Н У Х Т

Відбулася науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

09 листопада 2023

Відбулася науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

7 листопада в університеті в онлайн-форматі відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції».

Відкриваючи науковий захід, проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук нагадав, що він проводиться відповідно до тематичних напрямів 23-ї секції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України.

Основним завданням конференції є ознайомлення експертів харчової промисловості та промислової біотехнології з результатами наукових досліджень, що дозволяє підвищувати рівень проведення експертиз проєктів, які подаються на конкурси з отримання грантів на фінансування.

Крім цього, проведення конференції мало на меті розширення тематик наукових проєктів і можливості поглиблення співпраці науковців у світовому науковому просторі.

Тематика наукових напрямків була сформована по шести секціях, на які було подано понад 150 доповідей від 24 організацій, що представляли провідні академічні наукові установи, підприємства і заклади вищої освіти з різних регіонів України.

У рамках проведення конференції в онлайн-форматі працювали чотири секції, на яких були заслухані 19 доповідей, до ознайомлення з якими приєдналося понад 220 учасників.

Після закінчення роботи секцій відбувся круглий стіл, активну участь в якому від нашого університету взяли голови секцій: професори Володимир Ковбаса, Василь Пасічний і Тамара Носенко.

На круглому столі були узагальнені підсумки роботи конференції та обговорені перспективи подальшого проведення наукових заходів у рамках тематики 23-ї секції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України.

Опублікований: 09-11-2023
Читайте також:
На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму

Традиційно 27 вересня 2018 року студенти спеціальності «Туризм» та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із друзями, партерами, випускниками та усіма, хто любить подорожувати, відзначали професійне свято – Всесвітній день туризму. Для майбутніх фахівців були організовані зустрічі з їх колегами, які вже зробили успішну кар’єру ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму 01 жовтня 2018

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

3-7 квітня 2023 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. У підсумковій конференції взяли участь 24 здобувачі із 11 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологій, О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. 10 квітня 2023

Зимовий Open day

29 січня відбувся черговий День відкритих дверей нашого університету. Зважаючи на карантинні обмеження, знову довелося скористатися дистанційними технологіями, але такий формат дав змогу приєднатися до заходу широкій аудиторії з різних куточків нашої країни. Докладну інформацію про наш навчальний заклад учасники Open day отримали з відеофільму, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимовий Open day 29 січня 2022

Якість – ключовий аспект при підготовці фахівців у НУХТ!

Із метою підвищення якості освітнього процесу, підготовки фахівців відповідно до сучасних вимог ринку праці щорічно відбувається перегляд освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Це дає змогу врахувати поточні вимоги роботодавців і вдосконалювати підходи у підготовці висококваліфікованих конкурентоспром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість – ключовий аспект при підготовці фахівців у НУХТ! 09 квітня 2021