Н У Х Т

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ»

26 квітня 2023

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ»

25 квітня за ініціативи доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олега Галенка відбулася чергова онлайн-зустріч із партнерами нашого університету, ТОВ «ПРОФІТІМ», в якій взяли участь здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Також до зустрічі приєдналися начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик і провідна інженерка відділу Юлія Кукол.

Фахівчиня компанії «ПРОФІТІМ» Любов Деревянко підготувала для здобувачів освіти ґрунтовну презентацію щодо умов проходження практики на підприємствах Німеччини. Здобувачі мали змогу поставити питання та отримати вичерпні відповіді. Детальна інформація за посиланням.

Щиро сподіваємось, що такі зустрічі будуть запорукою плідної та довготривалої співпраці!

Опублікований: 26-04-2023
Читайте також:
Всеукраїнська наукова хімічна школа Малої академії наук України проводить практичні заняття на лабораторній базі нашого вишу

Цими днями 17 учнів сьомих-восьмих класів з усієї України приїхали до Пуща-Водиці, щоб послухати популярні лекції з хімії. Школярі-учасники Всеукраїнської наукової хімічної школи Малої академії наук України завітали й до нашого університету, щоб провести практичні заняття на лабораторній базі кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнська наукова хімічна школа Малої академії наук України проводить практичні заняття на лабораторній базі нашого вишу 01 березня 2018

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція «Системний аналіз технологічних процесів бродильних виробництв» з дисципліни «Оптимізація технологічних процесів бродильних виробництв», яку прочитав доцент кафедри Роман Мукоїд для студентів-магістрантів 1 курсу. На лекції були присутні завідувач кафедри, доцент  А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 09 жовтня 2018

Прапор єднає вільних!

Перший від початку нового навчального року патріотичний захід «Прапор єднає вільних!» провели активісти студентського самоврядування та учасники художньої самодіяльності Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ для студентів другого та третього курсів 23 серпня на великій перерві. Український прапор – наша гордість і найвідоміший символ У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прапор єднає вільних! 26 серпня 2024

Бакалаври-фінансисти долучилися до міжнародної інформаційної кампанії з фінансової обізнаності

22 березня бакалаври-фінансисти другого та третього року навчання під керівництвом доцентки Ганни Роганової та на запрошення фахівця НБУ Олени Тригуб долучилися до міжнародної інформаційної кампанії з фінансової обізнаності «Всесвітній тиждень грошей», у якій беруть участь 170 країн світу та до якої Україна приєдналася у 2013 році. Онлайн-захід На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-фінансисти долучилися до міжнародної інформаційної кампанії з фінансової обізнаності 23 березня 2021