Н У Х Т

Там, де народжується упаковка

13 червня 2024

Там, де народжується упаковка

Магістранти першого року навчання освітньо-професійної програми «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв» денної форми здобуття освіти вирушили на виробничу практику.

Однією з баз практик є «ТАС Евотек» – провідна компанія з виробництва гнучкої упаковки для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей промисловості.

Підприємство виготовляє упаковку для відомих соусів, цукерок, консервів тощо. У виробництві застосовуються коекструзійна, дуплекс, триплекс та інлайн-ламінація на базі сольвентних та безсольвентних технологій, електронний дизайн, цифрові та лазерні технології додрукарських процесів і технологія стохастичного растрування для підготовки глибокого й флексодруку. Здійснюється вакуумна металізація з попереднім обробленням плазмової поверхні плівок.

На базі підприємства функціонує науково-дослідний центр, де системно удосконалюється виробничий процес, впроваджуються нові ресурсозберігаючі технології, ведеться розроблення нових матеріалів і пропонуються індивідуальні продуктові рішення для розвитку бізнесу. Тож, попереду у наших здобувачів освіти дуже насичена і цікава програма – вивчення організації виробництва, обладнання, технології виготовлення та властивостей полімерних пакувальних матеріалів тощо.

Опублікований: 13-06-2024
Читайте також:
Магістрант і начальник відділу провідної компанії – наші здобувачі освіти можуть усе!

Що ще нового на кафедрі фінансів? – Вивчають практику страхування життя разом із лідерами ринку. Як стати успішним фінансистом-практиком і які можливості страхування життя. Саме такі питання стали предметом професійно-орієнтованої лекції студента-магістранта кафедри і за сумісництвом начальника відділу по роботі зі страховими посередниками та парт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант і начальник відділу провідної компанії – наші здобувачі освіти можуть усе! 15 грудня 2020

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії

Минулого навчального року кафедра харчової хімії започаткувала новий освітній захід, який користувався високою зацікавленістю вступників і школярів. Низка хімічних лекторіїв, що містили дослідну частину, розпочалася взимку і дозволила учням підготуватися до олімпіади НУХТ з хімії для школярів та здачі ЗНО. Тому в цьому році, зважаючи на прохання вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії 30 вересня 2019

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

16 лютого у рамках проведення гостьових лекцій на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася онлайн-лекція фахівця технічної підтримки польського відділу міжнародної компанії «Festo» Максима Даценка для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». До лекції також приєдн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 20 лютого 2023

Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів

16 березня у межах підготовки бакалаврів, магістрів і докторів філософії, які навчаються за освітніми програмами спеціальності 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція, яку прочитав технолог ТОВ «Даніско Україна», випускник нашого університету Анатолій Бабій. Здобувачі освіти ознай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів 17 березня 2021