Н У Х Т

Викладачі кафедри фізики підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України

07 грудня 2018

Викладачі кафедри фізики підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України

Двоє викладачів кафедри фізики Світлана Літвинчук і Наталія Медвідь завершили останній етап курсів підвищення кваліфікації у Центральному інституті післядипломної педагогічної освіти Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України.

У процесі навчання з квітня по листопад 2018 року, що складалося із трьох етапів (двох очних та одного дистанційного) слухачі мали змогу обмінятися досвідом викладання та науковими здобутками з педагогіки та психології. Також проводилися заняття щодо профілактики стресу та професійного вигорання, формування команди та розвитку лідерського потенціалу, а також особливостей проведення дистанційного навчання.

Випускна робота завідувача кафедри фізики Світлани Літвинчук була присвячена актуальному питанню формування конкурентноздатності майбутніх технологів при вивченні дисципліни «Фізика для харчових технологій». Метою досліджень було визначення, обґрунтування та експериментальна перевірка на кафедрі фізики педагогічних умов формування конкурентноздатності майбутніх технологів у процесі їх фахової підготовки під час навчання у НУХТ.

Доцент Наталія Медвідь у своїй випускній роботі розкрила іншу цікаву тему, пов’язану з проблемами впровадження інформаційних технологій та дистанційного навчання в освітній процес університетів, академій, інститутів.

Доповіді, представлені викладачами кафедри фізики НУХТ, викликали серед присутніх зацікавленість і жваве обговорення даних питань.

Опублікований: 07-12-2018
Читайте також:
Тримаємо стрій: відбулося планове засідання вченої ради університету

26 травня 2022 року у дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Ректор університету, професор Олександр Шевченко розпочав його з привітання усіх присутніх і розповіді про життєдіяльність університету протягом останніх трьох місяців. Очільник нашого вишу висловив подяку працівникам господарчих служб, які з 24 лютого цілодоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тримаємо стрій: відбулося планове засідання вченої ради університету 26 травня 2022

Мотиваційна профорієнтаційна зустріч на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Триває профорієнтаційна кампанія факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. 6 листопада адміністрація факультету та колективи випускових кафедр гостинно зустрічали в онлайні учнів шкіл і студентів коледжів зі всієї України, щоб відповісти ствердно на питання: чи варто здобути вищу освіту для успішного працевлаштування в індустрії го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотиваційна профорієнтаційна зустріч на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 листопада 2021

Першокурсники у Національному музеї Тараса Шевченка

Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» (група ХЧ-1-4) разом із кураторкою, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Зоряною Романовою відвідали Національний музей Тараса Шевченка. Експозиція музею займає 15 залів і поділена на дві частини. У першій – за хронологічно-тематичним принципом висвітлюється біогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники у Національному музеї Тараса Шевченка 02 травня 2024

Зміцнюємо міжнародну співпрацю

Триває активне співробітництво нашого університету з французькими виноробними організаціями, започатковане спільно з українською корпорацією по вину і виноградарству «Укрвинпром». Наразі професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько у складі української делегації відвідала La Cité du Vin у Бордо, де у рамках підго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо міжнародну співпрацю 28 червня 2024