Н У Х Т

Викладачі кафедри фізики підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України

07 грудня 2018

Викладачі кафедри фізики підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України

Двоє викладачів кафедри фізики Світлана Літвинчук і Наталія Медвідь завершили останній етап курсів підвищення кваліфікації у Центральному інституті післядипломної педагогічної освіти Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України.

У процесі навчання з квітня по листопад 2018 року, що складалося із трьох етапів (двох очних та одного дистанційного) слухачі мали змогу обмінятися досвідом викладання та науковими здобутками з педагогіки та психології. Також проводилися заняття щодо профілактики стресу та професійного вигорання, формування команди та розвитку лідерського потенціалу, а також особливостей проведення дистанційного навчання.

Випускна робота завідувача кафедри фізики Світлани Літвинчук була присвячена актуальному питанню формування конкурентноздатності майбутніх технологів при вивченні дисципліни «Фізика для харчових технологій». Метою досліджень було визначення, обґрунтування та експериментальна перевірка на кафедрі фізики педагогічних умов формування конкурентноздатності майбутніх технологів у процесі їх фахової підготовки під час навчання у НУХТ.

Доцент Наталія Медвідь у своїй випускній роботі розкрила іншу цікаву тему, пов’язану з проблемами впровадження інформаційних технологій та дистанційного навчання в освітній процес університетів, академій, інститутів.

Доповіді, представлені викладачами кафедри фізики НУХТ, викликали серед присутніх зацікавленість і жваве обговорення даних питань.

Опублікований: 07-12-2018
Читайте також:
Стартувала 84-я Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

23 квітня в університеті розпочала роботу 84-я Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», участь у якій  беруть молоді науковці з України, Румунії, Білорусі, Молдови, Болгарії, Македонії, Азербайджану, Туреччини, Киргизстану, Ірану. Пленарне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала 84-я Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 23 квітня 2018

Новорічний вертеп для колег і містян

13 січня напередодні свята Василя або Нового року за старим стилем студенти Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету вирішили привітати колектив свого навчального закладу та рідне місто. Пройшовши коридорами навчального закладу, веселий гурт студентів заспівав відомі українські колядки та щедрівки: «Ой, радуйся, земле!», «Щедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний вертеп для колег і містян 16 січня 2017

З інформаційними джерелами за темою цукрової промисловості знайомить користувачів Науково-технічна бібліотека університету

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету продовжують знайомити читачів із наявною у фондах літературою. Для зручності пошуку і користування вони формують науково-допоміжні бібліографічні покажчики. Один із них – «Цукрова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід» наразі оприлюднений у розділі «Видання НТБ» на оф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інформаційними джерелами за темою цукрової промисловості знайомить користувачів Науково-технічна бібліотека університету 01 серпня 2018

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style»

Компанія «Leko Style» є провідною із надання  косметичних інгредієнтів на ринку України. Окрім постачання сировини, компанія проводить різноманітні тренінги, майстер-класи, консультації, а також розробляє інноваційні косметичні засоби. Цього року компанія започаткувала серію семінарів, які проводила у різних регіонах України. Завершальний семінар ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style» 12 листопада 2018