Н У Х Т

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник

06 квітня 2018

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, Ніна Гречко, Анатолій Куц, Ірина Бабич видали  новий  навчальний посібник «Технологія вина. Задачі і приклади».

У посібнику розглянуті проблеми удосконалення існуючих і створення нових технологічних прийомів для виробництва вина на основі поставлення і вирішення сучасних технологічних завдань, підбір новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання виноробної галузі,  прийоми підвищення ефективності діяльності підприємств. Розв’язання різнопланових виробничих завдань, розвинення професійних навичок - мета підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості.

Навчальний посібник містить необхідні інструкції для розв’язання задач, планування  творчих можливостей студентів.

Розрахований на студентів, молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами  виноробства у харчовій науці та промисловості.

Опублікований: 06-04-2018
Читайте також:
З виробництвом ветеринарних препаратів на «BіоТеstLаb» познайомилися практиканти кафедри біотехнології і мікробіології

«БіоТестЛаб» – єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для багатьох с/г тварин (птиці, кроликів, свиней, тощо.), тест-систем, а також провідний виробник антибіотиків, протипаразитарних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів. Компанія зайняла гідне місце на українському ринку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З виробництвом ветеринарних препаратів на «BіоТеstLаb» познайомилися практиканти кафедри біотехнології і мікробіології 18 березня 2019

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Залучення студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції до умов виробничої діяльності створює можливості для успішної кар’єри після навчання, оскільки висококваліфіковані фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології харчування» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» затребувані на ринку п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 жовтня 2019

Наші рекламісти вітають з Різдвом!

Здобувачі спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» вітають зі світлим святом Різдва. Пам’ятаємо, завдяки кому ми маємо змогу відзначати його вдома. Дякуємо ЗСУ за наше Різдво!

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші рекламісти вітають з Різдвом! 25 грудня 2023

Спадкоємці Луцького колегіуму – дослідники історії та традицій закладу

Викладачі та здобувачі освітньо-професійної програми «Туризм» Волинського фахового коледжу НУХТ взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Замки та палаци в туризмі», організованій кафедрою країнознавства та туризму КНУ ім. Тараса Шевченка. У доповідях дослідників висвітлювалися цікаві та актуальні теми міждержавного, національного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спадкоємці Луцького колегіуму – дослідники історії та традицій закладу 12 січня 2024