Н У Х Т

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на Beauty TECH 2023

26 вересня 2023

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на Beauty TECH 2023

У рамках міжнародної виставки InterCHARM-Україна відбувся щорічний захід для професіоналів ринку косметики та побутової хімії – «Beauty TECH 2023. Інновації у виробництві: сировина та технології», який на запрошення організаторів відвідали завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, професорка Тамара Носенко, доцентки Олена Подобій, Тетяна Бойчук і завідувачка лабораторій кафедри Алла Таволжан.

Тематика доповідей була цікавою та різноманітною – від екологічних трендів косметичної галузі, зеленої хімії, запитів сьогодення до вибору косметичних інгредієнтів, інноваційних продуктів на ринку косметики, огляду сучасного стану парфумерно-косметичного ринку в Україні до питань стандартизації, сертифікації при виробництві косметичної продукції, а також практичного досвіду сертифікації української косметичної продукції в ЄС.

Найгарячішою темою стало обговорення запровадження GMP в Україні, де розглянули сферу застосування GMP або ДСТУ EN ISO 22716:2015, особливості стандарту, розділи стандарту належної виробничої практики, послідовність розроблення та впровадження належної виробничої практики, вимоги до документації, вимоги до аудитів, переваги впровадження GMP на підприємстві.

Нашим викладачкам приємно було побачити серед спікерів і випускника нашого університету – Андрія Шелакова (хімік-технолог ТОВ МХ та «Густав Геесс Україна»), а також випускників різних років за освітньою програмою кафедри «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Ірину Івченко, Анастасію Дзюбенко, Олександру Нелюбіну, Руслана Меркулова та інших, що нині є нашою гордістю та нашими стейкхолдерами.

Викладачі дякують організаторам заходу за високий професіоналізм, патріотизм і віру у світле майбутнє косметичної галузі України.

Опублікований: 26-09-2023
Читайте також:
Гостьова лекція про органічне виробництво в Україні для магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». Лекція «Органічне виробництво в Україні» була прочитана н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція про органічне виробництво в Україні для магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 лютого 2021

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів

Щорічно між групами студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр», у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа», проводиться конкурс з тематичного оформлення столів до різних свят чи подій. Цього року марафон дружніх змагань розпочала група ГС-1-3. Студентами були обрані різні темат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів 18 квітня 2018

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України

У Львові 5 та 6 грудня відбувся фінал чотирьох Чемпіонату України з фузалу серед закладів вищої освіти. Склад учасників фінальної стадії – Національний університет харчових технологій (Київ), Національний університет «Львівська політехніка» (Львів), Івано-Франківський коледж фізичного виховання (Івано-Франківськ) та Сумський державний університет (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України 09 грудня 2022