Н У Х Т

Викладачі відвідують професійні заходи

02 жовтня 2023

Викладачі відвідують професійні заходи

30 вересня-1 жовтня у Києві на локації КВЦ «Парковий» відбувся фестиваль «Be Wine Show».

«Be Wine Show» – масштабна подія винного світу від HOTELIERO, що об’єднує локальних і міжнародних виробників, рестораторів, готельєрів, експертів винної індустрії, професійних сомельє та поціновувачів винної культури. На заході були представлені українські та міжнародні бренди вина, кращі новинки, професійні дегустації та спід-тестінги.

На запрошення директора ГО «Ресторанна гільдія», зовнішнього стейкхолдера освітньо-професійної програми «Технології харчування» Богдана Михайлова фестиваль відвідав професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, що дозволило зустрітися з друзями і випускниками НУХТ, які опановують складну професію сомельє. Зокрема, викладач поспілкувався з професійним сомельє Ігорем Постоянкіним.

Учасники «Be Wine Show» вдячні організаторам за потужний захід!

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Заочники спеціальності «Туризм» пройшли малоходжений маршрут у Карпатах

5-7 листопада 2019 року студенти 3 курсу заочної форми навчання спеціальності «Туризм» Ірина Бондар і Владислав Бурський зі своєю командою вирішили поїхати в Карпати. Пройшли цікавий, малоходжений маршрут через гору Маришевську, Шпиці, високогірне озеро Несамовите та спустилися на базу «Глобус». Проходження туристичного маршруту у 25 км зайняло ці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники спеціальності «Туризм» пройшли малоходжений маршрут у Карпатах 08 листопада 2019

Лабораторна на кафедрі біотехнології і мікробіології: без ризику зараження, а головне – все зрозуміло!

З кожним днем кількість хворих на COVID-19 у нашій країні зростає. Проте освітній процес не зупинити, і викладачі кафедри біотехнології і мікробіології стараються різними способами донести до студентів навчальний матеріал. Особливо це стосується такої важливої для біотехнолога дисципліни, як генетика. Як же провести лабораторне заняття, щоб мініміз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна на кафедрі біотехнології і мікробіології: без ризику зараження, а головне – все зрозуміло! 09 листопада 2020

Інтелектуально-творчо підійшли до захистів кваліфікаційних дипломних робіт магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 17 лютого 2020 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуально-творчо підійшли до захистів кваліфікаційних дипломних робіт магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 лютого 2020

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Відповідно до графіку навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики. Під керівництвом доцента Наталії Фалендиш чотири здобувачі проходитимуть практику на Сквирському комбінаті хлібопродуктів. Начальник від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 03 вересня 2020