Н У Х Т

Війна не здатна зруйнувати мрії – як стати магістром з біотехнології дізнавалися вступники

17 червня 2022

Війна не здатна зруйнувати мрії – як стати магістром з біотехнології дізнавалися вступники

Сьогодні увесь цивілізований світ чітко розуміє, що біотехнологія – це міждисциплінарна галузь науки з безмежними можливостями. Перспективи, які вона відкриває, варіюються від фармацевтики і громадського харчування до промислового сектору, включаючи харчову та текстильну промисловість, виробництво ліків та оздоровчих продуктів, біопродуктів для задоволення потреб сільського господарства та збереження навколишнього середовища, альтернативних видів біопалива. Кар’єра у сфері біотехнології має свої суттєві переваги. Більшість людей, які цікавляться біотехнологією, починають свою освіту зі ступенем бакалавра з біології чи біотехнології, а також інших спеціальностей та навіть галузей знань, проте багатьом для кар’єрного росту та розширення власних траєкторій професійного розвитку потрібним є ступінь магістра біотехнології.

Що таке ступінь магістра біотехнології? Як отримати ступінь магістра біотехнології на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) НУХТ, яка є колискою біотехнологічної освіти в Україні? Які особливості вступної кампанії цього року? На всі ці питання змогли отримати відповіді потенційні майбутні магістранти, відвідавши онлайн-зустріч із представниками керівництва університету, факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) та кафедри БТМ.

Відповідальний секретар приймальної комісії університету Вадим Серпученко всебічно охарактеризував вступну кампанію, акцентувавши увагу на особливостях спрощених правил прийому до магістратури, які будуть діяти саме цього року.

Деканка факультету БТЕК Наталія Грегірчак наголосила на важливості отримання магістерського ступеня, зосередила увагу присутніх на найголовніших датах цьогорічної вступної кампанії та запросила усіх доєднатися до спеціально створеного телеграм-каналу.

Заступниця завідувача кафедри БТМ Вікторія Красінько, як представник фахової атестаційної комісії, ознайомила присутніх із програмою вступних випробувань для тих абітурієнтів, які планують вступати на бюджетну форму навчання, та структурою екзаменаційних білетів.

Усі спікери були однозначними у своїх рекомендаціях не зупинятися у своєму особистісному розвитку. Війна не здатна зупинити життя, не здатна зруйнувати наші мрії, наші думки про майбутнє. Все буде Україна! 

Опублікований: 17-06-2022
Читайте також:
«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси»

У рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання секції «Фінанси». Здобувачі представили результати своїх наукових пошуків, висвітливши у доповідях актуальні питання фінансової теорії та практики: евол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси» 10 квітня 2023

Чому екоменеджери важливі

Нині людство проходить складний етап, зумовлений різким загостренням абсолютно всіх екологічних проблем. Україна з початку війни стикається зі страшними наслідками бойових дій, які призвели не тільки до прямих руйнувань та економічних втрат, а ще й вплинули на навколишнє середовище, ставши причиною значних надходжень забруднюючих речовин у повітря,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому екоменеджери важливі 26 липня 2023

До обговорення розвитку олійно-жирової галузі України та світу долучилася завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів

В умовах безпрецедентних заходів безпеки та на оригінальній локації (у конференц-холі арт-готелю «Баккара») цього разу працювала  Міжнародна конференція «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку тринадцять років поспіль організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». Аналітичний аналіз напрямів розвитку олійно-жирової галузі України та св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення розвитку олійно-жирової галузі України та світу долучилася завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів 20 жовтня 2020