Н У Х Т

Пивний воркшоп з дегустацією від фахівця-практика – здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

28 листопада 2023

Пивний воркшоп з дегустацією від фахівця-практика – здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

З базовими стилями пива познайомилися здобувачі третього курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», провівши дегустацію найбільш типових представників – Porters, Pilsner, Pale Ale, Stouts, Wheat Ales, IPA, Schwarzbier.

На запрошення лекторки дисципліни, доцентки Ольги Пушки на кафедру готельно-ресторанної справи завітав Артур Повар, бар-менеджер закладу ресторанного господарства «Полтава», який відкрив український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко разом зі співзасновницею компанії «Нова Пошта» та співвласницею ресторану «100 років тому вперед», бістро «Інші» й бару «Інші бар» Інною Поперешнюк.

Артур, який завершує навчання за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» магістерського рівня і має досвід роботи пивним сомельє, провів професійну дегустацію та поділився досвідом роботи у цій сфері. Кожний здобувач освіти мав змогу порівняти типових представників пінного напою з різних країн і визначити свого фаворита.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи дякує Артуру за цікавий пивний воркшоп, який дозволив здобувачам освіти поглибити знання з мистецтва пивної дегустації та особливостей споживання пива у закладах ресторанного господарства, бажає своєму магістрантові і фахівцю-професіоналу успіхів й очікує на нові освітні івенти в офлайні!

Опублікований: 28-11-2023
Читайте також:
Бездріжджове тісто та вироби з нього на відритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

7 листопада 2022 р. доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ірина Силка прочитала для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 4-го року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бездріжджове тісто та вироби з нього на відритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 листопада 2022

Інноваційна платформа сучасного виробництва та взаємодії

9-10 жовтня представники Навчально-наукового Інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Сергій Блаженко та Юрій Вересоцький взяли участь у щорічній конференції «ЗМІНИ. ІННОВАЦІЇ. УСПІХ», присвяченій питанням модернізації технологій в сфері машинобудівного проектування та виробництва, освіти, впровадження компонентів Індустрії 4.0 в машиноб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційна платформа сучасного виробництва та взаємодії 10 жовтня 2019

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

Напередодні травневих свят наймолодші дебютанти VII Кулінарного конкурсу, студенти спеціальності 242 «Туризм» стали учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. Подарунковий сертифікат від «Львівської майстерні шоколаду» першокурсники отримали за участь у наймасштабнішому кулінарному шоу факультету готельно-ресторанного та туристично...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу 26 квітня 2019

Науковці НУХТ включені до складу експертної ради МОН

Згідно з наказом МОН від 02.12.2022 №1092 «Про затвердження персонального складу експертних рад Міністерства освіти і науки України з питань атестації наукових кадрів» до складу експертної ради Міністерства освіти і науки України з питань атестації наукових кадрів: - з агропромислового комплексу та продовольства включено докторів технічних наук Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ включені до складу експертної ради МОН 09 грудня 2022