Н У Х Т

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ»

26 квітня 2023

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ»

25 квітня за ініціативи доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олега Галенка відбулася чергова онлайн-зустріч із партнерами нашого університету, ТОВ «ПРОФІТІМ», в якій взяли участь здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Також до зустрічі приєдналися начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик і провідна інженерка відділу Юлія Кукол.

Фахівчиня компанії «ПРОФІТІМ» Любов Деревянко підготувала для здобувачів освіти ґрунтовну презентацію щодо умов проходження практики на підприємствах Німеччини. Здобувачі мали змогу поставити питання та отримати вичерпні відповіді. Детальна інформація за посиланням.

Щиро сподіваємось, що такі зустрічі будуть запорукою плідної та довготривалої співпраці!

Опублікований: 26-04-2023
Читайте також:
Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ). Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху 18 січня 2019

Справжні українські писанки вчилися писати викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування зі студентами

Чи знаєте ви Великодні традиції українців? Звичайно, головна страва – смачна великодня паска, а ще різнокольорові писанки, які писали в усіх регіонах нашої країни, освячували і вважали оберегом на весь наступний рік. Студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування наперед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Справжні українські писанки вчилися писати викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування зі студентами 24 квітня 2019

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

20 грудня 2021 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувався перший в цьому навчальному році науковий семінар. Тему «Практичні аспекти товарознавчих досліджень та специфіка досліджень об’єктів інтелектуальної власності» презентувала заступниця директора Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 20 грудня 2021

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology

Магістрантка Марія Омельченко, що навчається за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві», долучилася до дводенного інтенсивного тренінгу для стартап-команд, підприємців і фермерів у сфері агропродовольчої промисловості «AgriFood Go To Business», організованого за підтримки Європейського інституту інновацій та технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology 20 листопада 2023