Н У Х Т

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі

22 листопада 2023

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі

Нещодавно доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь у двох конференціях в Жешувському університеті (Польща) – міжнародній «Human-Nutrition-Environment» («Середовище харчування людини»)та національній «Jakość Życia w Bio-, Tech- i Ekosystemach» («Якість життя в біо-, техно- та екосистемах»). Конференції відбувалися в рамках міжнародного проєкту Regional Excellence Initiative.

У міжнародній конференції взяли участь представники різних закордонних установ, у т.ч. Політехнічного інституту Порталегре (Португалія); Університету м. Хаєн (Іспанія); Каліфорнійського університету (США); Болонського університету (Італія); Міжнародного інституту прикладного системного аналізу (Австрія); Політехнічного університету Валенсії (Іспанія).

Загалом у конференціях взяли участь понад 600 учасників. На пленарному засіданні міжнародної конференції було представлено 8 доповідей, а на стендовому – 75 наукових проєктів, пов’язаних із сучасними науковими досягненнями і здобутками в харчовому виробництві та охороні навколишнього середовища.

У рамках національної конференції було 6 доповідей на пленарному засіданні та представлено 56 наукових проєктів у секції виступів і стендових виступів.

На конференціях були представлені результати спільних наукових досліджень доцентки Інни Бобель і науковців із Жешувського університету та Університету сільського господарства м. Кракова.

Крім того, в рамках національної конференції відбувся «Форум людей науки та бізнесу», метою якого було створення платформ для трансферу результатів досліджень в економіку. У форумі брали участь понад 60 компаній агропродовольчої галузі.

Отримані наукові знання та інформація будуть застосовані викладачкою в подальшій науковій і навчальній роботі.

Опублікований: 22-11-2023
Читайте також:
Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів у режимі онлайн-конференції відбувся методичний семінар «Зміни у законодавстві України щодо безпечності харчових продуктів». Запрошена гостя – завідувачка лабораторії Українського науково-дослідного інституту «Ресурс» Олена Гавриленко. Під час семінару доцент кафедри Василь Сидор висвітлив основні питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів 16 червня 2021

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі

Кембриджські міжнародні іспити з англійської мови належать до групи найвідоміших іспитів з англійської мови, розроблених Кембриджським університетом. Сертифікати Кембріджу визнаються численними міжнародними університетами, компаніями та органами освіти як підтвердження міжнародно визнаних стандартів володіння англійською мовою. З метою ознайомленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі 10 вересня 2018

Про особливості національних традицій святкування Великодня в Україні студентам Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ

Писанку нині вважають зразком декоративно-прикладного мистецтва. Традиція розмальовувати писанки є практично у всіх народів. Українська писанка – найунікальніший витвір української культури. Вона є символом Великодня – свята, коли воскресає природа, коли відроджується все живе для продовження життя на землі. 24 квітня мешканці гуртожитку Кам’янець...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості національних традицій святкування Великодня в Україні студентам Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ 25 квітня 2019

Просуванню стартапів вчаться магістранти й викладачі кафедри маркетингу

Здобувачка другого курсу магістратури спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Марія Круглікова разом із доценткою кафедри маркетингу Оксаною Данкеєвою взяли участь в інтенсивному тренінгу AgriFood STARTUP WORKSHOPS з підприємництва AgriFood Go To Business, організованому Європейським інститутом інновацій та технологій і Tech ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Просуванню стартапів вчаться магістранти й викладачі кафедри маркетингу 29 листопада 2023