Н У Х Т

Здобувачі освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на зв’язку з Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі

15 листопада 2021

Здобувачі освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на зв’язку з Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення до профорієнтаційної роботи здобувачів освіти-випускників фахових коледжів.

Ось і 12 листопада здобувач другого року магістратури Євген Дзиґа разом із майбутніми випускниками освітнього ступеня «бакалавр» у режимі Zoom-конференції поспілкувалися з четвертокурсниками технологічного відділення Кропивницького фахового коледжу харчування та торгівлі. Євген – випускник 2018 року цього навчального закладу.

Учасники зустрічі отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках, дізналися про спеціалізований R&D-центр – науково-виробничу лабораторію кафедри. Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій поділилися враженнями щодо проходження технологічної практики на найсучасніших підприємствах Європейського союзу – виробничих потужностях м’ясопереробних підприємств компанії ТОВ «Алльфайн Файн Кост»у Німеччині.

Для отримання повної актуальної інформації про НУХТ присутнім рекомендували заходити на сайт університету і надали контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.

Викладачі і здобувачі освіти кафедри щиро вдячні завідувачці навчально-виробничої практики Людмилі Бюряковій та завідувачці технологічного відділення Валентині Чернявській за сприяння у проведення профорієнтаційного заходу з випускниками коледжу.

Опублікований: 15-11-2021
Читайте також:
Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю долучилася до Всеукраїнського руху з утилізації відпрацьованих елементів живлення

Напевно, зараз мало знайдеться людей, які ніколи не чули про шкідливість впливу на довкілля відпрацьованих елементів живлення. Адже загальновідомо, що батарейка, викинута на смітник, під час розкладання отруює навколо себе 20 м² ґрунту та забруднює  400 дм³ підземних вод. Кожний відпрацьований елемент містить у собі значну кількість токсичних речов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю долучилася до Всеукраїнського руху з утилізації відпрацьованих елементів живлення 26 березня 2018

Магістранти закріплюють іншомовні компетенції з гостями з Франції

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела зі здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Менеджмент організацій» пізнавальний захід «Les Cultures et les Traditions Françaises». Тема є досить актуальною, оскільки Франція вважається еталоном європейської культури, демократії й поваги до пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти закріплюють іншомовні компетенції з гостями з Франції 30 вересня 2022

Вісім спеціальностей університету мають особливу підтримку держави!

У 2023 році особлива підтримка держави надається восьми спеціальностям нашого університету: «Прикладна механіка», «Галузеве машинобудування», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Енергетичне машинобудування», «Теплоенергетика» (всі – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), «Автоматизація, комп’юте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вісім спеціальностей університету мають особливу підтримку держави! 04 липня 2023

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію працівників виноробної галузі

Літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток. Але не для фахівців інститутів післядипломної освіти нашого університету. Нагадаємо, їх у структурі нашого навчально-наукового комплексу два – у Києві і в Одесі. Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ активно проводить курси підвищення кваліфікації для працівників харчових підприємств вп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію працівників виноробної галузі 20 липня 2018