Н У Х Т

Відділ працевлаштування випускників НУХТ на «HR Brand Day» від UGEN

20 червня 2022

Відділ працевлаштування випускників НУХТ на «HR Brand Day» від UGEN

Щороку UGEN опитує студентів і нещодавніх випускників щодо їхнього досвіду працевлаштування та враження від пошуку роботи і стажувань.

16 червня на заході «HR Brand Day» агенцією UGEN були презентовані результати опитування «Очікування від роботодавця у 2022 році», а також спікери компаній розповіли, яких значних змін зазнав ринок праці через війну та як у цих умовах втримати й розвивати бренд роботодавця. Дуже актуальна тема, тому до заходу приєдналась велика кількість студентів, викладачів, представників бізнесу. Працівники відділу працевлаштування випускників нашого університету також завітали на «HR Brand Day» від UGEN.

Загалом у дослідженні взяли участь 1003 респондента, з них 25% без досвіду роботи і 22% з досвідом понад 3 роки роботи. Результати опитування 2022 року порівнювали з відповідями 2021 року, динаміка яких значно змінилася.

Респонденти вказували, що після початку повномасштабної війни:

- 60% не змінювали місце проживання та активно шукають роботу;
- 26% втратили роботу;
- 49% вивчають новий матеріал, розвивають необхідні навички для нової роботи;
- 76% хочуть мати змішаний графік роботи.

Важливими факторами для респондентів при виборі компанії для стажування/роботи є рівень заробітної плати; можливість працювати віддалено; вихід компанії з ринку рф.

Також респонденти вказували, що найбільша складність, з якою стикаються при пошуку роботи – відсутність досвіду.

Представники компаній визнали, що дослідження «Найкращий роботодавець» розкриває вподобання  кандидатів, які необхідно враховувати для утримання й залучення нових талантів і сприйняття бренду роботодавця.

Дуже важливо, що ринок праці поступово починає відновлюватись, компанії продовжують працювати, адаптуючись до нових реалій, тому сподіваємось на відновлення їх плідного партнерства з університетом.

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
«Free donat» – новий челендж студради факультету біотехнології та екологічного контролю

Напевно, зараз неможливо знайти людину, яка не знає що таке «донат». Такі вільні внески можуть відігравати важливу роль у різних сферах нашого суспільства. Донати допомагають підтримувати стрімерів, контент-кріейтерів, волонтерів, військових, освітній сектор, мистецтво та навіть бізнес. З початком повномасштабного вторгнення в Україні зародилася с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Free donat» – новий челендж студради факультету біотехнології та екологічного контролю 15 квітня 2024

Наймолодші науковці презентують свої дослідження на секції «Хімія»

Презентація наукових досліджень завжди хвилюючий момент для науковців. Особливо це відчувається, коли молодий дослідник робить доповідь перед поважними, досвідченими колегами. Ось і на цьогорічній науковій конференції НУХТ викладачі та здобувачі освіти ознайомилися з роботами київських школярок. Юні науковиці з київського ліцею «ЕДЮКЕЙТЕР» виконал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наймолодші науковці презентують свої дослідження на секції «Хімія» 15 квітня 2021

Як в університеті хіміко-біологічний клас 238-ї школи приймали

5 грудня 2018 року завідувачем Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентиною Кудіною і відповідальною за профорієнтаційну роботу факультету біотехнології та екологічного контрою (БТЕК) Наталією Володченковою була організована та проведена оглядова по університету та ознайомча по кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як в університеті хіміко-біологічний клас 238-ї школи приймали 07 грудня 2018

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів засвідчили високий рівень дипломних проектів студентів заочної форми навчання

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітніх ступенів  «Бакалавр» і «Спеціаліст». Згідно з наказом Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів «бакалаврів» очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Володимир Ковбаса, а комісі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів засвідчили високий рівень дипломних проектів студентів заочної форми навчання 14 лютого 2017