Н У Х Т

Як не боятися публічних виступів – поради від практика отримали здобувачі-маркетологи

02 листопада 2022

Як не боятися публічних виступів – поради від практика отримали здобувачі-маркетологи

2 листопада в межах вивчення дисципліни «Інсайти маркетингових активностей» старшою викладачкою кафедри маркетингу Іриною Ніколаєнко була організована гостьова зустріч із тренером по роботі на камеру, публічних виступах і покращення дикції.

Медіа-тренер, організатор театральної студії «JOY» Кирил Верба зустрівся зі здобувачами спеціальності «Маркетинг» і провів цікавий тренінг з виступу на публіці.

Спікер приділив велику увагу структурі підготовки до виступу, питанням хвилювання та стресу під час виступу. Також наголосив на правилах роботи на камеру, оскільки це  необхідні навички для кожного, хто хоче проявляти себе. Розкрив інструменти акторської майстерності, які допомагають людям стати вільними від своїх страхів.

Зустріч проходила у форматі діалогу і здобувачі активно задавали питання, адже правила ефектного публічного виступу та підготовка якісного тексту промови є запорукою діяльності успішного маркетолога!

Опублікований: 02-11-2022
Читайте також:
Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв випустив новий підручник

Вийшов друком підручник «Інноваційне обладнання мʼясопереробних підприємств», співавторами якого є співробітники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. У підручнику наведено сучасні форми організації технічних комплексів із виробництва продукції м'ясо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв випустив новий підручник 25 жовтня 2021

Заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили бакалаврські кваліфікаційні роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. До складу комісії також увій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили бакалаврські кваліфікаційні роботи 23 лютого 2023

Усі кваліфікаційні роботи бакалаврів кафедри технології цукру і підготовки води виконані на реальних підприємствах

16 та 18 червня на кафедрі технології цукру і підготовки води успішно пройшли захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів в онлайн-режимі. Підготовка кваліфікаційних робіт здійснювалася дистанційно, що потребувало особливої відповідальності, як здобувачів, так і викладачів кафедри. Слід відзначити, що всі кваліфікаційні роботи виконані з метою удоско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі кваліфікаційні роботи бакалаврів кафедри технології цукру і підготовки води виконані на реальних підприємствах 19 червня 2020

Міжнародні стандарти безпечності на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова прочитала відкриту лекцію на тему «Міжнародні стандарти, що встановлюють вимоги до систем управління безпечністю органічних харчових продуктів» для магістрантів 1 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітньо-професійної програми «Технології орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стандарти безпечності на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 травня 2025