Н У Х Т

Здобувачі освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на зв’язку з Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі

15 листопада 2021

Здобувачі освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на зв’язку з Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення до профорієнтаційної роботи здобувачів освіти-випускників фахових коледжів.

Ось і 12 листопада здобувач другого року магістратури Євген Дзиґа разом із майбутніми випускниками освітнього ступеня «бакалавр» у режимі Zoom-конференції поспілкувалися з четвертокурсниками технологічного відділення Кропивницького фахового коледжу харчування та торгівлі. Євген – випускник 2018 року цього навчального закладу.

Учасники зустрічі отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках, дізналися про спеціалізований R&D-центр – науково-виробничу лабораторію кафедри. Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій поділилися враженнями щодо проходження технологічної практики на найсучасніших підприємствах Європейського союзу – виробничих потужностях м’ясопереробних підприємств компанії ТОВ «Алльфайн Файн Кост»у Німеччині.

Для отримання повної актуальної інформації про НУХТ присутнім рекомендували заходити на сайт університету і надали контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.

Викладачі і здобувачі освіти кафедри щиро вдячні завідувачці навчально-виробничої практики Людмилі Бюряковій та завідувачці технологічного відділення Валентині Чернявській за сприяння у проведення профорієнтаційного заходу з випускниками коледжу.

Опублікований: 15-11-2021
Читайте також:
Чи працює технологія  виконання бажань – дошка візуалізації перевірили здобувачі освітньої програми «Менеджмент персоналу»

Усе, про що людина здатна помислити, реально для неї. І один із способів втілення мрій в життя – дошка візуалізації (мотивації). Це простір, повністю присвячений прагненням людини. У ньому містяться ілюстрації, що відображають основні цілі, наміри і завдання. Майбутні менеджери персоналу під керівництвом професорки Олени Драган вирішили на особисто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи працює технологія виконання бажань – дошка візуалізації перевірили здобувачі освітньої програми «Менеджмент персоналу» 15 вересня 2021

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО

21 листопада 2023 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було затверджено рішення щодо включення до реєстру нових експертів із акредитації освітніх програм. Серед експертів – магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО 27 листопада 2023

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Профорієнтаційна зустріч із абітурієнтами відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В .Ф. Доценка у режимі online. Модерували профорієнтаційний івент заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко та відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 27 листопада 2023

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології і мікробіології напередодні зимової екзаменаційної сесії відбулася серія зустрічей гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Вікторії Красінько з магістрантами першого і другого курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт 20 грудня 2023