Н У Х Т

Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу

28 березня 2025

Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи побував черговий гостьовий лектор – успішний випускник, фахівець у сфері кейтерінгу, сервіс-менеджер компанії Figaro Family Group Богдан Яценко.

Аудиторія – четвертокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», для яких гостьовий спікер прочитав лекцію на тему «Організація подій: від міні-заходів до масштабних івентів».

Освітній захід організовано в рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою.

Фахівець-практик поділився ключовими аспектами та сучасними підходами до підготовки і проведення різних заходів. Компанія Figaro є лідером на ринку кейтерінгу в Україні та вже понад 21 рік надає послугу подієвого кейтерінгу з обслуговування фуршетів, бенкетів, шведських столів, коктейлів і кава-пауз на корпоративних, освітніх, державних, PR-заходах і приватних урочистостях. Не прив'язуючись до стаціонарних ресторанів, а на обраній клієнтом локації, забезпечуючи захід усім необхідним обладнанням і декором для якісного прийому їжі та напоїв.

Викладачі вдячні Богдану за цікаву та корисну зустріч, яка дала можливість здобувачам освіти дізнатися більше практичних кейсів у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Опублікований: 28-03-2025
Читайте також:
Магістранти висловлюють свою думку щодо якості освітнього процесу

Уже традиційно на початку кожного семестру відбувається зустріч гарантки освітньої програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Оксани Салавор зі здобувачами-магістрантами щодо задоволеності якістю надання освітніх послуг і рівнем викладання окремих дисциплін. Такі зустрічі є важливими і при проведенні локального моніторингу освітньої програми дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти висловлюють свою думку щодо якості освітнього процесу 04 лютого 2025

Заочники пригадують норми академічної доброчесності

На кафедрі готельно-ресторанної справи вже доброю академічною традицією стало проведення щорічної зустрічі з бакалаврами випускного курсу заочної форми освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» щодо дотримання академічної доброчесності, зокрема під час написання кваліфікаційної роботи. Гарантка освітньої програми, декантеса факуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники пригадують норми академічної доброчесності 04 грудня 2024

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Членами вченої ради ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження 26 липня 2019

Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації: магістранти отримують практичні рекомендації

Магістранти першого курсу освітньо-професійної програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах» разом із доценткою кафедри технології цукру і підготовки води Світланою Шульгою у рамках вивчення дисципліни «Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність» відвідали методичний семінар «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації: магістранти отримують практичні рекомендації 17 жовтня 2024