Н У Х Т

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором

21 жовтня 2024

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів». Запрошеним спікером став провідний фахівець із розроблення нових продуктів ТОВ «КОНТІ» Віталій Непийвода.

Лектор ознайомив здобувачів із основними принципами компанії та детально розповів про вплив сучасних способів пакування різних груп кондитерських виробів на їх якість і конкурентоспроможність. Зупинився на особливостях впровадження SRP-тари для пакування продукції компанії та навів переваги цього формату пакування.

Велика увага під час лекції була зосереджена на реалізації ініціатив компанії щодо впровадження різних форматів упаковки товарів для покращення їх презентації та привернення уваги споживачів. Яскрава упаковка дизайну новорічних подарунків нікого з присутніх на лекції не залишила байдужим. Також лектор акцентував увагу на дизайні для виробів компанії, що вже стали візитівкою нашої незламної країни.

Після викладення основного матеріалу фахівець ґрунтовно відповів на всі запитання здобувачів про пакування продукції компанії, її напрями розвитку і вирішення викликів сьогодення. Матеріали лекції стануть у пригоді здобувачам вищої освіти під час вивчення дисципліни, виконання курсових проєктів, кваліфікаційних робіт та у майбутній професійній діяльності.

Колектив кафедри щиро вдячний Віталію Непийводі за надану цікаву та сучасну інформацію, яка знайшла відгук у всіх присутніх на лекції.

Опублікований: 21-10-2024
Читайте також:
Про актуальні професії сьогодення та майбутнього на зустрічі з учнями школи №175 ім. Марченка

Для того, щоб ознайомитися з актуальними професіями є декілька варіантів: пошук в інтернеті, спілкування з друзями та знайомими, дні відкритих дверей, а також профорієнтаційні зустрічі. І профорієнтаційні команди факультету біотехнології та екологічного контролю не втрачають такої нагоди ознайомити майбутніх вступників із актуальними спеціальностям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про актуальні професії сьогодення та майбутнього на зустрічі з учнями школи №175 ім. Марченка 29 березня 2024

Регулювання використання харчових добавок і ГМО: лекція литовської науковиці для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася лекція «Food Additives and Genetically modified organisms in food production», яку у рамках вивчення дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» магістрантам освітніх прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Регулювання використання харчових добавок і ГМО: лекція литовської науковиці для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 грудня 2022

Лабораторне заняття з барної справи для третьокурсників від випускника факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

Виїзне онлайн-заняття з навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства – одному з найкращих барів міста Києва. Професійний бартендер із багаторічним стажем роботи, випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 2011 року Олександр Фомін познайомив здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття з барної справи для третьокурсників від випускника факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 19 лютого 2021

Креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю: брейн-ринг в онлайн-форматі

Уже більше місяця наші студенти знаходяться на дистанційному навчанні. Хоча карантин – це час, який, здавалося б, важко провести цікаво та з користю, але першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю довели протилежне. 24 квітня відбувся перший в університеті брейн-ринг на платформі Zoom. Учасники показали не тільки свої ґрунтовн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю: брейн-ринг в онлайн-форматі 27 квітня 2020