Н У Х Т

Нове поповнення книжкової полички здобувачів спеціальності «Харчові технології»

20 липня 2020

Нове поповнення книжкової полички здобувачів спеціальності «Харчові технології»

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін і старший викладач Олена Матиящук, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, доцент Анатолій Куц спільно з колегами з Вищого навчального закладу «Міжрегіональна академія управління персоналом» і Національного авіаційного університету випустили навчальний посібник «Харчова та санітарна токсикологія».

Навчальний посібник присвячений вивченню шляхів потрапляння токсичних речовин у харчові продукти, їх впливу на організм людини, способам зниження їх концентрації і методам їх ідентифікації та визначення. Вирішити ці завдання спроможні висококваліфіковані фахівці, які повинні вміти розв’язувати принципово нові завдання з вивчення якості харчових продуктів, що постають перед харчовою промисловістю з урахуванням нових умов господарювання, сучасних технологій перероблення сільськогосподарської сировини, досягнень науки, техніки та вимог стандартів, що гарантують якість продукції на рівні кращих світових зразків.

У посібнику «Харчова та санітарна токсикологія» також викладені науково-теоретичні і методичні основи з питань безпечності продовольчої сировини, харчових продуктів, добових раціонів харчування та їх кваліметричної оцінки; визначення характеру взаємодії організму людини з потенційними небезпеками з урахуванням специфіки механізму токсичної дії.

Посібник  призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології».

Вітаємо авторів!

Опублікований: 20-07-2020
Читайте також:
Переддипломна практика магістрантів на АТ «Фармак»: якість продукції починається з ретельного вибору постачальника

Осінь – завжди хвилююча пора для магістрантів, адже попереду на них чекає чимало нових челенджів, нових знань і відкриттів. Перший рік навчання розпочинався із надважливого етапу – вибору тематики майбутнього магістерського проєкту та кропіткого написання обґрунтування роботи. Тепер, коли магістрантами опановані фундаментальні дисципліни курсу, опр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістрантів на АТ «Фармак»: якість продукції починається з ретельного вибору постачальника 29 вересня 2021

Вебінар з digital-маркетингу для здобувачів-маркетологів

На кафедрі маркетингу для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» відбувся вебінар «Digital-marketing: категорії реклами, аналітика, рекламні кабінети, правила та секрети таргетингу», спікером якого виступив фахівець із digital-маркетингу компанії «VoiceSpin LTD» Андрій Сенько. Зустріч відбулася із використанням платформи Zoom. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар з digital-маркетингу для здобувачів-маркетологів 05 лютого 2021

Перемагають – кращі!

Здобувачі освіти Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ взяли участь у XII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з англійської мови «На Урок».   Першокурсники групи ДТГ-214 Богдана Бігар, Злата Зейкан, Тетяна Фізер, Володимир Фалес та Юліанна Сабов скористалися такою можливістю перевірити свої знання, повторити вивчене й дізнатися багато нового...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемагають – кращі! 12 квітня 2022

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти

3 березня на базі Науково-технічної бібліотеки нашого університету відбулася нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти (ЗВО) Києва та Київської області за темою «Затвердження форм звітності про діяльність бібліотек закладів вищої освіти та інструкції щодо їх заповнення». Науково-методичний відділ бібліотек ЗВО представив оновлений варіант ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти 06 березня 2023