Н У Х Т

Викладачі кафедри ділової іноземної мови і міжнародної комунікації долучилися до тижня академічної доброчесності

01 жовтня 2021

Викладачі кафедри ділової іноземної мови і міжнародної комунікації долучилися до тижня академічної доброчесності

Виховання академічної доброчесності у студентів – важливий аспект у навчальному й освітньому процесі.

Викладачі кафедри ділової іноземної мови і міжнародної комунікації долучилися до загальноуніверситетських заходів і провели бесіди зі здобувачами на тему «What is Academic Integrity?»

Викладачки Ольга Никитенко, Алла Щеглова, Наталія Божок, Олена Гаркуша, Наталія Дужик, Олена Ковальова, Юлія Калюжна, Олена Чередник, Олена Варфоломєєва поспілкувалися зі студентами груп МП-1-8, МП-1-9, ТП-3-4, ПЕ-1-2а, МА-2-4, РЗ-2-12, ПЕ-2-2, ТП-1-13 і пояснили основні засади політики доброчесності, поняття плагіату та шляхи його уникнення у власних наукових роботах. Студенти із зацікавленням слухали та жваво реагували на предмет і питання бесіди.

Ця інформація, безумовно, стане їм в нагоді в подальшому процесі навчання.

Опублікований: 01-10-2021
Читайте також:
До уваги вступників! Остання можливість підготуватися до складання НМТ у цьому році!

Час летить швидко, й зовсім скоро майбутні вступники повинні будуть скласти Національний мультипредметний тест (НМТ). Зважаючи на те, що його результати суттєво впливають на можливість вступу до закладу вищої освіти, готуватися до нього потрібно старанно й відповідально. Тож, нагадуємо, що на Підготовчому відділенні НУХТ ще триває набір слухачів н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників! Остання можливість підготуватися до складання НМТ у цьому році! 12 січня 2024

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» 2 курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до навчального плану з 1 вересня 2021 року проходять виробничу практику. Головним завданням виробничої практики для здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 вересня 2021

Ділова гра як практична складова навчального процесу

Із метою підготовки висококваліфікованих фахівців, викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ роблять навчальний процес більш насиченім і цікавим, застосовуючи сучасні активні методи навчання: аналіз і моделювання ситуацій, кейси, ділові ігри, залучаючи представників бізнесу та проводячи заняття на підприємствах. Ось і у р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова гра як практична складова навчального процесу 19 жовтня 2020

Виробничими впровадженнями підтвердили свої розробки магістранти-заочники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів вісім здобувачів заочної форми навчання освітньо-професійного напряму «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» успішно захистили кваліфікаційні роботи. Пройдений останній надскладний етап багаторічного навчання в НУХТ. Здобувачами були представлені результати наполегливої праці протя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничими впровадженнями підтвердили свої розробки магістранти-заочники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 17 лютого 2021