Н У Х Т

Відбулася Конференція трудового колективу НУХТ

24 вересня 2019

Відбулася Конференція трудового колективу НУХТ

24 вересня 2019 року відбулася Конференція трудового колективу університету.

Розпочалася вона з оголошення результатів виборів делегатів Конференції трудового колективу, про що детально доповів голова оргкомітету, перший проректор Володимир Яровий.

Після цього делегати Конференції обрали голову Конференції, заступників голови та секретаря Конференції. Усі рішення було ухвалено приймати відкритим голосуванням мандатами. Тож головою Конференції трудового колективу НУХТ був обраний ректор Анатолій Українець, заступниками голови – перший проректор Володимир Яровий і завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валерій Мирончук, секретарем – вчений секретар університету Наталія Ткачук. Також присутні обрали лічильну комісію у складі декана факультету автоматизації  і комп’ютерних систем Андрія Форсюка, доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Петруші, завідувача лабораторії кафедри обліку і аудиту Світлани Скоморохової, завідувача лабораторії кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Наталії Вересоцької та голови студентської ради університету Олександра Висоцького.

Далі делегати затвердили порядок денний і регламент виступів, подякували минулому складу Конференції трудового колективу за плідну роботу й приступили до розгляду питань порядку денного.

Спочатку слово взяв голова Конференції, ректор Анатолій Українець, який акцентував увагу на майбутньому освітянської галузі, на змінах, що чекають на її працівників, а, отже, – на викликах, що неминуче постануть перед нашим колективом, й закликав присутніх не зупинятися на досягнутому, повсякчасно спрямовуватися вперед, вивчати й впроваджувати кращі інноваційні методи й методики викладання, самовдосконалюватися, аби НУХТ і надалі залишався флагманом вітчизняної освіти. А ректорат і надалі спільно з профспілкою докладатиме всіх зусиль для забезпечення комфортних, гідних умов праці й соціального захисту кожного нашого співробітника.

Про виконання Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом університету на 2016-2019 роки доповіли проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб і голова первинної профспілкової організації Сергій Василенко. Вони детально зупинилися на всіх позиціях Колективного договору й охарактеризували стан їх виконання. Делегати Конференції одноголосно визнали Колективний договір за 2016-2019 рр. виконаним.

Проєкт Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом університету на 2019-2022 роки представили члени робочої групи з його розроблення, голова первинної профспілкової організації Сергій Василенко і проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб. Присутні дізналися про зміни, що з’явилися у договорі й почули роз’яснення щодо необхідності їх внесення. Оскільки проєкт Колективного договору був завчасно розміщений на сайті університету для ознайомлення, обговорення й внесення пропозицій, питань під час його представлення на Конференції не виникло, і делегати одноголосно прийняли пропоновану редакцію Колективного договору.

Наступним питанням порядку денного було обрання комісії з трудових спорів. Надійшла пропозиція обрати комісію у складі 13 осіб із терміном повноважень 3 роки (термін дії Колективного договору). Пропозиція була підтримана делегатами, які так само одностайно проголосували за персональний склад комісії: Олександра Бессараба, Сергія Беседу, Олену Негоду, Максима Шаповала, Андрія Мариніна, Світлану Антонюк, Сергія Василенка, Сергія Шульгу, Тетяну Янюк, Клару Шишкову, Світлану Скоморохову, Любов Величко, Любов Бондаренко.

Останнім питанням, що розглянула Конференція, було обрання робочої комісії з контролю за виконанням Колективного договору. До неї були запропоновані 12 осіб: Олександр Бессараб, Наталія Мукоїд, Раїса Соколовська, Олена Негода, Сергій Беседа, Тетяна Потапова, Сергій Василенко, Сергій Шульга, Олена Калінська, Тетяна Янюк, Клара Шишкова і Людмила Яцунь.

На завершення Конференції делегати затвердили протоколи лічильної комісії і протокол Конференції. Подякувавши присутнім за роботу, заступник голови Конференції, перший проректор Володимир Яровий закрив Конференцію трудового колективу університету.

 

Опублікований: 24-09-2019
Читайте також:
Завершився NUFT Career Chance-2022

17 листопада NUFT Career Chance-2022 завершив свою роботу. Цього дня відбулися вебінари від ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД» та ПП «Алма-Веко, Фуд». Це були надзвичайно інформативні й одночасно дуже теплі зустрічі, адже 80% керівного складу ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД» і засновники ПП «Алма-Веко, Фуд» – випускники нашого університету. Тому, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершився NUFT Career Chance-2022 17 листопада 2022

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

Здобувачі вищої освіти магістерського рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» захистили звіти з виробничої практики. Виробнича практика, як обов’язковий елемент освітньо-професійної підготовки, проходила з 16 січня по 26 лютого у провідних ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики 08 березня 2023

Фахівці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вміють зацікавити майбутніх вступників

27 квітня 2022 року відбулася розширена online-зустріч колективу кафедри мехатроніки та пакувальної техніки і Київського фахового коледжу комп'ютерних технологій та економіки НАУ. Зустріч відкрила завідувачка кафедри, професорка, д.т.н. Людмила Кривопляс- Володіна, яка привітала та відрекомендувала всіх учасників, розповіла про кафедру мехатроніки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вміють зацікавити майбутніх вступників 28 квітня 2022

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів невтомно працює в період карантину. 27 квітня розпочався тиждень захистів індивідуальних робіт здобувачів. Робота була організована у вигляді онлайн-конференції. Студенти спеціальності «Харчові технології» розпочали захист звітів із переддипломної практики, які в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів 28 квітня 2020