Н У Х Т

Вийшла друком колективна монографія науковців кафедри маркетингу

22 лютого 2018

Вийшла друком колективна монографія науковців кафедри маркетингу

Вийшла друком колективна монографія «Поведінка споживачів у реально-віртуальному середовищі» науковців кафедри маркетингу, професора Олени Сологуб, доцентів Лариси Капінус, Наталії Скригун, Ольги Крайнюченко, Тетяни Белової, Світлани Розумей та аспіранта Катерини Семененко.

Дослідження, подані в монографії, формують розуміння основ теорії поведінки споживачів в інтернет-просторі, розкривають сутність цієї проблематики в маркетинговій діяльності сучасного підприємства, створюючи необхідне підґрунтя задля систематизації наукових здобутків та їх подальшого впровадження в прикладну сферу.

У монографії також викладені теоретико-методичні підходи до вивчення поведінки споживачів у реальному та віртуальному вимірах, запропоновані класифікації моделей споживчої поведінки та їх характеристики. Приділена увага споживчим мотиваціям і стимулам маркетингу в процесі моделювання поведінки споживачів, як у реальному середовищі, так і в мережі Інтернет.

Наукова робота виконана згідно з планами держбюджетної науково-дослідної роботи кафедри маркетингу за темою «Використання маркетингових інструментів для забезпечення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості» (номер державної реєстрації 0116U008078).

Такі наукові дослідження – це результат плідної роботи викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління в царині маркетингової науки, розвиток якої тісно пов’язаний із трендами ринкових відносин. Своїми здобутками науковці НУХТ спонукають студентів до навчання та наукових досліджень, підвищують суспільний статус науки та утверджують її роль в економічному розвитку країни.    

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів аналізують здобувачі-технологи

Нещодавно на кафедрі біотехнології і мікробіології під час лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2» здобувачі інженери-технологи групи ТХ-3-4 під керівництвом старшого викладача Віктора Удимовича і асистентки Тетяни Сулейко розпочали захист індивідуальних завдань на тему «Роль мікроорганізмів у мікробіоло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів аналізують здобувачі-технологи 16 квітня 2024

Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату і працівників цеху № 7 ПАТ «Київхліб» і ТОВ «Сузір’я солодощів». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» 04 квітня 2018

Працедавці високо оцінюють якість підготовки фахівців у нашому університеті

Працедавці України уже традиційно визнали НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців за технічними та економічними спеціальностями. Шанси випускника зайняти вакансію в престижній компанії дослідив журнал «Гроші». Чотирнадцятий рейтинг вишів «Грошей» – особливий. Адже журналісти разом із компаніями-роботодавцями оцінювали р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працедавці високо оцінюють якість підготовки фахівців у нашому університеті 19 серпня 2021

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання

Про стереотипи щодо жінок на кухні ресторану з незалежним жіночим виданням www.thedevochki.com поділилася магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Алла Запорожан, яка успішно поєднує навчання з роботою за фахом. Алла стала героїнею проєкту «Тест-драйв професій для дівчат», спрямованого на підвищення обізнаності дівчат ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання 17 листопада 2021