Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення до профорієнтаційної роботи здобувачів освіти-випускників фахових коледжів.
Ось і 12 листопада здобувач другого року магістратури Євген Дзиґа разом із майбутніми випускниками освітнього ступеня «бакалавр» у режимі Zoom-конференції поспілкувалися з четвертокурсниками технологічного відділення Кропивницького фахового коледжу харчування та торгівлі. Євген – випускник 2018 року цього навчального закладу.
Учасники зустрічі отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках, дізналися про спеціалізований R&D-центр – науково-виробничу лабораторію кафедри. Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій поділилися враженнями щодо проходження технологічної практики на найсучасніших підприємствах Європейського союзу – виробничих потужностях м’ясопереробних підприємств компанії ТОВ «Алльфайн Файн Кост»у Німеччині.
Для отримання повної актуальної інформації про НУХТ присутнім рекомендували заходити на сайт університету і надали контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.
Викладачі і здобувачі освіти кафедри щиро вдячні завідувачці навчально-виробничої практики Людмилі Бюряковій та завідувачці технологічного відділення Валентині Чернявській за сприяння у проведення профорієнтаційного заходу з випускниками коледжу.