Н У Х Т

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

03 березня 2020

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

28 лютого 2020 року в університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології».

З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко та завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Підтримати конкурсантів прийшли члени конкурсної комісії та викладачі: завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак, доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяна Романовська, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко та доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Анастасія Пухляк і Ульяна Кузьмик.

Традиційно змагання розпочалося з тестового випробування, яке відбулося на кафедрі інформатики, за підтримки завідувача кафедри Сергія Грибкова.

Другий етап олімпіади полягав у вирішенні письмового творчого завдання, яке шляхом жеребкування обрав проректор з наукової роботи Олександр Шевченко.

Під час виконання письмового завдання студенти повинні були показати знання з технології хліба пшеничного, молока питного пастеризованого, розкрити закономірності процесу спиртового бродіння у різних технологіях, розкрити суть термогравіметричних методів визначення вологості харчових продуктів.

За підсумковими результатами переможцями І етапу олімпіади стали:

І місце – Владислава Павлова (група ТХ-3-5);
ІІ місце – Андрій Ворвихвост (група ТХ-4-5) ;
ІІІ місце – Марія Деркач (група МО-3-2).

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях – ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 8-10 квітня на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Опублікований: 03-03-2020
Читайте також:
Студентська конференція в  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

10 жовтня 2019 року в  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася студентська конференція за результатами проходження літньої практики зі студентами, які повернулися з практики з різних підприємств міста, області а також із Польщі і Болгарії. Практика у Болгарії чи Польщі – чудова можливість для студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська конференція в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 11 жовтня 2019

Омріяний диплом – отриманий!

Адміністрація та викладачі Смілянського технологічного фахового коледжу нашого університету тепло привітали своїх цьогорічних випускників із завершенням навчання. Хоч, через карантинні обмеження, традиційні урочистості довелося скасувати, всі випускники, отримуючи свої дипломи, почули на свою адресу багато щирих напутніх слів. Зокрема, у зверненн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Омріяний диплом – отриманий! 15 липня 2020

Працедавці високо оцінюють якість підготовки фахівців у нашому університеті

Працедавці України уже традиційно визнали НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців за технічними та економічними спеціальностями. Шанси випускника зайняти вакансію в престижній компанії дослідив журнал «Гроші». Чотирнадцятий рейтинг вишів «Грошей» – особливий. Адже журналісти разом із компаніями-роботодавцями оцінювали р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працедавці високо оцінюють якість підготовки фахівців у нашому університеті 19 серпня 2021

Здобувачі-фінансисти взяли участь у англомовному вебінарі НБУ

У нагоді стало якісне володіння англійською мовою майбутнім бакалаврам спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», які навчаються в англомовних групах: разом із доценткою кафедри фінансів Ганною Рогановою вони взяли участь у вебінарі НБУ, який проводився англійською мовою «Обіцянка децентралізації та роль центрального банку»/«The...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти взяли участь у англомовному вебінарі НБУ 01 квітня 2021