Н У Х Т

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник

06 квітня 2018

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, Ніна Гречко, Анатолій Куц, Ірина Бабич видали  новий  навчальний посібник «Технологія вина. Задачі і приклади».

У посібнику розглянуті проблеми удосконалення існуючих і створення нових технологічних прийомів для виробництва вина на основі поставлення і вирішення сучасних технологічних завдань, підбір новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання виноробної галузі,  прийоми підвищення ефективності діяльності підприємств. Розв’язання різнопланових виробничих завдань, розвинення професійних навичок - мета підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості.

Навчальний посібник містить необхідні інструкції для розв’язання задач, планування  творчих можливостей студентів.

Розрахований на студентів, молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами  виноробства у харчовій науці та промисловості.

Опублікований: 06-04-2018
Читайте також:
3D-друк, інновації та задачі: триває Smart-лекторій на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Докладно про практичні аспекти 3D-друку розповів представник німецького закладу вищої освіти, інженер з машинобудування кафедри симуляцій департаменту інноваційно прогресивного машинобудування Східно-Баварського технічного інституту Юрій Келавець. Темою лекції-зустрічі був обраний новий і стрімко зростаючий напрям – «Практичні аспекти використання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

3D-друк, інновації та задачі: триває Smart-лекторій на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 07 листопада 2022

Онлайн-івент «Marketing. One love» відбувся у День маркетолога

У День маркетолога, професійного свята найкреативнішої та найяскравішої індустрії, на кафедрі маркетингу відбувся онлайн-івент «Marketing. One Love». Організаторами онлайн-заходу стали викладачі освітньої програми «Маркетинг». Учасникам було запропоновано створити невелику команду з друзями, розробити постер-презентацію команди, пройти онлайн-вікт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-івент «Marketing. One love» відбувся у День маркетолога 27 жовтня 2021

«Бейкері Фуд Інвестмент» гостинно зустрічає наших здобувачів освіти

ТОВ «Бейкері Фуд Інвестмент» один із найбільших постачальників хлібобулочних і заморожених напівфабрикатів із дріжджового листкового тіста в Україні. Це сучасне високомеханізоване підприємство, на якому працює понад 200 висококваліфікованих працівників. За більше ніж 20 років існування компанія зарекомендувала себе, як добросовісний виробник, надій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Бейкері Фуд Інвестмент» гостинно зустрічає наших здобувачів освіти 26 березня 2024

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ здобувачка третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Анна Гончар успішно завершила літній семестр навчання в Жешувському Університеті (м. Жешув, Польща). Протягом весняно-літнього семестру 2022-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів 01 серпня 2023