекції лектор задавав питання здобувачам, на які отримував змістовні відповіді.

Прослухавши лекцію, здобувачі отримали повний обсяг необхідного фахового матеріалу та список рекомендованої літератури для поглибленого вивчення теми.

Після лекції завідувач кафедри Анатолій Куц привітав Юрія Булія з успішним проведенням лекції та Днем народження.

Опублікований: 14-10-2022
Читайте також:
Перші кроки викладання: практичне заняття асистентки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите практичне заняття асистентки кафедри Катерини Грінінг на тему «Методика розрахунку пристроїв формоутворення рукава із полімерної плівки» з дисципліни «Технології та обладнання виготовлення упаковки» для здобувачів освіти групи ВП-3-6, які навчаються за освітньою програмою «Комп’ютерні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки викладання: практичне заняття асистентки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 03 квітня 2023

Про якість і безпеку продуктів студентам-екологам від фахівця Центру експертиз «ТЕСТ»

На кафедру екологічної безпеки та охорони праці завітала колишня випускниця, а сьогодні керівник відділу тестувань Центру експертиз «ТЕСТ» Ніна Кільдій.  Вона прочитала лекцію «Якість та безпека продуктів харчування» в рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв» для студентів-екологів 3 курсу. Ніна Кільдій дуже цікаво та професійно оцінила си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про якість і безпеку продуктів студентам-екологам від фахівця Центру експертиз «ТЕСТ» 05 квітня 2019

Нові наукові горизонти з найкращими світовими ресурсами!

Фахівці Науково-технічної бібліотеки нагадують, що науковці, здобувачі освіти та співробітники університету мають доступ до провідних світових баз даних: Bentham Science – 170+ міжнародних журналів, що висвітлюють найновіші теми у фармакології, медицині, технічних і суспільних науках. Research4Life – за допомогою платформи можна отримати доступ д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові наукові горизонти з найкращими світовими ресурсами! 23 липня 2025

МОН запрошує до обговорення проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року у частині освіти і науки

Міністерство освіти і науки України запрошує громадськість та експертів до обговорення оновленого проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року у частині освіти і науки. Після експертних обговорень по кожному з чотирьох пріоритетів МОН до плану були внесені зміни. Усі бажаючі можуть приєднатися та внести свої пропозиції щодо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запрошує до обговорення проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року у частині освіти і науки 01 лютого 2017