Н У Х Т

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

03 березня 2020

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

28 лютого 2020 року в університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології».

З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко та завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Підтримати конкурсантів прийшли члени конкурсної комісії та викладачі: завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак, доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяна Романовська, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко та доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Анастасія Пухляк і Ульяна Кузьмик.

Традиційно змагання розпочалося з тестового випробування, яке відбулося на кафедрі інформатики, за підтримки завідувача кафедри Сергія Грибкова.

Другий етап олімпіади полягав у вирішенні письмового творчого завдання, яке шляхом жеребкування обрав проректор з наукової роботи Олександр Шевченко.

Під час виконання письмового завдання студенти повинні були показати знання з технології хліба пшеничного, молока питного пастеризованого, розкрити закономірності процесу спиртового бродіння у різних технологіях, розкрити суть термогравіметричних методів визначення вологості харчових продуктів.

За підсумковими результатами переможцями І етапу олімпіади стали:

І місце – Владислава Павлова (група ТХ-3-5);
ІІ місце – Андрій Ворвихвост (група ТХ-4-5) ;
ІІІ місце – Марія Деркач (група МО-3-2).

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях – ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 8-10 квітня на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Опублікований: 03-03-2020
Читайте також:
Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних  і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 3 квітня відбувся практичний майстер-клас «Харчові волокна. Практичний досвід використання в м'ясній промисловості». Захід був організований у колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» – ексклюзив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 квітня 2024

Дуальна освіта – шлях до реалізації знань менеджерів

19 червня на запрошення компанії «ВАТ Україна» вмотивовані здобувачі освітньої програми «Менеджмент» у складі змішаної групи студентів відвідали підприємство, що розташоване у м. Прилуки Чернігівської області. «BAT Україна» є частиною Групи BAT (British American Tobacco), одного з найбільших виробників тютюнових виробів у світі. Програма відвідув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта – шлях до реалізації знань менеджерів 20 червня 2025

Найкращі світові практики управління безпекою опановують фахівці університету

Європейське співтовариство з охорони праці організувало просвітній вебінар «Гід по оновлених стандартах захисту рук», до участі у якому були запрошені викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці нашого університету. Спікером заходу виступив провідний спеціаліст компанії «Ansell» – світового лідера у виробництві захисних рукавичок Дмитро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі світові практики управління безпекою опановують фахівці університету 01 квітня 2021

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію професора Луцького національного технічного університету

27 березня 2024 року здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» нашого університету та освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» Луцького національного технічного університету прослухали онлайн-лекцію від професора ЛНТУ,  в.о. завідувача кафедри харчових технологій та хі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію професора Луцького національного технічного університету 01 квітня 2024