Н У Х Т

Інформація для першокурсників-бакалаврів 2025

21 серпня 2025

Інформація для першокурсників-бакалаврів 2025

Шановні першокурсники!

Вітаємо вас зі вступом до нашого університету і пропонуємо важливу інформацію щодо початку навчального року.

Початок навчання першокурсників денної форми навчання – 1 вересня за розкладом занять. Початок навчання студентів заочної форми навчання бакалаврату та магістратури – відповідно до графіків навчального процесу за розкладом занять.

2025-2026 навчальний рік в університеті розпочинається у змішаному форматі – лекційні заняття відбуватимуться online у режимі відеоконференцій (покликання зазначені у розкладі занять); лабораторні і практичні заняття відбуватимуться в лабораторіях та аудиторіях університету.

Усі навчальні корпуси та гуртожитки мають облаштовані належним чином укриття.

Реквізити для оплати за навчання (для студентів-контрактників) 

Зустрічі студентів бакалаврату з керівниками навчальних підрозділів і поселення до гуртожитків відбудуться відповідно до інформації, наведеної нижче:

факультет автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) – зустріч з деканом Андрієм Форсюком 29 серпня о 12:00 в аудиторії А-439; поселення до гуртожитку № 4 – 27-28 серпня за адресою проспект Науки, 36

факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) – зустріч із деканессою Наталією Грегірчак 29 серпня о 12:00 у Студентському клубі університету; поселення до гуртожитку №3 – 28-29 серпня за адресою проспект Науки, 23

факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф.Доценка (ГРТБ) – зустріч із деканессою Вітою Цирульніковою 1 вересня об 11:00 у актовій залі університету; поселення до гуртожитку №3 – 28-29 серпня за адресою проспект Науки, 23

Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) – зустріч з директоркою Оксаною Кочубей-Литвиненко 29 серпня о 12:00 у актовій залі університету; поселення до гуртожитків – 27-28 серпня за адресами: гуртожиток № 2 проспект Науки, 21 і гуртожиток № 5 проспект Науки, 26

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого (ННІТІ) – зустріч з директором інституту Сергієм Блаженком 29 серпня о 12:00 в аудиторії А-310; поселення до гуртожитку №1 – 28-29 серпня за адресою вул. Велика Китаївська, 92/98

Навчально-науковий інститут економіки і управління (ННІЕУ) – зустріч з директором Олегом Шереметом 29 серпня о 14:00 у актовій залі університету; поселення до гуртожитку №3 – 27-28 серпня за адресою проспект Науки, 23

Під час поселення до гуртожитку:

призовникам і військовозобов’язаним, які не проживають у м. Києві, потрібно мати при собі військово-обліковий документ;

потрібно пред'явити:

- документ, що посвідчує особу та громадянство (ID-картка + її копія) та витяг про місце реєстрації;
- реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) (якщо у документі, що посвідчує особу, РНОКПП не вдрукований);

та подати:

- чотири однакових кольорових фотокартки розміром 3×4 см для оформлення перепустки, обліку особистих речей та Угоди на проживання;
- результати флюорографії;
- медичну довідку від сімейного лікаря про можливість навчання у закладі вищої освіти.

Вартість проживання у гуртожитку 

Реквізити для оплати за проживання у гуртожитку 

Бажаємо вам яскравих і незабутніх студентських років! Впевнені, що обрана вами спеціальність стане цінним надбанням у житті і забезпечить велике професійне майбутнє!

Опублікований: 21-08-2025
Читайте також:
Немає меж досконалості: на кафедрі технології оздоровчих продуктів розроблено додаткові критерії для оцінювання кваліфікаційних робіт

Робоча група з перегляду та вдосконалення освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі гарантки, професорки Галини Сімахіної, доценток Світлани Камінської та Ірини Гойко і здобувачки освітнього ступеня «магістр» Ірини Медведюк розробила додаткові критерії для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Немає меж досконалості: на кафедрі технології оздоровчих продуктів розроблено додаткові критерії для оцінювання кваліфікаційних робіт 03 листопада 2023

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Із метою підвищення загальнокультурного розвитку молоді відповідальна за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок організувала для кураторської групи ТІ-1-4 спеціальності «Харчові технології» похід до театру, де представляв свою сучасну п’єсу «Вій» Чер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 30 листопада 2018

Нове поповнення магістрів-екологів

Випускники-магістри освітньо-професійних програм «Екологія та охорона навколишнього середовища» та «Екологічний контроль та аудит» Влас Березовий, Станіслав Усенко, Олександр Білик, Андрій Кізко, Вадим Поліщук, Дар’я Ярошевська, В’ячеслав Касатов та Людмила Дмитренко представили екзаменаційній комісії різнопланові кваліфікаційні роботи на актуальну...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення магістрів-екологів 13 лютого 2024

Унікальна нагода для студентів представляти Україну у Лондоні!

Міжнародна компанія «Unilever» проводить національний відбір маркетингового кейс-чемпіонату для студентів. Переможець українського етапу буде представляти нашу країну в Лондоні на глобальному етапі. Свої сили можуть спробувати усі охочі студенти різних напрямів навчання. Для цього потрібно – зібрати команду з 3 осіб, придумати їй назву, зареєструв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальна нагода для студентів представляти Україну у Лондоні! 30 січня 2019